4 matkombinasjoner for å gå ned i vekt lett

  • David Snow
  • 0
  • 1386
  • 156

Å miste vekt er alltid en utfordring på grunn av endringene i vanene du trenger å gjøre i hverdagen.. Den første utfordringen er å organisere maten, fordi du må velge de som er sunne og som du liker.. Heldigvis er dette mulig, og her lar vi noen matkombinasjoner for å gå ned i vekt lett..

Det vil du finne sunn mat og eliminering av ekstra kilo er ikke motsatte konsepter. Det beste av alt er at disse to punktene hjelper til med å øke hastigheten på stoffskiftet og redusere fettet. Forsøk å inkludere dem i ditt vanlige kosthold i stedet for fet og bearbeidet mat..

Matkombinasjoner for å gå ned i vekt

1. Pepper kylling

Den første av de enkle matvarekombinasjonene for vekttap er: bland et av de mest økonomiske proteinene med et krydret preg. Kylling vil gjøre at du føler deg mett med lave mengder og vil fremdeles favorisere muskelbygging.

For å virkelig unngå vektøkning, velg de slankere delene. Kyllingbryst er ideelt, men du kan også bruke lår eller trommelstykke. Når det gjelder det siste, må du sørge for å eliminere hud og små fettforekomster..

Pepperen inneholder capsaicin, et element som hjelper til med å aktivere kroppen, akselererer fettforbrenningen og gir antioksidanter. I tilfelle du ikke spiser veldig krydret mat, bare legg en frøfri til preparatene dine..

Dette vil gi litt smak og alle de andre fordelene uten at du lider av den krydret effekten. Et godt alternativ er å krydre brystet med et snev av pepper, salt og sitron og bake det. Smaken er veldig spesiell og deilig..

Gå ikke glipp av: Ingefær, gurkemeie og Cayenne-drikke for å avgifte kroppen

2. Smurt avokado på fullkornsbrød krydret med cayennepepper

Den andre kombinasjonen som lett går ned i vekt er perfekt for en rask og lett frokost. De siste årene har avokado blitt moteriktig fordi den er rik på sunt fett som beskytter arteriene dine..

Brødet til fullkorn vil hjelpe deg å gå ned i vekt fordi den inneholder mer fiber enn vanlig brød. I tillegg vil det få deg til å føle deg fornøyd lenger. Bare sørg for at den virkelig er full, da mange industrialiserte versjoner mislykkes på dette tidspunktet. For å gjøre dette, sjekk etiketten og unngå de som inneholder ingrediensene mel og raffinert sukker i de første stillingene..

Cayennepepper inneholder også capsaicin, som gir de samme fordelene som vanlig pepper. For å gjøre din smak behagelig, anbefaler vi at du ikke overdriv, for det kan være irriterende for smaken.

3. Eple med peanøttsmør og kanelpulver

Når du vil ha noe kremet, kan du prøve dette alternativet når du ønsker noe kremaktig. Den tredje av de enkle matvarekombinasjonene for vekttap er en klassiker.

Peanøttsmør inneholder enumettet fett. Fordelen med dette er at det gjør deg tilfreds med lite beløp. Hun også inneholder flerumettet fett som regulerer insulin i kroppen din.

Les også: 3 antioksidantjuicer for å bekjempe for tidlig aldring

På sin side gir eplet fiber, som vil bidra til å fjerne det akkumulerte fettet i magen. Epler gir også vitaminer, mineraler og antioksidanter som styrker kroppen din..

Kanel inneholder polyfenoler som stabiliserer blodsukkeret og forhindrer glukosespikes. Det favoriserer også fettforbrenning for innholdet av kanelaldehyd, forbindelsen som gir den sin karakteristiske smak..

Selv om denne kombinasjonen har store fordeler, anbefales det at du ikke overdriv. Sjekk også peanøttsmøretiketten for å forsikre deg om at den ikke inneholder ekstra natrium- eller kjemiske forbindelser..

4. Grønn te med mynte og noen dråper sitron

Drikker du vanligvis kaffe hver morgen? Vi anbefaler at du bytter til denne fjerde kombinasjonen av matvarer for å gå ned i vekt.. Grønn te er en av favorittdrinkene til de som søker en sunn livsstil. Dette er fordi den er rik på antioksidanter og fremmer den generelle helsen. Det du kanskje ikke vet, er at det også hjelper med å forbrenne fett og forbedrer cellekvaliteten..

Når du tilsetter noen dråper sitron til grønn te, akselererer det vekttap-effekten av polyfenoler og pektin.. Mints funksjon er å redusere appetitten og få deg til å føle deg full.

Hva er din favorittkombinasjon? Hva vil du anbefale?

De 7 feil du bør unngå når du vedtar et vekttap kosthold



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.