4 ingredienser som hjelper deg med å få magen i form raskt

  • Joseph Barber
  • 0
  • 1534
  • 61

For å vise et flatt og vakkert underliv er det lurt å følge en rekke tips, inkludert å inkludere disse fire ingrediensene i kostholdet ditt som utvilsomt vil hjelpe deg med å få buken i form veldig raskt. Prøv det!

Husk at det ikke er noe mirakuløst ved å miste 10 kg på en uke uten helserisiko. For å gå ned i vekt og resultatet er holdbart, må du trene og ta vare på kostholdet ditt regelmessig..

godt, De fire ingrediensene som får magen til å se mye bedre ut er ananas, brokkoli, agurk og selleri.. De kombineres til en deilig, veldig effektiv detox-smoothie. For å gjøre dette trenger du:

    • 1 selleri stilk
    • 1 middels agurk
    • Et 250 ml glass fylt med hakket persille
    • 3 skiver fersk ananas

Det første du må gjøre er å vaske grønnsakene og ananasen, som må skrelle. Ha alt i en blender og slå til det er glatt.. Ikke legg ingredienser som salt, pepper, sukker og deres erstatninger i drinken..

Anbefalinger for å drikke denne juicen

For å sikre effektiviteten bør du drikke denne ananas og grønnsaksjuice de første 15 minuttene etter tilberedning for å unngå å miste egenskapene..

Det er bedre å ta det om morgenen, faste. Ikke nøl med å kombinere denne drikken med trening og et sunt kosthold., fordi det er slik du vil legge merke til resultatene i løpet av den første uken. Du vil oppdage at magen vil redusere størrelsen bemerkelsesverdig på bare syv dager.

Fordelene med denne drinken

Du lurer sikkert på hvorfor denne drinken er så kraftig og har så mange fordeler så raskt. Vel, du må huske på at ingrediensene dine er en perfekt blanding..

selleri

For det første finner vi selleri som er et lavkaloriprodukt: 100 g inneholder bare 16 kcal. Det er en fiberrik mat. Nettopp det er denne fiberen som fester seg til magen, og den får oss til å føle oss fulle.

I tillegg må vi huske på at det ifølge forskerne er noe så enkelt som Å øke mengden fiber i kostholdet er en av de viktigste komponentene som lar oss gå ned i vekt..

Vi anbefaler at du leser: 7 endringer du vil merke i kroppen din når du følger selleridietten i 20 dager

agurk

Som med selleri inneholder agurker også fiber og har samme ernæringsmessige verdi, slik at de har lite kalorier.. Agurker inneholder 95% vann, slik at de får deg til å konsumere de anbefalte 2 liter væsken om dagen., for å få vekttap.

persille

Persille er på sin side et annet veldig sunt produkt. Husk at det er en mat som inneholder mye fiber: 3,3 g per 100 gram av produktet..

Vi skal på sin side vite at den samme mengden agurk og selleri inneholder henholdsvis 0,5 g og 1,6 g. Til alt dette må vi legge til det persille har en mild naturlig vanndrivende effekt.

Les også: Denne sitron- og persillesirupen hjelper deg å bekjempe nyrestein

ananas

Når det gjelder ananas, inneholder 100 gram av denne frukten 1 g uoppløselig fiber på samme tid, ernæringsverdien er 50 kcal. dessuten, ananas forbedrer smaken på drikken og er vanndrivende, hva vil hjelpe når det kommer til å eliminere væsker.

Den beste tiden å spise dem og andre fettforbrenningsmuligheter

Som vi sa, Det er best å konsumere disse typene tom mageslag. Det anbefales også å ta dem en gang om dagen., selv om dette kan variere avhengig av behov for vekttap. Hvis målet ditt er å forbrenne kalorier, skriv ned dette preparatet..

ingredienser:

  • pære
  • kiwi
  • granateple
  • Appelsin- eller sitronsaft

forberedelse:

Vask alle ingrediensene, fjern frø og skjær frukt i blender, visp med vann eller tilsett appelsinjuice til den er glatt, server og nyt.

Denne enkle takten har en kraftig vanndrivende effekt, takket være det høye fiberinnholdet. dessuten, Det er en veldig kraftig drink hvis du ønsker å senke blodtrykket naturlig, rense blodet og senke kolesterolet..

6 øvelser med en stol for å tone magen på tre uker



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.