Kraften til aspirin i vår helse

  • David Cobb
  • 0
  • 4525
  • 1147

Kjenner du kraften til aspirin? Det handler om en medisin med stor etterspørsel og forbruk over hele verden. Den aktive komponenten, acetylsalisylsyre, har betennelsesdempende, smertestillende og febernedsettende virkning..

Dette er et reseptfritt, reseptfritt legemiddel. Effektene kan være mye større enn effekten av andre medisiner som ligner den..

Mennesker i alle aldre bruker aspirin for å bekjempe hodepine og muskelsmerter forårsaket av angst og stress.

I tillegg fungerer det som en beroligende middel ved forskjellige sykdommer, lindrer feber og andre influensasymptomer. Dette er noen av de vanligste bruksområdene siden oppstarten for 120 år siden..

I de siste tiårene har det blitt brukt til å forebygge og behandle hjerte- og hjernesykdommer.. Aspirin forhindrer dannelse av blodpropp som kan forårsake hjerteinfarkt., da det hemmer blodplateadhesjon i blodkar.

Det er mange bruksområder av denne medisinen. Blant andre er det en del av antirheumatisk behandling, som lindrer smerten forårsaket av leddgikt, lupus og psoriasisartrropati..

Kraften til aspirin

Ved doser som er oppnevnt av lege oppnår aspirinkraft forebygging av spontanabort ved Hughes syndrom.

I tillegg er det foreskrevet å behandle gallestein og kontrollere leversvulster, og reduserer risikoen for diabetes mellitus.

Det virker også gunstig mot sjeldne sykdommer som Kawasaki (betennelse i blodkarets vegger)..

I tillegg har den flere aktuelle bruksområder. Det brukes som en behandling mot flass, herpes, solbrenthet og insektbitt..

Denne medisinen fungerer som en base for å forberede hjemmet skjønnhetsmidler for lepper, ansikt, hår og føtter.

Hjemme kan det bidra til å fjerne svetteflekker fra T-skjorter. For å gjøre dette må du bare løse opp noen tabletter i vann og suge det.

Fungerer også som konserveringsmiddel for naturlige blomster som er kuttet og vist i glassbeholdere..

Hva skal vi vite om henne?

Dette antikoagulantia skal ikke gis i det siste stadiet av svangerskapet, i menstruasjonen, eller i kombinasjon med alkohol eller andre medikamenter. Det er viktig å vite det øker risikoen for indre blødninger og anemi med mer enn 30%.

Aspirin er kontraindisert for magesår, spesielt i mage og øyne. Syreinnholdet kan gjøre dem verre og svekke pasientens kliniske tilstand..

Leger anbefaler å ta det under måltider og fortynnes hver fjerde eller sjette time i tre eller fjerde dag. Dette er tilrådelig når det er influensa, feber eller generell sykdom..

Ved høye doser kan aspirin favorisere øresus, magesperforering og Reyes syndrom hos barn under 10 år..

Samtidig som du reduserer risikoen for kreft, aspirin bør ikke konsumeres kontinuerlig for dette formålet. Når det gjelder hjertesykdommer, er forslaget å ta en liten dose aspirin daglig for din behandling.

Den antikoagulerende og antiinflammatoriske effekten favoriserer forebygging av Alzheimers (fungerer som nevrobeskyttende) og AIDS (reduserer HIV-aktivitet)..

Bivirkninger

Selv om aspirin har mange helsemessige fordeler, er det spørsmål angående hyppig bruk og bivirkninger. Blant andre følgere kan acetylsalisylsyre forårsake indre blødninger, for eksempel cerebral.

Mange forskere diskuterer om dette legemidlet bare skal gis til personer med høy kardiovaskulær risiko eller til sunne voksne..

Misbruk kan utslette kraften fra aspirin og gjøre den til en "fiende" for helse.. Uansett bør administrering av dette og andre lignende legemidler være under tilsyn av en lege..

Aspirinpresentasjoner

Acetylsalisylsyre er produsert av Bayer Laboratories og distribuert over hele verden i forskjellige presentasjoner..

  • Granulerte eller tabletterte, kan inntas med eller uten vann, i motsetning til brusetabletter, som bør oppløses.
  • Effervescent C-vitamin aspirin bekjemper forkjølelsessymptomer.
  • Andre former er tyggbare, som smaker oransje.
  • Det såkalte komplekse aspirinet inkluderer tilleggskomponenter for å bekjempe forkjølelse og influensa..
  • I alle presentasjonene dine, Effekten er øyeblikkelig og kan vare i opptil 24 timer.

Den aktive komponenten av aspirin er anerkjent av Verdens helseorganisasjon som en essensiell medisin. Lenge før denne anerkjennelsen var den allerede til stede i medisinskapet til millioner av hjem..

En følelsesmessig syk person trenger håp



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.