4 cardio fordeler du ikke vet ennå

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2343
  • 507

Kardiovaskulær trening er veldig viktig for hjertet.. Imidlertid er det mange fordeler med cardio som vi aldri har snakket om, og det er veldig mulig at du ikke vet det.

Mange mennesker når de tenker på kondisjonsøvelser, tenker bare på å løpe. men, du kan gjøre rask gående cardio litt om dagen. En mye jevnere, like effektiv trening som kan utføres daglig..

Cardio fordeler

I dag vil vi oppdage opptil 4 helt nye fordeler med kondisjonstrening som du helt sikkert ikke visste om. Vet det cardio tilbyr fordeler som vil oppmuntre deg til å ønske å gjøre det og begynner å inkludere det i rutinen din. Hils opp om det går mellom 30 minutter og 1 time om dagen.

Vil du vite mer? 6 kardiovaskulære øvelser du kan gjøre

1. La deg komme deg mye raskere

Hva skjer når du begynner å gå på treningsstudio? Kroppen din lider og tar mye lenger tid å komme seg. Den trenger en rutine og en lengre periode med trening, slik at når ukene går, vil bedringen bli mye raskere..

Cardio hjelper deg med å oppnå en rask bedring. Så det varmer ikke bare opp før en vekttreningsøkt eller annen klasse, men også etter. Med andre ord, gjør cardio etter å ha avsluttet en treningsøkt vil hjelpe deg å komme deg raskere etter trening.

Til tross for det, du trenger å kombinere denne cardio med en slags tøyning. Hva slags cardio kan du gjøre? Sykling, rask gange, jogging, løping eller 15 minutter på elliptikken.

2. Det beste komplementet til din psykologterapi

Mange ser til psykologen for problemer i livet som forårsaker dem angst, depresjon, stress, blant andre. Det hjelper, men bare å gå til terapi vil ikke hjelpe at problemene blir løst. Du må ta grep i livet og komme i bevegelse.

Trening forbedrer humøret vårt, så det er en flott måte å bli distrahert, fylt med positive tanker, føle seg kapabel og lære å være mer besluttsomme generelt. Av denne grunn anbefaler mange psykologer å gjøre cardio, selv om det bare går litt hver dag..

Hvis vi gjør utendørs kondisjonstrening, vil til og med fordelene øke. Kontakt med naturen gjør at vi kan bevege oss bort fra travel rutine, puste inn frisk luft og føle oss mye bedre om oss selv..

3. Forsinker aldringsproblemer

En av fordelene med cadio er at det forsinker aldringsproblemer.. Vi vet alle at med alderen blir vi mindre smidige, beinene og leddene begynner å klage, og vi blir mye mer slitne. Med mindre vi gjør kardioøvelser.

men, For å dra nytte av dette, må vi starte i ung alder for å introdusere trening som en del av rutinen vår.. Hvis vi aldri har trent og problemer blir gamle, kan det hende at denne fordelen ikke oppnås..

Som vi alltid har sagt, er forebygging viktig. Selv om ingenting svikter oss nå, og vi ikke har noen problemer av noe slag, vil de dukke opp hvis vi ikke tar vare på oss over tid. Det er da vi vil si "burde ha trent før".

Bli kjent med øvelsesrutinene for armtoning

4. Hjelp med fordøyelsen

Den siste av fordelene med kardio er at det hjelper fordøyelsen.. Det gikk ikke opp for deg å gjøre kardio og ønske å gå på do? Eller etter å ha fått ham til å gå på do? Dette er fordi cardio fordeler fordøyelsen, så det er ideelt hvis du har problemer med det..

Det er mennesker som lider av veldig tunge fordøyelser, så kardioøvelser kan hjelpe dem. Takket være kondisjonstrening blir metabolismen raskere og tarmovergangen øker også.

Inkluderer du allerede cardio som en del av rutinen din? Øver det, selv om det er lite, hver dag? Som du ser har den flere fordeler som ikke bare hjelper deg nå, men også på lang sikt..

Du trenger ikke melde deg på treningsstudio. Du kan bli spent på å løpe gjennom naturen, gå på en vandring eller bare gå om natten eller om morgenen. Når det interesserer deg mest.

Når du tar deg tid til å introdusere cardio som en del av rutinen din, vil du innse hvor mye det gir deg. Fordi trening er veldig sunt. Selv om dette er moderat.

7 endringer du kan gjøre i dag for å forbedre din kardiovaskulære helse




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.