Lidenskapsfrukt, lidenskapens frukt

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1046
  • 144

På italiensk, engelsk og fransk har pasjonsfrukt navnet sitt knyttet til lidenskap, og det er ikke tilfeldig. I Brasil kommer fruktens navn fra urbefolkningen og betyr gourdeformet mat..

Men Brasiliansk lidenskap for pasjonsfrukt, til stede i mange tropiske oppskrifter, ligger ikke bak. Dette er fordi frukten har mer gunstige egenskaper enn man kan forestille seg..

Kjent for sin beroligende kraft, Konsum av pasjonsfrukt gir en følelse av velvære og fungerer som en naturlig beroligende middel i kroppen..

Handling i sentralnervesystemet

For å bekjempe søvnforstyrrelser, angst og depresjon, drikker saften av denne frukten.. Alkaloid- og flavonoidstoffene som finnes i det virker på sentralnervesystemet., gir en enorm følelse av velvære.

Men ikke bare massen lever pasjonsfrukten, siden frukten kan utnyttes fullt ut: skorpene og bladene er også gunstige for helsen.. Barken kan brukes til å redusere kroppsfett..

Les også: Grønn te for å miste bukfett

Barken i bekjempelse av overvekt

Fruktskall er rik på pektin, en fiber som kan sende fett ut av kroppen, det vil si å favorisere vekttap i menneskekroppen. Melformet lidenskapsfruktskorpe kan blandes med yoghurt og juice.

Men kraften til denne frukten stopper ikke der, da den også reduserer blodsukkeret og urinen.. Dette er en annen egenskap hos frukten, som virker til fordel for menneskers helse ved å bekjempe diabetes..

Vet: 7 vaner for å kontrollere diabetes

Lidenskap x diabetes

Diabetes, en metabolsk sykdom, er preget av økt blodsukker. Denne sykdommen forårsaker nyresvikt, synsproblemer, hjerteinfarkt og dårlig legning..

Barken senker kroppens glukosenivå fordi den støtter insulinproduksjon for diabetikeren..

Skjønnheten tilstede i frøene

Skjønnhetsindustrien bruker pasjonsfrukt i sine formler fordi frukten har en olje med en stor mengde fettsyre i frøene..

Frøene knuses vellykket og inngår i skjønnhetsproduktformler på grunn av fruktens mykgjørende og antioksidantvirkning..

Lidenskapsfruktfrø er som en juvel for kosmetikkindustrien, akkurat som bladene er mye brukt av legemiddelindustrien for dens enorme medisinske eiendom.

I bladene er hemmeligheten bak roen

Det er ikke sikkert du vet det, men det er nettopp det i bladene til denne frukten som har sin største beroligende kraft.

Imidlertid bør du ikke lage en hjemmelaget te fra bladene; Bare spesialiserte laboratorier skal produsere medisiner som bruker fruktene..

Dette er fordi lidenskapsfruktbladene har noen giftige stoffer som vi ikke kan utvinne hjemme.

Hva er fruktene med en fettforbrenning effekt??




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.