Allierte kraftige antioksidantjuicer

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2488
  • 337

Visste du at det å kombinere noen matvarer, for eksempel aprikos og papaya, har mange helsemessige fordeler?? Antioksidantjuicer er gode for helsen vår og er veldig indikert i utvinning av idrettsutøvere..

Antioksidanter er ikke annet enn molekyler som er ansvarlige for å nøytralisere frie radikaler, og bekjempe oksidasjon av cellulære strukturer..

Når dette skjer, kan du forhindre sykdommer som kreft, hjerteproblemer, hud; også hjelp til riktig funksjon av hjernefunksjoner og forhindre for tidlig aldring.

Det er mat som er kilder til antioksidanter, for eksempel gulrøtter og bær. Så ingenting bedre enn kombiner dem på deilige og morsomme måter, for å konsumere dem med mer ofte.

Sjekk ut noen juice tips antioksidanter som kan spille denne rollen med ros.

Indikasjoner på antioksidant juice

Alle saftene vi vil gi oppskriftene er også indikert som kilder til vitamin A og C, magnesium; foruten mange andre næringsstoffer.

Stoffene som er funnet er i stand til å fremme celleregenerering i tillegg til å stimulere immunforsvaret; hjelper til med å forebygge sykdommer som påvirker kroppen vår.

Lær mer: Juicer og smoothies

Guddommelige oppskrifter

Etter å ha tilberedt saftene nedenfor, er det nødvendig å tilsette appelsinjuice eller sitronsaft, i henhold til dine preferanser før du konsumerer dem. 

Rød juice

Først trenger du en organisk tomat, en rød guava, fire plommer og fire jordbær..

Visp deretter alle ingrediensene i en lavvannsblender. Sil saften når du er klar.

Lykopen er et av hovedstoffene i tomater, og mer til, det er en kraftig antioksidant. I tillegg er tomater et godt valg for dietter med vekttap, noe som gjør bruken av juice mindre interessant..

Appelsinjuice

Ta en liten mango, en skive av sitron og en gulrot. Pisk alt i en blender og sil deretter.

Gulrøtter er rike på betakaroten, en annen forbindelse som regnes som en kraftig antioksidant. I tillegg er denne forbindelsen ansvarlig for den oransje fargen på både gulrøtter og andre matvarer som squash..

Hvit juice

Kjøp en god haug med italienske druer, et eple, en god skive melon og en håndfull bønnespirer.. Pisk inn en blender med lite vann og så bare sil.

Daglig forbruk av epler reduserer arterieobstruksjon forårsaket av dårlig kolesterol (LDL) med 40%, noe som forhindrer hjerte- og karsykdommer.

Grønn juice

Sett av en håndfull spinat eller brokkoli, en håndfull grønnkål og en håndfull salat, en kvist rosmarin og en kvist mynte og fire kiwifrukt.

Pisk så alt med lite vann og sil saften.

Kiwis høye C-vitamininnhold, sammen med andre antioksidantforbindelser, bidrar til å øke immunforsvaret..

Lilla juice

Du trenger en haug med lilla druer en bete og en acai-masse. Pisk disse tre ingrediensene i en blender med lite vann og sil deretter.

Rødbeter er rik på betalain, en fantastisk naturlig antioksidant som virker mot aldring av celler, noe som reduserer risikoen for visse kreftformer..

Lær mer: Grønne juice til kosthold regelmessig

Blandet juice

Du trenger en halv ananas, en håndfull bønner, et lite kirsebærblad, en spiseskje med linfrø og en liten skallet auberginebøyle.

Bank til slutt blanderen med lite vann og sil deretter. 

C-vitamin som finnes i ananas gir stor antioksidantkraft.

Urtejuice

Du må kjøpe to myntegrener og to grønne blader med sitrongress. Pisk med litt vann i blenderen, og så snart det er gjort, er det bare å sil.

Viktige merknader

  • Saft kan konsumeres en gang i uken;
  • De lilla og røde juice hjelper til med å forhindre degenerative sykdommer;
  • Hvit juice er en stor revitaliserende, angitt i tilfeller av dehydrering;
  • Grønne og lilla juice er veldig tydelige i behandling av anemi,
  • Blandet juice er en utmerket vanndrivende middel og virker direkte på utskillelse forebygging av urinveisinfeksjoner.
4 leverjuicer for å avgifte



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.