Bruken av eplecidereddik som skjønnhetsbehandling

  • David Cobb
  • 0
  • 2612
  • 237

Eple cider eddik er tradisjonelt laget med gjæring av sukker, cider eller eplejuice. Den er preget av å inneholde eplesyre, som gir sin verdi som sin lukt, komponenter som vi identifiserer den..

I tillegg til å være veldig økonomisk, er dette produktet også allsidig og kan brukes i gastronomi, medisin, lekser og skjønnhetsbehandling..

Helt klart på kjøkkenet ditt er det en flaske eplecidereddik, eller fordi du liker å bruke den til å tilberede mat eller for å ta vare på kostholdet ditt..

Vær imidlertid oppmerksom på at bruken av den ikke er begrenset til gastronomi og medisinalsektoren..

Les også: Bruk av Apple Cider Eddik

I dag vil vi presentere de forskjellige ansiktene for å bruke eddik som en stor og kraftig alliert i å ta vare på dets skjønnhet..

Eple cider eddik for hårpleie

Denne økonomiske og lett å finne ingrediensen på markedet er en av de beste allierte for å opprettholde den gode helsen til hodebunnen vår, ettersom bruken bidrar til å regulere pH og også forhindrer og eliminerer problemer som f.eks. flass.

Egenskapene hjelper til med å tømme hårsekkene når de er tette, og forhindrer den naturlige hårveksten..

Hvordan forberede det?

Fortynn en kopp eplecidereddik med to kopper destillert vann og legg blandingen i en sprayflaske. Vask deretter håret ditt som vanlig, og skyll til slutt med vannet tilberedt med eddik.

Påfør ideell blandingen på alt hår og la den virke i omtrent 10 minutter. Eddik skal ikke brukes direkte på hår, da det kan forårsake allergiske reaksjoner i hodebunnen..

Det anbefales heller ikke å brukes av mennesker som har tørt, farget og skadet hår..

Kviser og hudskader

Eddik har antibakterielle egenskaper og visse syrer som hjelper til med å ødelegge avsetningene som danner fett på huden. Takket være disse egenskapene er det ideelt for å bekjempe kviserproblemer og hudoljeproblemer..

Det har også blekeeffekter som kan bidra til å redusere hudskader.. Men det er viktig å vite hvordan du bruker det og være veldig forsiktig så du ikke får bivirkninger.

Hvis du behandler huden med eddik, bør du fortynne den med vann og deretter påføre det berørte området..

Forhindre aldring og hold huden sunn

Denne kraftige ingrediensen hjelper også med å regulere pH i huden, og hjelper til med å fjerne døde celler og fremme bedre sirkulasjon, og derved regenererer hudvev..

Eliminerer urenheter, og takket være denne handlingen forhindrer du for tidlig aldring, slik at huden din ser sunn ut.

For å gjøre det, alt du trenger å gjøre er å fortynne en spiseskje eplecidereddik til fem ss vann og bruke den på huden din..

Helbredende og desinfiserende virkning

Ideell for å helbrede små sår og berolige kløe i huden. For å få disse fordelene, hell noen dråper eplecidereddik i en beholder med vann og skyll med denne blandingen, eller tilsett noen få dråper til din foretrukne flytende såpe..

Egenskapene vil hjelpe deg med å forhindre mulige infeksjoner i små sår, og hjelpe dem med å lege raskere..

Hold formen

Eplecidereddik er en ingrediens full av helse- og skjønnhetsegenskaper. Mange kjendiser innrømmer at et av triksene deres for å holde seg i form er å faste en skje med eple cidereddik fortynnet i et glass vann..

Møt: Aubergine og sitronvann for å gå ned i vekt

Det vil absolutt ikke bare bidra til å holde seg i form, men vil også være gunstig for den generelle helsen.

Cure Nail Fungi

De antibakterielle egenskapene til eplecidereddik er ideelle for å bekjempe neglesopp og mulige infeksjoner som kan stamme fra den..

For å løse dette ubehagelige problemet, bare senk føttene i en beholder som inneholder en kopp eddik fortynnet i to kopper vann og la det virke i cirka 15 minutter..

Naturlig deodorant

Eplecidereddik hjelper til med å balansere pH i huden din som vi nevnte tidligere, men den har også en annen viktig funksjon: den fungerer som en naturlig deodorant..

Mykheten på aromaen kan være ubehagelig, men når vi løser den opp i vann, vil denne lukten reduseres og forårsake mindre ubehag..

For å få en naturlig deodorant, bare bland en skje eple cider eddik og påfør blandingen med bomull..

Hvordan behandle bihulebetennelse med eplecidereddik?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.