4 beste tips for ikke å legge vekt på sommeren

  • Robert Patterson
  • 0
  • 4652
  • 1387

Det er ikke absurd å si at det er lett å legge på seg om sommeren, fordi det å gå opp i vekt om sommeren skyldes rutineendringen. Vi har en tendens til å slutte å konsumere sunn mat og velge de mer kaloriske matvarene; foruten mangel på trening fordi vi foretrekker konstant hvile.

De innhentede kiloene vil avhenge av hver person og ikke alle vinner samme kilo. Dette forklares av Paula Rodríguez Alonso, representant for den spanske ernæringsstiftelsen (FEN) i et notat publisert i avisen 20 minutter.

Sikkert at du ikke vil om noen uker om sommeren all innsatsen du gjorde i løpet av året for å holde deg i form til å forsvinne, enn si hvis du har brukt mye tid på å opprettholde en sunn spise- og treningsrutine..

I denne artikkelen introduserer vi de beste triksene slik at når sommeren er over, ikke får mange kilo. Vær nøye med hva du vil lese nedenfor.

4 tips for ikke å legge på deg om sommeren

1. Moderer deg først

Sommeren er en av de vanskeligste årstidene for å opprettholde sunne vaner vi tilegner oss de andre månedene av året..

Dette er fordi varme gjør at vi øker væskeforbruket vårt. På samme måte blir turer og fester med våre venner eller slektninger vanlige i rutinene våre, og spisevanene våre endres fullstendig..

Av denne grunn bør du glede deg over sommermøtene dine, men med måte og uten overdreven. Du kan spise hva du vil, men gjør det i små porsjoner og, Hvis du noen gang går over bord, ikke bekymre deg, bare prøv å ikke gjøre det til en vane.

Du kan være interessert i: 5 anbefalinger for soling

2. Balansert kosthold for ikke å legge vekt på sommeren

Å ikke bli fett om sommeren betyr å motstå fristelsen til å bryte kostholdet vårt. Derfor bør vi spise hver tredje eller fjerde time og i tilstrekkelige mengder..

Husk også viktigheten av å holde grønnsaker og frukt mellom måltidene: frokost, lunsj og middag..

Husk at et variert, balansert og ikke-matet kosthold sørger for tilførsel av næringsstoffer kroppen din trenger  å holde seg i form og fremfor alt sunn.

På samme måte bør du unngå ukontrollert fastfoodforbruk, som vi ofte spiser når vi reiser til stranden eller andre steder på veien..

I tillegg bør vi unngå raffinert sukker og mettet fett som vanligvis finnes i is, sauser og ferdigkokt mat. Du kan også bruke følgende tips:

  • Ikke hopp over måltider.
  • Respekter tidene for hvert måltid.
  • Ikke spis uforholdsmessig mellom timer.
  • Spis middag på det meste to timer før du legger deg.
  • Ikke spis for tunge måltider.
  • Spis fersk frukt.

Se også: De 7 beste tipsene for ikke å bli fete om sommeren

3. Tren!

Å holde seg fysisk aktiv vil redusere sjansene dine for å bli fett betydelig. om sommeren.

Hvis du er borte fra hjemmet og ikke kan gå på treningsstudio, kan du løpe om morgenen eller gjøre en idrett du liker og la deg trene kroppen din. Hvis du deler denne aktiviteten med venner eller familie, vil det være mye enklere og morsommere å gjøre..

Hvis du er en av disse menneskene som har vanskelig for å opprettholde en fysisk treningsrutine, ikke bekymre deg, det er en løsning for alt., kan du ty til aktiviteter som ikke krever en stor kroppsinnsats, som å klatre trapper, svømme eller gå noen minutter hver dag.

4. Fuktighet!

Om sommeren er det normalt at vi beholder mer væske, grunnleggende på grunn av varmen som kjennetegner denne sesongen..

Vi har en tendens til å være ute det meste av dagen, noe som gjør at vi ikke hydrer ordentlig. I denne forstand bør vi drikke mellom to og en halv liter per dag.

På den annen side anbefaler Rodriguez Alonso at hvis du ønsker å velge andre typer væsker (unntatt vann og kalde infusjoner som forfriskende drinker eller juice), må være fri for raffinert sukker og kunstige søtstoffer som bare holder seg til magen og skader helsen vår.

Det forklarer også at alkoholholdige drikker bør unngås; Imidlertid påpekte han at på disse datoene øker forbruket; I denne forstand tydeliggjør det at de bør tas på en moderat, ansvarlig og alltid ledsaget av litt mat.

Hvis du følger disse tipsene du vil bare motta komplimenter og gode kommentarer fra ditt arbeidsmiljø, familie og nær.

Hvis du har noen bekymringer, må du ta kontakt med en ekspert, han vil ta seg av å veilede deg på den beste måten..

6 tips for å unngå å gå ned i vekt med alderen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.