3 naturlige midler for å redusere kløe i brystet

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2765
  • 13

Kløende bryster er ofte en vanlig sykdom blant kvinner så vel som menn. Hvis dette er tilfelle, kan du lese videre da vi vil dele 3 naturlige midler for å redusere kløe. Før det er det imidlertid viktig å kjenne til årsakene som kan forårsake kløe i et så delikat område..

Hvorfor skjer kløende bryster?

Det er mange grunner til at en person kan ha kløende bryster; en av dem er de allergiske reaksjonene som kroppen produserer mot stoffer som finnes i visse produkter. Blant de hyppigste tilfellene er sjampoer, såper, parfymer, kremer eller kremer som kommer i direkte kontakt med huden..

I tillegg kløe, rødhet, irritasjon og utslett i området kan være et produkt av kontakt med syntetiske fibre av klær, hovedsakelig bra. Det kan også skyldes såper og aromatiske mykner som brukes til å vaske slike deler..

Du kan også være interessert i: Topp 10 hudallergier

Å være hydrert er essensielt

I mange andre tilfeller kan kløende bryster være et resultat av å drikke for lite vann. Hvordan vet du det, sunn, skinnende og vakker hud avhenger av god fuktighet. Ellers tørker huden på hele kroppen ut, og det er da irritasjon kan oppstå..

Derfor er den beste medisinen for å redusere brystkløe å drikke nok vann i løpet av dagen; mellom to til tre liter daglig. Hvis du gjør det, er kløe nesten sikker på å redusere.

Naturlige midler for å redusere kløe i brystet

Når du har identifisert årsaken til kløen, vil det være enklere å observere og forhindre fremtidige episoder. Men hvis du nå lider av tilstanden, hva kan du gjøre med det? Her er tre naturlige midler for å redusere dette problemet..

1. Påfør aloe vera

Aloe vera er en gel som brukes til å behandle mange helseproblemer. Imidlertid anbefales det spesielt i tilfeller av hudproblemer..

Aloe vera lindrer betennelse, reparerer og fukter huden.. Det anbefales å bruke det som et av midlene for å redusere kløe i brystene. Hvordan kan du bruke det i disse tilfellene??

Hvordan bruke aloe vera

  • Du trenger i utgangspunktet et aloe vera blad og å trekke ut massen eller gelen inni. 
  • Påfør det direkte på det berørte området; vent noen minutter på at den skal tørke, og gjenta prosedyren to eller tre ganger om dagen.

2. Kjære: Fuktighetsgivende par excellence

Bee honning er en naturlig ingrediens som hjelper i hudpleie og fuktighetsgivende. Mens dypt fuktighetsgivende, fungerer riktig for alle hudtyper, inkludert de mest delikate. 

Det skiller seg ut for sine utrolige betennelsesdempende egenskaper. Det lindrer også irritasjon og lar deg til og med helbrede sår, og er et flott middel mot sår og brannskader. Hvorfor ikke bruke den?

Hvordan bruke honning

  • Mengden honning vil avhenge av hvert tilfelle.. Du kan imidlertid starte med en halv skje og bruke den med rene hender på det berørte området..
  • Det er viktig la den virke i omtrent 10 til 20 minutter eller la den stå helt tørr hvis den får muligheten.
  • Gjenta applikasjonen til ubehaget avtar.
  • Hvis du ikke kan la honningen tørke, fjern det med et fuktig håndkle og tørk av med svake bevegelser. Du trenger ikke å påføre fuktighetskrem senere. Imidlertid kan dette alternativet variere hvis huden din krever det..

3. Ricinusolje

I tillegg til å få lettelse fra irritasjon og betennelse, er ricinusolje utmerket i disse tilfellene for sine egenskaper som et hudsmøremiddel; så det er et av de beste naturlige virkemidlene for å redusere kløende bryst.

Andre anbefalte oljer er:

  • Mandler, som fukter huden og er perfekt for behandling av sår og arr..
  • Argan med sitt uovertruffen vitamin E-innhold.
  • Lavendel eller kokosnøtt er også veldig effektiv for å redusere kløe..

Slik bruker du oljene

  • Etter å ha vasket hendene grundig, påfør ricinusolje på det berørte området..
  • Om mulig, utfør en massasje slik at egenskapene til oljen gir bedre effekt.
  • Vent til oljen blir absorbert i huden eller fjern overskuddet forsiktig.

Husk å lese videre: 10 beste essensielle oljer for skjønnhetspleie

Noen andre tiltak for å redusere kløende bryster

I første omgang, bading i varmt vann anbefales, siden varmt vann har en tendens til å tørke ut huden. Tørrhet ville forverre kløen.

På den annen side kan noen rensemidler og personlige hygieneprodukter være aggressive mot huden, spesielt følsomme. Det er derfor, prøv å bruke nøytral, luktfri, glyserin eller fuktighetsgivende såpe.

En enkel måte å oppmuntre til utvinning av naturlige brysthudoljer er også å vaske området uten å gni det for mye. Når det er på tide å tørke, bruk et rent håndkle. tørk området med milde berøringer, unngå å gni.

konklusjoner

Brystirritasjon kan være veldig ubehagelig og smertefull, men vi håper at du med dette rådet kan velge ett eller to av de naturlige midlene for å redusere kløe.. Helbredelsesprosessen kan ta noen dager, så vær tålmodig.

Imidlertid, hvis du ikke ser noen forbedring, bør du besøke en spesialist, siden problemet kan være forårsaket av en sopp, kreft eller alvorlig hudinfeksjon. Ikke la tiden gå og handle. Helsen din er viktigere.

8 tips og virkemidler for å forhindre sagging og sagging bryst



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.