Rettsmidler for å lindre faryngitt symptomer

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4321
  • 429

Symptomene på faryngitt spenner fra feber og sår svelg til generell ubehag og generell smerte. Det er forårsaket av bakterier, så hovedbehandlingen er gjennom bruk av antibiotika som legen vil foreskrive..

Bakterielle midler som Streptococcus pyogenes og Haemophilus influenzae har mye å gjøre med begynnelsen av faryngitt. Rare navn, ikke sant? Enklere er årsaken til faryngitt betennelse i slimhinnen som dekker svelget når det kommer i kontakt med noen mikroorganismer.

Selv om et legebesøk er nødvendig, er det også nyttig å vite hvordan du kan forbedre symptomene ved hjelp av noen naturlige midler. Så skriv det ned!

5 Naturlige midler for å lindre symptomer på faryngitt

Noen naturlige midler kan hjelpe oss med å lindre symptomene på faryngitt..

Cinfasalud forklarer at faryngitt er “betennelse i slimhinnen i svelget, som ofte får smerter til å svelge. Svelget, ofte kjent som halsen, er hulrommet som strekker seg fra baksiden av nesen og munnen til begynnelsen av strupehodet og spiserøret. ”.

Ved ofte å konsumere visse typer medisiner over tid, genererer vi motstand eller toleranse overfor forbindelsene deres, og de slutter å jobbe i kroppen vår. Så vi tenker på 5 Naturlige midler som raskt kan lindre symptomer på faryngitt.

Se også: 5 beste rettsmidler som vil hjelpe deg å tømme ut mandlene

1. natron

Baking har antiseptiske og beroligende egenskaper, ideell for behandling av betennelse i mandlene eller halsen. Det du bør gjøre er å sette en skje med denne forbindelsen i en flaske og riste den godt. Gurgle i 1 minutt, spe og gjenta prosessen.

2. Sitron og honning hjelper også til å behandle faryngitt.

muligens Den beste naturlige kombinasjonen for å bekjempe forkjølelse eller infeksjoner er sitron og honning.. Dette middelet er perfekt for å desinfisere og redusere betennelse i det berørte området litt. I tillegg fungerer honning som en kraftig slimløsende middel, så det anbefales å eliminere tørr hoste og slim, samt andre typer luftveissykdommer..

  • Først i et glass, klem 2 sitroner og tilsett 1 ss honning.
  • Ta det om morgenen, men spesielt om natten slik at du får en god hvile..
  • Til slutt, hvis smaken er litt sterk for deg, tilsett litt vann.

3. Mykt kosthold

Symptomer på faryngitt inkluderer problemer med å svelge fast mat.

Et av de mest kjente symptomene på faryngitt er vanskelig å svelge., dvs. ikke kunne svelge eller har problemer med å svelge fast mat. Derfor anbefaler vi at du følger et mykt kosthold, og med dette viser vi til supper, juice, vitaminer og kremer..

  • Vegetabilske kremer er utmerket for å holde deg lei, noe som gjør det lettere å spise.
  • Hvis du har feber, anbefaler vi at du holder deg hydrert med supper eller kyllingbestand. Gå selvfølgelig til legen hvis du synes temperaturen er for høy.
  • Kalde vitaminer lindrer noe irritasjon og kløe, men prøv å gjøre dem fruktbaserte, spesielt sitrus, fordi de inneholder C-vitamin.

4. Blåbær

Blåbær har betennelsesdempende egenskaper som hjelper til med å forbedre svelging av mat når du har faryngitt. Det kan du tilberede babymat, juice eller vitaminer med 1 eller 2 kopper blåbær og litt vann. Prøv å ikke bruke sukker, hvis det er enkelt for deg, bruk litt honning eller stevia.

Det vil interessere deg: Lindre hoste og kulde med en tilførsel av timian, sitron og honning

5. Eple cider eddik mot faryngitt

Eplecidereddik er et godt valg for de som ikke tåler smaken av tradisjonell eddik..

Selv om det virker ubehagelig, eddik er antiseptisk og antibakteriell, Det er derfor veldig effektivt å behandle mandelinfeksjon, spesielt når det er puss i området.

Bare ta et glass vann og hell 4 ss eddik i den. Gurgler deretter i et halvt minutt og spe.

6. Rengjør mandlene med hydrogenperoksyd

Dette er et av de mest effektive virkemidlene for å eliminere infeksjon i mandlene. Når pus er til stede, bør spesiell forsiktighet og oppmerksomhet tas, da dette betyr at infeksjonen har spredd seg.

  1. Bløt en bomullspinne med litt hydrogenperoksyd.
  2. Rengjør deretter området med puss, vær veldig forsiktig så du ikke blir skadet og ikke kveles.
  3. Når du fjerner mest pusebrett, må du stoppe prosessen..
  4. Til slutt, gjenta så mange ganger som nødvendig til du føler at pus ikke lenger dannes..

7. Gurgling med varmt saltvann for å lindre symptomene på faryngitt

Salt inneholder natrium, og dette er et utmerket antibakteriell forbindelse for å behandle svelg infeksjoner. Dette middelet hjelper til med å eliminere mikroorganismer og forbedrer samtidig ubehag:

Hell en skje salt i et glass varmt vann. Bland godt slik at saltet blir fortynnet og gurgler i 1 minutt. Så spytt og gjenta prosessen to ganger til.

5 beste rettsmidler som vil hjelpe deg å tømme ut mandlene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.