Yazemeenah Rossi avslører hemmeligheter for å holde seg godt på 60 år

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 3677
  • 800

Vi ser bilder av Yazemeenah Rossi og lurer på hvordan det får den til å se så fantastisk ut på 60 år.

De fleste kvinner ønsker å beholde sin skjønnhet og ungdom gjennom årene. Men etter 50 år ser det ut til at kampen mot tegn på alder er veldig grusom. Det blir stadig vanskeligere å holde seg i form uten å måtte dedikere seg helt eller ty til plastisk kirurgi.

Siden mange av oss ikke har tid eller ressurser til å gjøre det, synes rynker, hvitt hår og slapp å ta over kroppen mer og mer..

Heldigvis er det flere måter å forhindre og redusere aldersskiltene ved å adoptere en sunn livsstil og anvende forskjellige behandlinger som stimulerer hudfornyelse. Et bevis på dette er Den franske modellen Yazemeenah Rossi, som er over 60 år gammel med strålende hud og spektakulær kropp.

Nylig delte hun historien og avslørte disse skjønnhetshemmelighetene som gjorde at hun kunne beholde ungdommen. Oppdag dem!

Historien ...

21. desember 2015 fylte den franske modellen Yazemeenah Rossi 60 år, og ser mye mindre ut. Kroppen hennes er misunnelig og huden hennes er veldig godt bevart, til en forvirring som tror hun er yngre.

Det eneste som avslører hans alder er hans lange grå hår, som han aldri ønsket å farge, til tross for flere forslag fra kosmetikkfirmaer om å male låsene hans..

Yazemeenah sier at håret hennes begynte å bli grått da hun bare var 12 år og da de var 20 år var de nesten helt hvite.

Modelleringskarrieren hennes begynte etter fylte 20 år, og jobbet som modell for designermerker som Yves Saint Laurent, Hermès eller Jil Sander. Senere, 45 år gammel, dro han til New York, hvor det var etterspørsel etter eldre modeller. Så han jobbet blant andre Macy's og Mastercard..

For tiden, etter å ha reist verden rundt, bor Rossi i Malibu. Imidlertid fortsetter hun å jobbe i moteverdenen, i tillegg til å jobbe som fotograf, keramiker og holde kontakten med naturen..

Han ga nylig et intervju til magasinet Sunday Times Style. Deretter avslørte han de viktigste måtene å se så bra ut på 60, ​​uten å ha hatt en eneste plastisk kirurgi.

Yazemeenah Rossis Secrets to Remain Splendid på 60 år

Selv om denne vakre modellen antagelig har mange andre skjønnhetshemmeligheter for å se så bra ut i denne alderen, delte hun det mest grunnleggende for å være bra med livet og kroppen sin..

mat

Yazemeenha spiste allerede grønnsaker og økologiske produkter lenge før de ble fasjonable. I tillegg har det alltid vært ansvarlig for å sjekke opprinnelsen til maten den spiser..

Foretrekker uforedlede, de som ikke selges i plastbeholdere eller ikke tilberedes unødig.

- Noen ganger er det tillatt med drikke whisky, østers, oliven, nøtter eller mørk sjokolade.

- Start også dagen med et glass varmt sitronvann og inkluder alltid avokado i måltidet..

Husk å lese: Det er dette som skjer i kroppen din når du spiser mørk sjokolade

Skjønnhetspleie

Alltid foretrukne naturlige produkter. Den bruker derfor hjemmelagde masker basert på frukt, olivenolje eller druefrø..

Selv utdyper hun eksfolierende produkter og foretrekker også såper og organiske rengjøringsløsninger. Vurderer det En av de største skjønnhetsfeilene er over sminke. Fordi det tetter huden og fremskynder aldringen.

øvelser

Den franske modellen beveger kroppen hver dag. Hun kommenterer at:

  • stå opp tidlig,
  • å strekke,
  • å utføre en slags fysisk aktivitet er essensielt og veldig enkelt å innlemme i rutinen.

Foreslåtte aktiviteter inkluderer for eksempel:

  • gå,
  • sykle,
  • løp eller gjør noen form for aktivitet som får hele kroppen til å bevege seg.

Yazemeenah råder også til å ta en kald dusj om morgenen og en til om natten fordi det aktiverer sirkulasjon og nervesystemet..

Les også: 10 endringer som skjer når du tar kaldt vannbad daglig

meditasjon

Sinnets helse er også veldig viktig for å holde godt på det fysiske nivået.. Dette er grunnen til at vår skjønnhetsmodell sørger for at meditasjon er en annen viktig pilar for å bli frisk. Og ikke bare i moden alder, men i alle livsfaser.

Bare 15 minutter meditasjon om dagen er nok til å finne roen og fokusere på det som virkelig betyr noe..

Alternativ medisin

Høres fantastisk ut, men i 35 år tok Yazemeenah ingen medisiner og tok seg av urtehelseproblemer og naturmedisinsk behandling.. For å beskytte huden sin mot solen bruker hun en hjemmelaget kremer med hvetekimolje, gulrotfrøolje og bringebærolje..

Alt dette viser oss det Et balansert kosthold og emosjonell balanse har stor innvirkning på både skjønnhet og generell livskvalitet.. Så la oss ta Yazemeenah Rossis råd og starte endringene?

Vil du ha flere tips for helse, skjønnhet og velvære? Så følg med og les de neste artiklene.

Den tibetanske eliksiren av evig ungdom og lang levetid



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.