Idrettsutøvarens fot oppdager 7 hjemmemedisiner for å behandle deg

  • David Cobb
  • 0
  • 1808
  • 50

Fotsidene er en tilstand forårsaket av en sopp (Tinea Pedis) som får huden, føttene og ørene til å bli røde og betente, noe som forårsaker en veldig irriterende følelse av svie og kløe..

Finn ut i denne artikkelen hva fotsopp er, og hva er de beste hjemmemidlene for å behandle den. Med naturlige ingredienser som arnica, rosmarin, løk eller potet, kan vi bekjempe symptomene på denne lidelsen effektivt og raskt..

Hva er fotsopp?

Idrettsutøverens fot er en konsekvens av den plutselige vasokonstriksjonen og vasodilatasjonen forårsaket av soppen Tinea Pedis. Det er også relatert til sirkulasjonsproblemer..

Idrettsutøverens fot vises på ekstremitetene i kroppen vår og er vanligvis ledsaget av andre irriterende symptomer som rødhet, smerte, svie eller kløe. I noen tilfeller kan huden bli lilla, og magesår eller blemmer kan vises..

Kald som en ekstern faktor, og dårlig sirkulasjon som en intern faktor, er de viktigste årsakene til atletens fot. Fuktighet og feil klær kan imidlertid også påvirke utseendet..

Hjelpemidler for å behandle fotsopp

For å behandle fotsopp trenger vi følgende hjemmemidler:

  • Antiinflammatorier: for å redusere rødhet og betennelse.
  • Beroligende: å roe området og lindre smerter.
  • Sirkulatorisk: For å fremme god sirkulasjon, akselerere bedring og forhindre at fotsopp vises igjen..

1. Potet

Hvem har ikke poteter hjemme? Denne knollen er et billig og effektivt hjemmemedisin mot forskjellige lidelser, med den store fordelen at vi alltid har innen rekkevidde. I dette tilfellet kan vi bruke rå potetsaft.

Potet reduserer betennelse og lindrer smerter. Det er veldig effektivt i tilfeller av hudtilstander på grunn av langvarig eksponering for sol eller kulde, for eksempel fotsopp..

2. Ingefær

Ingefær er egnet til å tas som medisin, og også til å påføres lokalt. Selv om den har dyden av å gi varme, har den også har en høy betennelsesdempende og smertestillende effekt. I tillegg stimulerer samtidig sirkulasjonen.

For å behandle fotsopp vi kan bruke den utvannede ingefær-essensielle oljen i en vegetabilsk olje (kokosnøtt, olivenolje, mandel, hvetekim osv.). Vi kan også bruke saften din, eller din konsentrerte infusjon..

3. Arnica

Arnica er en blomst med mange egenskaper for forskjellige sykdommer, som ikke kan gå glipp av i vår førstehjelpsutstyr. I tillegg kan vi finne det i forskjellige formater: gel, krem, olje, homeopati, skjær osv. ...

Arnica fremmer lokal sirkulasjon i området der vi bruker den.. På denne måten kan vi lindre kløe, skader, blåmerker, etc. Det er faktisk en av de første medisinene vi kan bruke med barn.

Visste du det? Hvordan tilberede en arnica salve for å dempe åreknuter og åreknuter

4. Ringblomster

Marigold er det andre nødhjelpsmiddelet etter arnica. Denne oransje blomsten er veldig effektiv i beroligende og lindrende kløe, så vanlig i fotsopp, og andre hudforhold.

Vi kan finne forskjellige typer marigoldbaserte lotions og kremer, så vel som deres naturlige ekstrakt. Vi kan også bruke den rene oljen, som er veldig egnet til å gi næring til de mest følsomme og delikate skinnene..

Ikke gå glipp av det: Føler du kalde og hovne ekstremiteter? Kontroller dem med medisiner for sirkulasjon

5. Løk

Et annet hjemmemiddel vi alle har hjemme for å avlaste fotsopp er løk. Denne supermaten hjelper med å roe kløe som denne lidelsen forårsaker, raskt og naturlig, og uten helseeffekter.

Vi kan gni løken direkte på huden eller tilberede den som fjærkre. Vi kan også la en skive være på plass, og dekke til med en bandasje slik at den ikke faller.

6. Rosmarin

Rosmarin er en av de mest populære medisinplanter for å aktivere kroppens sirkulasjon. Å gni med alkohol eller rosmarineddik er velkjent for å forbedre blodsirkulasjonen fra alle deler av kroppen..

Hvis området er betent, kan alkohol eller eddik irritere området enda mer. Av denne grunn vi anbefaler å velge konsentrert rosmarininfusjon. Vi kan også bruke din rene eteriske olje i små mengder, alltid fortynnet med andre mildere vegetabilske oljer..

4 hjemmelagde og naturlige oppskrifter på “silkemyke hender”




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.