Ananas ingefærjuice for å behandle cellulitter

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2148
  • 304

Cellulitter er det estetiske problemet som berører kvinner over hele verden, da det anslås at 90% av den kvinnelige befolkningen lider av den. I dag ønsker vi å dele en deilig ananasjuice med ingefær, som fungerer som et supplement til behandlingen av cellulitter og for å forbedre hudens tilstand..

Cellulitter er en ansamling av fettvev i ett eller flere områder i kroppen som vokser og avsettes i hulrom (appelsinskall) som du kan se på et øyeblikk..

Det er bevist at det er nesten umulig å eliminere dette problemet helt fra kroppen., fordi selv om den fjernes midlertidig, kan den dukke opp igjen for uforsiktighet.

Imidlertid ved å adoptere sunne vaner som et godt kosthold og øvelser, du kan redusere det maksimalt for å få huden din til å se bedre ut.

Mange skjønnhets- og spa-sentre tilbyr i dag behandlinger for å redusere cellulitter og forbedre hudens helse. Men, Det er naturlige alternativer for å behandle dette problemet uten å måtte investere mye penger.

Hvorfor ingefærjuice fra ingefær er bra for cellulitter?

Ingefær juice fra ingefær er en kombinasjon av mat med en høy antioksidant, rensende og vanndrivende kraft som Forenkler eliminering av giftstoffer og væskeansamling i kroppen for å forbedre helsen og redusere problemer som cellulitter..

Denne juicen er forfriskende og har evne til å fremskynde reparasjon av skadet vev, som er de som gir opphav til utseendet på appelsinskallhud.

Ananas gir karbohydrater, mineraler som jern, magnesium, jod, sink og mangan og vitamin A, og gruppe B og C. Siden det er sammensatt av 85% vann, lite kalorier (55 for hver 100 gram).

På den annen side inneholder ingefær en god konsentrasjon av antioksidanter, betennelsesdempende, avgiftende og rensende egenskaper som kompletterer ananas for å lage en veldig spesiell juice.

Slik lager du ingefærananasjuice for å behandle cellulitter?

Denne ananas- og ingefærsaften supplerer kostholdet veldig bra for å behandle cellulitter og forbedre hudens helse..

Blandingen av de to ingrediensene danner en rensende drikk som hjelper til med å behandle væskeansamling, fremmer sirkulasjon og letter eliminering av giftstoffer som også påvirker dette problemet..

Les også: Depurativ drikke for å gå ned i vekt med gode resultater

ingredienser

  • 2 ananasskiver
  • 1 ss revet ingefærrot (15 g)
  • Et glass vann (200 ml)

retninger

  • Trinn 1. Skjær 2 skiver ananas og kjerne.
  • Trinn 2. Ta bitene til blanderen.
  • Trinn 3. Tilsett en spiseskje ingefær og et glass vann.
  • Trinn 4. Pisk alt og server umiddelbart.

Vi anbefaler å ta det tidlig på dagen. På denne måten du vil dra nytte av dens rensende effekter og betennelsesdempende virkning.

Møt: Hjemmemedisiner for å bekjempe magebetennelse

Hvilke andre fordeler gir denne juicen??

Selv om denne juicen er spesielt egnet for behandling av cellulitter, Dets egenskaper gir også andre viktige fordeler som er verdt å vite for kroppen.

  • Hjelper deg med å gå ned i vekt: ananas og ingefær ble populær blant Dine spesifikke sunne vekttapegenskaper. Begge gir lave kalorier og inneholder næringsstoffer som stimulerer kroppens avfalls eliminering, og fremskynder stoffskiftet..

Som om ikke det var nok, inneholder fiberen og vannet i ananas gir en følelse av metthetsfølelse som unngår overspising.

  • Styrker immunforsvaret: Antioksidantene, vitaminene og mineralene fra begge ingrediensene er en stimulans for immunforsvaret som bidra til å forhindre forskjellige sykdommer.
  • Naturlig betennelsesdempende: både ananas og ingefær har vist seg å ha betydelig betennelsesdempende effekter, anbefalt å behandle problemer som leddgikt, revmatiske smerter og forkjølelse.
  • Forbedrer fordøyelsen: fiberen og enzymene som denne juicen bærer hjelp til forbedre fordøyelsen, forhindre tarmproblemer og forhindre forstoppelse.
  • God opplag: På grunn av sin vanndrivende og rensende effekt, kan denne drikken forbedre blodsirkulasjonen og bidra til eliminering av skadelige stoffer fra blodomløpet og fungerer som en naturlig antikoagulant.

For best resultat anbefaler vi konsumerer daglig og helst faste. Husk at forskjellen ikke blir umiddelbart merkbar, men når dagene går, vil du begynne å føle og se endringene. Nyt!

6 anticellulittøvelser du kan gjøre hjemme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.