Forbered en vaselin og Elm Bark salve for å behandle revmatisme

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4644
  • 1297

Revmatisme er en tilstand som kan forhindre mobilitet for de som lider av den. Det er ingen alder å manifestere seg, så du bør være oppmerksom på leddene dine til enhver tid. Tilsvarende er det naturlige alternativer for å lindre symptomene dine. Her forteller vi deg hvordan du gjør dette med en salve for å behandle revmatisme.

Hvis du har leddsmerter eller beinsmerter, kan du prøve et naturlig og økonomisk alternativ som vil bidra til å lindre smertene. Og fremdeles gjenvinner mobiliteten din og forbedrer helsen din i løpet av noen dager.

Hva er revmatisme?

Det er en serie lidelser som påvirker lokomotorsystemet. Vanligvis presenterer leddsmerter og betennelse, og kan også omfatte bein og muskler. Det har en høyere forekomst hos personer eldre enn 45 år, men yngre mennesker kan lide av det..

Det er to typer revmatisme: ledd og ikke-ledd. I det første tilfellet er det betennelsen i leddene som påvirker brusk, eller synovialmembran. Den andre typen er betennelse i sener og muskler..

Hva er årsakene til revmatisme??

Årsakene til revmatisme er flere, men de vanligste er graden av toksisitet i blodet på grunn av for høyt forbruk av rødt kjøtt, sukker og mel. En stillesittende livsstil er også en annen trigger i utbruddet av denne lidelsen..

Les: Anti-inflammatoriske salter med Cayennepepper for å lindre leddsmerter

Hva er symptomene på revmatisme?

Blant de vanligste symptomene på revmatisme er:

  • Ledsmerter
  • Stiv følelse
  • trøtthet
  • Hevelse i det berørte området
  • dvalen

Hvordan kan det behandles??

For å lindre symptomer, anbefales det å bruke en salve for å behandle den, spise på en balansert måte og trene fysisk aktivitet som også hjelper i helingsprosessen. Hvis tilstanden til revmatisme er alvorlig, er behandlingen av fysioterapi indikert for å frigjøre spenninger i ledd, muskler og sener..

Egenskaper ved Vaseline og Elm Bark for å lindre revmatisme

Vaseline er en salve som gir dyp hydrering til huden.. Inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler som hjelper til med å behandle helseproblemer. hud og sykdommer. Det er fargeløst og veldig allsidig å bli kombinert med andre ingredienser. I dette tilfellet vil vi blande det med almbark for å lage en salve for å behandle revmatisme.

Almbarken har smertestillende, helbredende og betennelsesdempende egenskaper, ideell for å lindre smerten forårsaket av revmatisme. Denne skallet kan også brukes til å behandle diaré, hemoroider, faryngitt, magesår så vel som sår..

Hvordan tilberede en salve for revmatisme med disse komponentene?

ingredienser

  • 3 ss vaselin (60 g)
  • 3 s elmbarkpulver (30 g)

forberedelse

Forberedelsen av denne salven er ganske enkel:

  • Du trenger bare å legge vaselin i en ildfast beholder og smelte den i vannbad.
  • Når du er smeltet, tilsett 3 ss almbark.
  • Bland godt, skru av varmen og la stå til den stivner.

Visste du det? Løvetanndrikk: Et hjemmemiddel for å ta vare på beinene dine

søknad

  • Du kan bruke denne salven på det berørte området opptil to ganger om dagen..
  • Sørg for å massere området godt. å frigjøre spenninger og lindre smerter.

Forbedre livskvaliteten din ved å ta noen vaner med omsorg og forebygge revmatisme. Unngå å spise rødt kjøtt, mel og overflødig sukker. Kostholdet ditt vil i stor grad avhenge av avtagende ubehag. i ledd, muskler og sener.

Unngå overflødig vekt slik at det ikke påvirker ledd og bein.. Spis mat rik på omega 3, da disse vil bidra til å redusere betennelse. Du bør også konsumere mye kalsium og jern. Den første som holder beinene dine sterke, og den andre for å forhindre utseendet av anemiske forhold som vil svekke musklene og helsen din..

Ikke glem å følge din fysiske aktivitetsbehandling. Hold kroppen i bevegelse. Husk at lokomotoren vår er som en maskin som må smøres og beveges for ikke å ruste..

Det må du selvfølgelig gjøre utføre kontrollerte fysiske aktiviteter som ikke utgjør noen risiko for skade. Unngå å gjøre øvelser eller aktiviteter som utsetter bein og ledd for å tåle for mye belastning eller spenning. Dette kan gjøre symptomene verre, eller fremme utbruddet av revmatiske sykdommer hvis du ikke har dem..

Ha stadige konsultasjoner med legen din for å overvåke fremdriften eller kontrollen av sykdommen. På samme måte må den godkjenne bruk av naturlige alternativer, for eksempel den vi anbefaler her, før dens anvendelse..

5 matvarer som lindrer smerte ved revmatisme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.