Hjemmelaget kjapp oransje kake

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4382
  • 1163

Orange kake er en dessert som dateres tilbake til romertiden. På de berømte bankettene organisert av keisere og kampvinnende soldater, kunne man finne denne typen pai som en deilig rett..

På den annen side denne typen appelsinpai pleide også å være forberedt i den arabiske verden, som er det som introduserte det i visse områder av Europa, sammen med andre sitrusbaserte oppskrifter.

Orange Pie Variations

Før du starter oppskriften, må det bemerkes at det er to typer appelsiner: en søt og en bitter. Hver har forskjellige egenskaper i henhold til størrelse, masse, frø, skall og mengde juice, og begge brukes likt til vitaminfremstilling.

På den ene siden kan søte appelsiner være av typen bukt, hvit eller Valencia og den blodoransje eller rød typen. Søte appelsiner brukes ofte til å tilberede juice. hjemme, så konsumert i Middelhavets diettfrokost.

Vi har også bitre appelsiner, også kjent som persisk kalk, kjent i Spania som Sevillanas. Denne typen bitter appelsin brukes til fremstilling av syltetøy og syltetøy. På grunn av deres smak blir de vanligvis ikke konsumert.

Begge typer appelsiner er gyldige for tilberedning av appelsinpai. og ditt valg vil ganske enkelt variere den resulterende smaken. Så vi kan velge en type appelsin eller en annen etter vår smak..

Les også: Lag en deilig appelsin- og sjokoladepai

Ingredienser til appelsinpai

For å tilberede denne deilige desserten trenger du følgende ingredienser:

  • 2 dl mel (300 g)
  • 1 kopp smør (200 g)
  • 1 kopp sukker (200 g)
  • 4 egg
  • 1 kopp naturlig appelsinjuice (250 ml)
  • 2 ss revet appelsinskall (30 g)
  • 3 ss bakepulver (27 g)
  • En klype salt.

Orange Pie Preparation

Når du har alle ingrediensene klare, begynn å tilberede desserten. Følg disse trinnene for å gjøre dette:

  1. I første omgang, bland smør og sukker i en bolle. Pisk disse to ingrediensene til du får en jevn pasta eller en kremtekstur..
  2. På den annen side bryter du eggene og skiller eggehvitene fra eggeplommene, for for nå vil vi bare bruke eggeplommene. Så vi vil reservere eggehvitene til senere bruk..
  3. Når du har eggeplommene klare, legger du dem gradvis til den første blandingen mens du fortsetter å vispe sammen slik at alle ingrediensene blandes godt og får en jevn masse..
  4. Etterpå kan du kombinere bakepulveret med melet og litt salt, noe som vil bidra til å fremheve smaken på desserten. Når du har disse tre ingrediensene klare, tilsett dem til den forrige blandingen i små doser, vekslende med appelsinjuicen, og rør om og om igjen.
  5. Når hele settet er klart, er det på tide å tilsette revet appelsinskall.
  6. I tillegg, slå eggehviter til de er snødd. Når du er klar, legg dem over den forrige blandingen. Dette trinnet vil være viktig for å unngå å smuldre under oppskriftsforberedelsen. Ellers blir den resulterende desserten påvirket og får ikke den forventede endelige retten..
  7. dessuten, smør en ovnsform og dryss mel for å forhindre at appelsinpai klistrer seg til bunnen eller veggene. Tilsett all blandingen du har tilberedt over formen.
  8. Bak til slutt formen ved en temperatur på 250 ° C til desserten stiger.

Se også: Oppskrifter for å tilberede deilig appelsinflan-rom

Etterbehandling etterbehandling

Under kokeprosessen kan du kontrollere punktet på den oransje kaken ved å sette en gaffel i den og sørge for at den kommer ren ut. Når du er klar, ta formen ut av ovnen og legg desserten på en flat tallerken eller base..

endelig, pynt den oransje desserten med noen rå fruktskiver eller legg noen rester av barken over sluttresultatet. Du kan også legge noen røde frukter, som smaker godt med appelsinen.

Tilbered en deilig appelsin- og sjokoladepai



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.