Sitronterapi for å forbedre leverhelsen din

  • David Cobb
  • 0
  • 2032
  • 253

Sitronterapi hjelper til med å forbedre leverens helse, på grunn av dets brede ansvar, er ofte påvirket av virus, giftige og forurensende stoffer, dårlig kosthold og selvfølgelig sykdommer.

Å opprettholde god leverhelse er kritisk i vårt daglige liv. Som et resultat kan vi glede oss over renere blod, bedre fordøyelse og også ha en immunforsvaret sterkere og mye sunnere.

Hvordan vet du det, Bare det å holde et sunt, variert og balansert kosthold kan gjøre mye for leveren vår., men denne gangen anbefaler vi at du aldri setter av et uunnværlig element: sitron.

Vi vil gi deg tre grunner til at sitrus hjelper leverhelsen din..

Sitron for å ta vare på leverhelsen din

1. Sitron gir næring til leverens daglige mangler

For å opprettholde riktig leverhelse vi trenger mineraler og vitaminer som lar leverceller få energi og beskytte seg mot skadelige stoffer som gjør dem syke eller ødelegger dem.

Sitron gir vitamin C, avgjørende for å styrke forsvaret vårt, i tillegg til å bekjempe virus og bakterier som påvirker leveren..

Sitronterapi er nesten utelukkende basert på å drikke et glass vann med saften fra denne faste sitrusmineraliserer levervevet, da det gir et stort antall antioksidanter og vitaminer..

I tillegg fungerer sitron som et godt naturlig betennelsesdempende. Takket være dette kan vi fortsette å gradvis forbedre effektene forårsaket av a fet lever.

Vi anbefaler at du leser: Med denne drinken kan du rense leveren og forynge

2. Sitron renser leveren

Sitron er en debugger som vi ikke bør klare oss uten i hverdagen. Det lar oss avgifte kroppen og bekjempe frie radikaler som angriper cellene våre..

Vi må også ta hensyn til det regelmessig inntak av sitronsaft forbedrer galleblærens funksjoner. Dermed vil vi favorisere fordøyelsen vår takket være riktig segregering av galle og bedre absorpsjon av næringsstoffer..

Med sitronterapi vil mindre giftig komme inn i blodomløpet fordi vi har en sunn, ren tarm der næringsstoffer flyter best..

3. Sitron er et alkalisk middel som tar vare på leveren vår.

Sitron er en av de beste alkaliske fruktene som naturen har gitt oss, ettersom den lar oss gjenopprette kroppens pH-balanse. for å beskytte oss mot frie radikale angrep og i sin tur fremme både lever- og nyrefunksjon.

Leveren er også et viktig organ når det gjelder filtrering toksiner til stede i blodet. Hvis vi får et mer alkalisk miljø hver dag, kan leveren bekjempe den takket være antioksidanter og C-vitamin.

Sitronterapi for å kurere fet lever

En av de vanligste sykdommene assosiert med leveren er leversteatose. En tilstand der fettsyrer og triglyserider samler seg i levercellene våre..

Leveren blir betent og fordøyelsene begynner å bli tunge..

Leversteatose rammer en stor del av befolkningen, og selv om den noen ganger stammer fra alkoholrelaterte problemer, kan det å ha et dårlig kosthold også gi oss denne medisinske tilstanden..

Sitron er en veldig passende måte å fremme levercelleregenerering, redusere betennelse og ødelegge fettsyrer.. Antioksidanter og C-vitamin hjelper oss med å senke kolesterolnivået når vi forbedrer fordøyelsen..

Dermed vil sitronterapi føre til at denne godartede sykdommen blir reversert for å forhindre at den resulterer i en mer alvorlig tilstand: skrumplever..

Les også: Bete- og rosinmiddel for å rense leveren

Slik utfører du sitronterapi

Varmt vann med fastende sitronsaft

ingredienser

  • 1 sitron
  • 1 kopp vann (200 ml)

forberedelse

Du må bare blande et glass varmt vann med saften av en sitron. Det er imidlertid mulig at det å drikke en fastende sitronsaft kan synes å være "sterkt" for kroppen din..

Det handler om å finne det punktet der kroppen din kan godta dette legemidlet. deretter du kan for eksempel ta med halv sitronsaft i stedet for en helhet.

Vi anbefaler at du leser: Hvordan rengjøre leveren din for å gå ned i vekt

En spiseskje olivenolje med noen dråper sitronsaft

ingredienser

  • 1 ss ekstra virgin olivenolje (16 g)
  • 1 ss sitron (10 ml)

forberedelse

  • Hvis du ikke føler deg godt drikker fastet sitronsaft, vil denne skjeen med olivenolje og sitron være mye lettere å ta og er like sunn for leverhelsen din..
  • Denne medisinen Hjelper med å tømme og styrke lever og galleblæren. Det bekjemper også toksinoppbygging og styrker immunforsvaret: ikke nøl med å prøve.
Smoothiediett for å rense kroppen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.