De andre er speilet ditt. Hva prøver de å vise deg?

  • Thomas Davis
  • 0
  • 944
  • 100

Visste du at andre er som et speil og gjenspeiler deg? Du har kanskje ikke innsett det, men du forholder deg alltid til deg selv gjennom andre.

La oss si et eksempel. Stemmer det at det er ting om andre mennesker som plager vennene dine, men ikke påvirker deg i det hele tatt? Dette fordi de ser noe i de andre de har og reagerer slik.

Problemet er det vi tror at det som får oss til å reagere ikke er vårt, men den andres feil. Dette er den første feilen..

Hvis det ikke var vårt, ville vi la det gå upåaktet hen at den andre er en løgner, en utro eller har en annen kvalitet som vi anser som uønsket..

Hvis andre er speilet ditt, kan du glede deg over det!

Vi kan synes det er forferdelig at andre er speilet vårt. Imidlertid er det det en utmerket mulighet til å se hva vi trenger for å lege fra oss selv.

For eksempel, hvis noen som kritiserer andre mye plager deg og ikke tåler deg, hold deg innstilt! Det er mulig at du er veldig hard mot deg selv, at du krever mye og at du trenger å la det gå..

I et annet tilfelle, hvis du lider av utro eller hvis du har gjennomgått flere forhold der du "tok hornet", sørg for at du er utro med deg selv på noen måte.

Hvor respekterer du ikke verdiene dine?

Som du ser indikerer ikke speilet at du er kritisk til andre eller utro i forholdet, men det snakker riktignok om forholdet du har til deg selv..

Så du må lage en tolkning der bare opplevelsen din kan hjelpe deg..

Takk til de andre, ser du hva du trenger å forbedre.

Hvis du er i et forhold der den andre personen er veldig knyttet og det plager deg, hva med moren din? Har du tilfeldigvis et indre ønske om at hun skal være nærmere deg??

Ikke klandre andre for hvordan du har det

Vi overlater vanligvis vår lykke i andres henderog det gjør vi også med andre slags ting. For eksempel klandrer vi andre for sinne..

men, ingen kan forårsake en annen reaksjon enn vi ønsker å føle, med mindre vi åpner et eksisterende sår.

Hvis en sjef for eksempel nevner en forbedring i jobben din og du føler et stort avslag på det, kan det være at du er veldig usikker..

Det hvert speil reflekterer er at du bør begynne å fokusere på deg selv,som bør fokusere på deg og begynne å ta ansvar for deg selv.

Det er ikke veldig behagelig å skylde på andre for det som skjer med oss. Men denne utro personen som plager oss så mye og som kanskje vil påvirke oss direkte, forteller oss noe.

Uansett forholder vi oss alltid til oss selv;alt det gode eller nyre vi ser i det andre vi har i oss. Hvis det ikke var slik, ville vi ikke se det.

Forholdene dine forteller deg hva du skal endre

Noen ganger lider vi mye fordi vennene våre aldri ringer til oss, og vi må alltid ta initiativ; noen ganger klager vi fordi vi alltid ender med å snuble over den samme typen par som ender med å få oss til å lide.

Hvis du føler smerte, hvis noe ikke stemmer i forholdene dine, kan du glede deg over det for å se i deg selv hva som er galt.

Siden vi alltid fokuserer på andre, la oss lese dem. Tro ikke det de gjør har ingenting med oss ​​å gjøre, ikke tro at det er fordi de er egoistiske eller dårlige mennesker.

La oss fokusere på hva vår måte å forholde seg til andre på betyr. Vi kan gi for mye og ikke la andre rom til å demonstrere at de kan gjøre ting for forholdet..

Hvis vi alltid snubler med det samme mønsteret av mennesker, kan det hende at vi ikke respekterer eller elsker. Kanskje vi til og med har en slags avhengighet.

Det er på tide å ta blikket av oss.

Kjenner speiloven for å være lykkelig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.