Er mindfulness effektiv for barn og unge?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 3752
  • 537

den mindfulness har blitt veldig godt mottatt i dag. Det er en praksis som har hjulpet mange mennesker til å frigjøre noe av stresset og angsten for å leve et mye fyldigere og mer tilfredsstillende liv..

Hva som imidlertid skjer med barn og tenåringer? Gjør mindfulness kan bli et alternativ for dem?

Ungdom blir også utsatt for mye stress, og kanskje å lære dem denne sunne praksisen tidlig kan spare dem for mye problemer senere. Så de vil ende opp med å øve på det nesten automatisk.

Les: Barn trenger ikke mobiltelefoner, de trenger tiden sin med dem.

mindfulness for barn

Barn er som svamper. Så å lære dem denne praksisen tidlig kan ha noen virkelig imponerende fordeler..

Men for å være effektive for dem, må du lære dem noen veldig morsomme øvelser som utvilsomt vil formidle det vi virkelig ønsker at de skal forstå og integrere i deres personlighet..

En av de første øvelsene kan være lær dem å utføre bie-pust.

  • Denne praksisen består i å sitte med ryggraden oppreist og ta hensyn til pusten..
  • Derfra lukker du ørene med tommelen mens hendene hviler på hodet..
  • Lukk deretter øynene, inhaler dypt, og mens du puster ut, etterligner du lyden fra "zzzzzz" -biene..

En annen øvelse kan være berømt fortelling om treet av bekymringer, som lærer dem å gi slipp på problemer og ikke fortsette å vove dem i sinnet, slik at de kan løslates.

Hvis vi fra tidlig alder lærer barn å ikke bære en koffert full av kval, tanker som ikke fører noe sted, dette vil gagne dem i fremtiden.

Det er mange andre øvelser av mindfulness det kan gjøres. Noen vet allerede hva de består av fordi navnet deres allerede indikerer: “Oppmerksom mindedness”, “The game of stillness”, “Watching as detectives”, “Attention, what sound is it?”.

Alle vil være veldig effektive hvis de utføres regelmessig., både hjemme og på skolene som vane.

mindfulness for tenåringer

Ungdom er et vanskelig skritt. Imidlertid, hvis vi integrerer mindfulness, vi kan oppnå gode resultater.

Denne praksisen i ungdomstiden er ikke lenger så barnslig. Det vil si at selv om vi kan bruke variasjoner på øvelsene for barn vi har sett, er vi nå i et stadium hvor vi fullt ut forstår hva de prøver å formidle til oss..

Så hvis mindfulness Hvis det er riktig integrert, hvis vi lærer tenåringer at det er en vane, hvordan man spiser, sover eller pusser tennene, kan resultatene sees på lang sikt..

Takket være denne praksisen, tenåringer vil få mer tålmodighet, bedre håndtere sine følelser og observer tankene dine uten å dømme dem.

Les: 3 nøkler for å utdanne tenåringen din

dessuten, vil også vite hvordan de skal legge igjen bagasjen deres med bekymringer, kvaler, stress på grunn av bevisene, hvis personen de liker, liker det også, etc..

Hvis mindfulness er godt gjort, det er til og med mulig å forbedre skoleprestasjoner, med påfølgende vekst og personlig.

Foreldresupport

Foreldre har veldig stor innflytelse på barna sine. Så å starte dem i denne praksisen er et utmerket valg..

I tillegg kan de selv dra nytte av det ved å introdusere det i familielivet. Så alle vil vinne.

Det vil også være en mulighet til å tilbringe kvalitetstid med barna dine. og lære noe nytt som, i motsetning til hva mange tror, ​​ikke er bortkastet tid.

La oss ikke begrense mindfulness. Det kan hjelpe oss å unngå mange unødvendige konflikter., mange misoppfatninger og vil tillate oss å modnes og vokse som mennesker.

Når du øves regelmessig, vil denne praksisen være veldig effektiv. Men for det vil utholdenhet og tålmodighet være veldig nødvendig..

La oss ikke vente med å se resultatene, og la oss starte akkurat nå. Husk imidlertid at etter en eneste økt vil ikke barnet vårt forbedre skoleprestasjonene eller kontrollere raserianfallene. Dette vil bare være mulig over tid..

5 mindfulness øvelser for bedre søvn



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.