Hjemmemiddel for å bekjempe magebetennelse

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2134
  • 32

Magebetennelse er et veldig vanlig problem, spesielt hos kvinner., og kan være forårsaket av et misforhold i mat, overspising, stress, fordøyelsesproblemer, menstruasjon eller forstoppelse.

Dette plagsomme problemet genererer en oppblåst mage og også kan være ledsaget av andre symptomer som gass og magesmerter.

For å forhindre magebetennelse er det veldig viktig å endre spisevaner og fjerne kostholdet fra kostholdet som kan forårsake irritasjon..

Hvis vi imidlertid vurderer at det er uunngåelig å lide av magebetennelse, Det er noen hjemmemedisiner som kan være svært nyttige for å redusere problemet..

Antioksidant rik mat

Antioksidantrik mat er nøkkelen til å bekjempe magebetennelse og gjøre magen din flatere. Disse matvarene har mange helsemessige fordeler, og det er veldig viktig å inkludere dem ofte i kostholdet..

Det anbefales å konsumere 2 til 4 porsjoner med antioksidantrik mat daglig, for eksempel: blåbær, epler, løk, hvitløk, selleri, blant andre..

Fiberrik mat

God ernæring bør inneholde fiberrik mat som hjelper deg med å fordøye bedre og gi fordeler som å ha en jevnere mage..

Hvis du lider av magebetennelse, kan du øke forbruket av fiberrike matvarer for å bekjempe det. Blant disse matvarene kan vi finne: grønnsaker og frukt, fullkorn, brunt mel og ris.

Clove

Feddfedd anbefales spesielt når magebetennelse er kronisk.

I disse tilfellene anbefales det å konsumere 20 dråper i et halvt glass vann hver fastende. Dette middelet vil bidra til å bekjempe gassene som har en tendens til å være vanlig i denne betennelsen..

Sitronvann for magebetennelse

Sitron har alkaliske egenskaper som bidrar til å nøytralisere surhetsgraden i magen og som unngår mange helseproblemer. Ved betennelse anbefales det konsumere et glass varmt vann med sitronens faste hver dag.

kanel

Kanel er et veldig kjent krydder over hele verden, som siden antikken har blitt brukt til å behandle og forhindre plagsom magebetennelse..

En kanelinfusjon er ideell for å bekjempe magesmerter., forbedre fordøyelsen og redusere betennelse.

For å tilberede den, bland bare en spiseskje malt kanel i en kopp vann, la stå i 15 minutter og søt med honning.

Les også: Medisinske preparater av fugleinfrø og kanel for å senke blodtrykket

Andre krydder

Krydder som fennikel, spisskummen og oregano anbefales for å bekjempe magebetennelse og gass..

Fennikel er et krydder som er preget av dets antiseptiske egenskaper og dets virkning i kampen mot diaré og magegasser..

Kumin er beroligende og vanndrivende middel, anbefales for å bekjempe væskeansamling og betennelse. Til slutt fremmer oregano fordøyelsen, er vanndrivende og er veldig bra for leveren..

Urteinfusjoner

Urte- eller te-infusjoner har blitt veldig populære for deres fordøyelses- og vanndrivende egenskaper som hjelper med å rense kroppen og bekjempe problemene med magebetennelse.

Å konsumere to eller tre kopper infusjon om dagen kan behandle og forhindre symptomer på magebetennelse, så vel som andre fordøyelsesrelaterte problemer..

Anbefalte infusjoner inkluderer: kamille, ingefær, mynte, mynte, salvie, oregano eller basilikum.

Reduser saltinntaket

Selv om det ikke er en medisin i seg selv, er det veldig viktig å ta dette rådet med i betraktningen, da det er nøkkelen til å bekjempe og forhindre magebetennelse..

Forbruk av for mye salt eller natrium bidrar til den ubehagelige følelsen av oppblåsthet, da det kan føre til væskeansamling..

Oppdag: Agurk bruker mot væskeansamling

Juice for å redusere mage betennelse

Denne kraftige juicen er ideell for å bekjempe magebetennelse som den inneholder inneholdt vanndrivende og rensende matvarer som hjelper til med å forhindre væskeansamling mens de fremmer fordøyelsen.

ingredienser

  • 1 ananasskive
  • 1 ss linfrø
  • Saften av en sitron
  • 1 glass rent vann
  • Litt honning

Forberedelsesmodus

Ha alle ingrediensene i en blender, slå i noen minutter og konsumér saften som faste 30 minutter før du spiser frokost.

Hvordan behandle magesvelling effektivt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.