Hvorfor er det viktig å spise en pære om dagen?

  • Robert Patterson
  • 0
  • 4176
  • 286

"Sunnere enn en pære." Du har sikkert allerede hørt dette uttrykket. Og et populært ordtak er aldri feil. I dag skal vi snakke om hvorfor det er viktig å spise en pære om dagen.

Pære er uten tvil en av de mest fordelaktige og sunne fruktene som finnes, en skattekule med forfriskende egenskaper du ikke kan gå glipp av..

Hva tenker du hvis vi inkluderer det i vårt daglige kosthold? Du vil ikke angre!

Røde, grønne, gule pærer ... Det er mange kategorier, og alle er like sunne. Kilden til vann, fiber, vitaminer og mineraler, de er egnet for alle familiemedlemmer og en ideell ingrediens for desserter, juice og frokost..

La oss vite mer om dem.

Fordelene med å spise en pære om dagen

  • Pærer har vitamin A, B, C og E, folsyre, fiber, kalium, mineraler, sukker, jod, jern og kalsium. De er et perfekt vitamintilskudd for å starte dagen, og anbefales ofte som en uunnværlig frokostfrukt..
  • De er antibakterielle takket være tanniner og koffeinsyre som beskytter oss mot infeksjoner og sykdommer.
  • Bekjemp frie radikaler. Vi vet allerede at frie radikaler er skadelige elementer som angriper cellene våre som forårsaker aldring. Pærer er rike på antioksidanter og er derfor mer enn perfekte for å opprettholde ungdommen vår. I tillegg er det høye vitamin C-innholdet, nesten 13%, så vel som vitamin K-verdiene en fantastisk kilde for helsen vår.
  • Ta vare på hjertet vårt. Regulerer blodsirkulasjonen og forhindrer slag. Fiberen i pærer i store mengder bidrar til å eliminere gallesalter og redusere såkalt dårlig kolesterol. Det er mer, det er flere studier som sier at å spise en pære om dagen reduserer sjansen for et hjerneslag med 50%..

Les også: Hvordan forbedre sirkulasjonen i hendene?

Flere fordeler med å spise en pære om dagen

  • Forebygger kreft. Deres høye mengde antioksidanter, vitamin C, fiber og deres ideelle folsyreinnhold for cellebygging gjør dem til en utmerket beskytter for mange kreftformer. Det er faktisk mye forskning som snakker om hvordan pærer kan bidra til å skylle ut kreftfremkallende kjemikalier som samler seg i tykktarmen. Det er også en utmerket mekler for kvinner i overgangsalderen når de beskytter dem mot brystkreft..
  • Lindrer forstoppelse. Takket være deres høye fiberinnhold og avgiftende egenskaper, er de en flott måte å favorisere tarmen vår og beskytte floraen vår ved å unngå i disse dager at det koster oss mer å gå på do..
  • Regulerer tunge fordøyelser. Hvis du ofte lider av fordøyelsen og føler deg oppblåst, tung og har bensin, ikke nøl med å ta for eksempel en pærejuice eller spise den. Pektinbasert innhold er veldig bra for å forhindre disse effektene av dårlig fordøyelse..

Pærer Juice Recipe

Vi kan finne pærer hele året, alt avhenger av typen, men eksperter sier de er spesielt gode fra juni til februar året etter..

Hvis du har råd til dem og de har en god pris, anbefaler vi å konsumere en om dagen..

Å være naturlig, i syltetøy, i ovnen eller i juice til frokosten. Her vil vi tilby en enkel og næringsrik juiceoppskrift som er veldig gunstig å starte dagen..

Det du trenger?

  • To pærer
  • Et halvt glass vann
  • En spiseskje honning
  • En dessertskje sitronsaft

Vet: Fordelene med honning

Hvordan forberede?

Vask først begge pærer grundig og skrell. Når de er klare, skjær du dem i to halvdeler og legg i en blender. Etter å ha banket pærene, tilsett vann slik at det ikke er tykt.

Tilsett noen få dråper sitronsaft og honningskjeen for å søte. Hvis du legger en isbit, foruten å være deilig, vil det være forfriskende.

3 beste måtene å glede seg over frukt på



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.