Chia Properties

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1982
  • 374

Chiaen er så “kraftig” at den allerede har vunnet mange fans. Dette er grunnen til at det har vært vellykket i Brasil og mange andre land..

Selv om det også finnes i form av kapsler laget av frøolje og også i mel (laget av frø), å få alle næringsstoffene sine er det ideelle å konsumere frøet, og fordelene er mange!

Mer helse med chiafrø

Selv om det nylig har fått bevis basert på resultatene fra studier på begynnelsen av 1990-tallet, chia er en tusenårsmat som hadde stor betydning i livet til pre-colombian sivilisasjoner.

Disse menneskene brukte den til å ha mer energi og nyere studier ved University of Alabama har vist at strategien fortsetter som omega 3 som er til stede i chia bidrar til å forbedre kondisjonen.

Chia er en veldig rik kilde til omega 3, som i tillegg til å forbedre den fysiske ytelsen bidrar til å forhindre hjerte- og karsykdommer og senke blodtrykket. Frøet er også antioksidant og bekjempe frie radikaler som er ansvarlige for tidlig celle aldring. På grunn av disse egenskapene er det en foryngende og kreftfremkallende mat..

I tillegg er chia rik på kalium, kalsium, magnesium, jern og B-kompleks vitaminer. Fordi den er rik på kalsium og jern, er det et utmerket alternativ for å skaffe seg disse mineralene som ikke kan fås fra dyrekilder av forskjellige grunner..

Les også: Frokost med chiafrø

Stor kostholds venn

Hun er en rik proteinkilde og fiber. Denne kombinasjonen gjør det til en flott alliert av all vekttap diett. I tillegg nevnte vi tidligere at det øker utholdenheten ved å forbedre treningsytelsen.

Det er også kjent å danne en slags gel når den kommer i kontakt med vann.. Ved inntak bremser denne egenskapen fordøyelsen og øker mettheten kraftig..

Fibrene som er til stede i dette frøet øke insulinfølsomheten, bidrar til å bekjempe og kontrollere diabetes type 2.

De også hjelp til å forbrenne magefett. Dette forbedrer ikke bare utseendet på frø spiseren, men også helsen.

Tross alt, Overflødig bukfett er en faktor som gjør den enkelte mer utsatt for problemer som hjerteinfarkt og hjerneslag..

Og husk å sjekke: Ris med grønnsaker og chia: lite kalorier og kolesterol

Fibrene dine også forbedre de generelle gastrointestinale funksjonene. Dermed bidrar de til og med til fordøyelsen og regulere tarmaktivitet. Hvis målet ditt er å kombinere vekttap og helse, er chia den ideelle allierte!

Bilde tilbudt av Glenn.

Chia frø frokost



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.