Hvorfor er det bra å konsumere fastende hvitløk?

  • David Snow
  • 0
  • 3559
  • 797

Forbruk av faste hvitløk genererer mange forskjellige meninger. Vi hører ofte folk si at det er en hjemmelaget oppskrift på "bestemor" og har så veldig liten effekt. Sannheten er imidlertid den Denne "oppskriften" er helt gunstig for å forebygge og kurere forskjellige typer sykdommer..

Hvorfor er det bra å konsumere fastende hvitløk?

Forskning på hvitløkens egenskaper har vist at når den konsumeres i faste, fungerer den som en et kraftig naturlig antibiotika. Imidlertid er det mest effektivt om morgenen, da bakterier blir utsatt og ikke kan forsvare seg, noe som gjør det lettere å eliminere dem..

Mange mennesker som lider av hypertensjon fant i hvitløk en lettelse for symptomene på denne sykdommen. I tillegg til å være effektiv for sirkulasjon, unngår det også hjerteproblemer, hjelper lever- og galleblærens funksjon..

Det er også effektivt å bekjempe mageproblemer (stimulerer fordøyelsen og appetitten) og episoder med diaré..

Noen mennesker hevder at de har funnet et kraftig middel mot nervøse problemer ved å konsumere fastende hvitløk. Og mer til, Å faste hvitløk hjelper til med å kontrollere stress, som unngår magesyre, vanligvis assosiert med den.

Hvitløk er anerkjent mange steder i verden for sine flere fordeler. Slik er det anerkjent som en mat med helbredende krefter i århundrer.

Så les også: Hjemmebehandlinger for magesyre

Hvitløk som et alternativt middel

I alternativ medisin regnes hvitløk som en av de kraftigste matvarene for å avgifte kroppen..

Derfor har den blitt brukt siden det tredje årtusen f.Kr. i India og det gamle Egypt.

derfor, Eksperter i alternativ medisin sier hvitløk er veldig kraftig og det kan absolutt drive parasitter ut og forhindre sykdommer som tyfus, diabetes, depresjon og noen kreftformer.

Som vi sa her, er dette imidlertid en titt på alternativ medisin, så det anbefales alltid å se etter en profesjonell lege som hjelper til med å behandle sykdommer som de som er nevnt i forrige avsnitt..

Hvitløk er sammensatt av allicin og diallyl sulfide, stoffer som er ansvarlige for å virke for helsen vår..

Personer som er allergiske mot hvitløk, bør vurdere to veldig viktige ting: de skal ikke konsumere det rått, og hvis de tilfeldigvis har en klump i huden, en temperaturøkning eller en hodepine, bør de umiddelbart slutte å spise den..

I tillegg har forskning funnet det hvitløk kan forårsake noen bivirkninger hos personer som tar anti-HIV medisiner. Derfor må forsiktighet tas og sjekkes før du starter og opprettholder forbruket..

Hvis den sterke lukten av hvitløk er uutholdelig til det punktet å forstyrre forbruket, anbefaler vi ikke bare å få fordelene på grunn av dette, velg å ta det som et supplement, for eksempel i kapsler..

Fordeler for luftveissykdommer

Hvitløk for luftveissykdommer: kan hjelpe mye med å forhindre og i behandling av tuberkulose, lungebetennelse, forkjølelse, bronkitt, forkjølelse forårsaket av kronisk bronkitt, lungetetthet, astma, hoste og kikhoste.

Dermed for å behandle tilfeller av tuberkulose, Det anbefales å konsumere en rå eller litt gylden hvitløksfedd daglig i ovnen.

Det er også mulig å tilberede en saus med eggeplomme og olivenolje. I dette tilfellet bør koking unngås, da dette vil føre til at hvitløk mister mange medisinske egenskaper..

For å behandle bronkiasykdommer er det mulig å tilberede en spesiell infusjon. derfor, 200g hvitløk, 700g raffinert sukker og en liter vann vil være nødvendig. Kok opp vannet med hvitløken og tilsett deretter sukkeret. Ta tre skjeer av denne infusjonen om dagen..

til tilfeller av kronisk bronkitt, anbefales å tilberede et hvitløksekstrakt: ha 40g hvitløk (godt vasket og kuttet i små biter) i en flaske (som deretter skal være tett lukket) med 1 ml 90% alkohol.

La dem maserere i 5 eller 6 dager, og sil deretter blandingen. Det anbefales å ha 1 glass hver dag. Den samme infusjonen kan brukes til å behandle influensa og astma., så ta 15 til 30 dråper i en kopp varmt vann.

Hvis lukten og smaken er for sterk, tilsett en liten mengde mynteekstrakt, men dette vil endre helingskraften til hvitløk..

Les også: Hvordan behandle bronkitt naturlig

Andre fordeler med hvitløk

Vi kan også bruke hvitløk eksternt, til og med for å lindre den giftige effekten av bite fra noen giftige dyr.

Et lite stykke hvitløk kan bidra til å bekjempe vorter. Noen mennesker bruker hvitløk for å lindre tannpine ved å bruke en liten bit på den plagende tannen..

Andre problemer han kan hjelpe med er hemoroider, forstoppelse og øreproblemer..

I tilfeller av forstoppelse og hemoroider, koke vannet med en god mengde hvitløk og legg deretter infusjonen i en skikkelig dampbeholder, som bør gjøres til vannet er avkjølt..

For øre, trekk ut litt hvitløksjuice og bruk noen dråper på det berørte øret.

Husk

Hvitløk har mange egenskaper, så hvis det konsumeres ofte og regelmessig, kan det gi mange fordeler. Så vi kan glede oss over dens medisinske egenskaper ved å konsumere fastende hvitløk..

Oppdag de antikoagulerende og sunne egenskapene til hvitløk



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.