Alt om åreforkalkning

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1652
  • 89

Koronararteriesykdom eller åreforkalkning er en viktig årsak til hjerteinfarkt og dødsfall av hjerteproblemer..

Denne sykdommen er forårsaket av akkumulering av fett på veggene i koronararteriene, tetter dem og forhindrer normal blodstrøm til musklene og vevene i hjertet.

Hjertet er det organet som er ansvarlig for å pumpe oksygenrikt blod i hele kroppen..

Blod blir distribuert gjennom organene gjennom arteriene og går tilbake til hjertet gjennom venene..

For å fungere ordentlig trenger imidlertid hjertet også sin egen blodforsyning, som gjøres av koronararteriene.. Hvis disse er tette med fettforekomster, slutter hjertet å motta blod og søtstoff.

i aterosklerose, Det indre området av koronararteriene blir gradvis fylt med et tyktflytende sett med stoffer dannet av LDL-kolesterol, kjent som dårlig kolesterol..

Dette reduserer den tilgjengelige plassen for blodsirkulasjon.. Arterier mottar heller ikke lenger næringsstoffene som trengs for å sikre deres elastisitet..

Dermed kan blodtrykket i hjertet stige og forårsake hjertesykdommer..

Gå ikke glipp av: 12 naturlige midler for å unngå åreforkalkning

Lær alt om åreforkalkning og dens konsekvenser

Hvis arteriene er delvis blokkert, personen begynner å oppleve alvorlige brystsmerter som stråler fra de øvre ekstremiteter i kroppen.

Denne tilstanden kalles angina pectoris, og er forårsaket av innsatsen hjertet gjør for å fortsette å slå ved en lav oksygentilførsel..

I denne situasjonen er risikoen for hjerteinfarkt stor hvis en kransarterie er fullstendig blokkert til punktet om brudd eller brudd..

Hvis dette skjer, dannes det en blodpropp på stedet, som kan vokse, danne en trombe (trombose) og lukke arterien permanent..

Uten oksygen dør området rundt, og kirurgi er nødvendig for å fjerne blokkering av arterien og gjenopprette blodstrømmen, eller i enklere tilfeller for å bruke blodproppoppløsende medisiner..

årsaker

Genetiske faktorer øker risikoen for å utvikle åreforkalkning. Det er derfor, Hvis noen i familien din har utviklet hjertesykdom på en senere alder, må du være oppmerksom på det.

Livsstilsfaktorer kan sette ditt hjerte i fare. Det vil si: adoptere næringsfattige dietter, mangel på trening, diabetes, høyt blodtrykk og røyking.

Aterosklerose rammer flere menn enn kvinner opp til 50 år. Med overgangsalderen øker imidlertid sykdomsraten blant kvinner betydelig.

Sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt avhenger av mengden vev som dør før intervensjonsprosessen begynner..

Derfor, jo mindre det skadede rommet, desto større er sjansene for forbedring.. Og hvis området går tom for oksygen i kort tid, er sjansene for full utvinning store..

Vi anbefaler også at du leser: Naturlige løsninger for å holde kolesterol under kontroll

så, Nøyaktig og rask diagnose er kritisk.

12 Naturlige midler for å forhindre åreforkalkning



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.