Hjemmelagde masker for å eliminere hudormer

  • David Cobb
  • 0
  • 4047
  • 1085

Blackhead er en type kviser som kan vises hvor som helst på huden på kroppen vår. Heldigvis er det flere naturlige måter å eliminere hudormer, og et av de beste alternativene er hjemmelagde masker..

Det er flere faktorer som bidrar til utseendet til disse svarte flekkene, som vanligvis er assosiert med mangel på renslighet, fet hud, røyking, genetiske faktorer, upassende bruk av skjønnhetsprodukter, blant andre..

Utseendet til disse flekkene gir oss irritasjon, vanligvis fordi de er estetisk ubehagelige og stygge, og vises hovedsakelig i og rundt nesen..

Hvis du vil begynne å bekjempe disse ekle hudormene akkurat nå og parallelt oppnå strålende hud, vi Vi inviterer deg til å prøve en av følgende naturlige masker, som foruten å være veldig økonomiske, har en veldig effektiv effekt. 

Ananasmaske for å eliminere hudormer

Denne masken er utmerket i hudormkamp og er ideell for alle hudtyper.. Ananas er flott for å fukte huden, holde huden fri for fettighet og hudormer som ofte dukker opp.

Ved å kombinere ananas med egenskapene til honning, som er en veldig kraftig hudingrediens, vil du i tillegg oppnå en jevn, strålende og ren hud..

ingredienser

  • ½ ananasjuice
  • 2 honningskjeer

forberedelse

Bland en ananasjuice med de to honningskjeene i en skål til alle disse ingrediensene er integrert..

Før du påfører masken, rengjør huden din grundig med en såpe for å rengjøre ansiktshuden, tørk og bruk masken og la den virke i 15 minutter.

Skyll med varmt vann og gjenta denne behandlingen minst to ganger i uken..

Aloe tomat tomatmaske

Denne kraftige Aloe Tomatomatomaten er ideell for å bekjempe hudormer og fukter også huden ved å fungere som en naturlig peeling som eliminerer overflødige hudoljer og døde celler..

ingredienser

  • 1 liten moden tomat
  • 4 skjeer aloe masse
  • 1 ss havsalt (grovt)

forberedelse

Slip tomatene godt i en beholder og tilsett aloe-masse. Bland begge ingrediensene godt, og tilsett deretter en spiseskje havsalt, som vil danne en slags pasta.

Påfør på huden, la den virke i 10 minutter. Skyll med kaldt vann etter anbefalt tid..

Havremel og honningmaske

Havre og honning er to gode allierte. for hudpleie, da deres egenskaper fukter huden, fremmer eliminering av døde celler og gir huden en veldig behagelig glatthet.

Les også: 5 produkter vi aldri skal bruke på ansiktshud

Denne masken som kombinerer disse to kraftige ingrediensene, forskjellig fra andre masker, bør bare brukes i de områdene der hudormene er konsentrert.

ingredienser

  • 1 kopp malt havre
  • ½ honningskje
  • 1 eggehvite

forberedelse

I en beholder, bland alle ingrediensene godt til en pasta og bruk på områdene der hudormene er. La det virke i fem minutter.

Etter angitt tid, skyll med kaldt vann og gjenta behandlingen to til tre ganger i uken..

Eggmaske med sitron for å eliminere hudormer

Maskerte eggehviter og sitron er en potent alliert for å eliminere hudormer, dyp rensing av huden, fjerne døde celler og eventuelle urenheter som kan føre til at hudormer dukker opp..

Oppdag: 7 tips for å eliminere hudormer raskt

Det er viktig å vite at denne masken bare skal påføres om natten, da soleksponering kan forårsake ugunstige bivirkninger i huden..

ingredienser

  • 2 egg
  • 1 ts sitronsaft

forberedelse

Først bør du skille eggehvitene nok til du får en god tekstur. Tilsett deretter sitronsaften og bland godt. Før du påfører masken er det veldig viktig å rense huden med passende produkter som såper eller rensende kremer..

Med helt ren hud, forbedrer effekten av masken. Etter rengjøring må du bruke masken over hele ansiktet og la den virke i 15 til 20 minutter. Avslutt med skyllingen, gjerne varmt vann, og gjenta behandlingen to ganger i uken..

Det anbefales å påføre en fuktighetskrem du velger etter at du har påført masken.

7 tips for å bli kvitt ryggen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.