Ingefærs egenskaper mot kreft i eggstokkene

  • David Snow
  • 0
  • 4927
  • 1006

Ingefær er kjent for sin aroma og smak, som brukes til å tilberede mange varianter av mat og drikke. Den enorme mengden helsemessige fordeler som ingefær gir er også kjent. Kjenner noen egenskaper til ingefær.

Nyere studier har vist at denne planten kan bidra til å forhindre kreft i eggstokkene., som er veldig viktig for alle kvinner som ikke er ved god helse og som hver dag søker den mest naturlige måten å forebygge forskjellige sykdommer.

Ingefærs egenskaper mot kreft

Når vi snakker om kreft i eggstokkene, snakker vi om en veldig aggressiv sykdom, foruten å være en av de vanligste krefttypene i dag..

Det fremstår som en ondartet transformasjon av det overfladiske epitel., og dens utvikling skjer gjennom betennelsen som eggløsning forårsaker.

I ingefær kan vi finne gingerol, et kraftig betennelsesdempende middel som finner kreftceller i ovarieepitelvevet, og dermed forhindrer deres vekst.

Det kan også kontrollere sekresjonen av angiogene faktorer som skaper nye blodkar. i kreftceller i eggstokkene.

Derfor er ingefær et godt valg når det gjelder å forhindre kreft i eggstokkene..

Dessuten blir kreftegenskapene deres studert av et stort antall forskere, som er veldig fornøyd med resultatene de har funnet i løpet av studiene..

Kraften til ingefærens egenskaper

Ingefærrot, foruten å inneholde kraftige antiinflammatorier, inneholder andre kreft- og antioksidantelementer, noe som kan bidra til å forhindre cellulære prosesser som er ansvarlige for å generere kreftsvulster i eggstokkene..

Dette er en av grunnene til at eggstokkreft kan forhindres ved regelmessig inntak av ingefærrot.. I sine studier brukte forskere ingefærrotpulver.

Resultatene kan observeres fem dager etter forbruksstart..

Ingefær har den store evnen til å angripe bare kreftceller uten å skade noen friske celler.. Denne prosessen kalles apoptose eller celledød.

Oppdag: Hva ingefær er til?

Når kreftceller er i sine tidlige stadier, har ingefær evnen til å lure dem, noe som får dem til å "ødelegge" seg selv..

Kosthold er din allierte i forebygging av sykdommer

Det er bevis som viser at inntak av noen matvarer foruten ingefær som hvitløk, gurkemeie, cayenne og grønn te kan forhindre utvikling av kreft i eggstokkene..

Les også: Grønn te mot væskeretensjon

I sørøstasiatiske land, for eksempel, er kreft i eggstokkene lav på grunn av det hyppige inntaket av de nevnte matvarene..

Middel mot gurkemeie og ingefær hypotensjon



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.