4 Influensa rettsmidler du kan tilberede med planter

  • Henry Lester
  • 0
  • 4269
  • 59

Mange mennesker vet ikke at det i hjemmet vårt er tilstrekkelige ingredienser til å tilberede naturlige influensa rettsmidler. Takket være antivirale egenskaper hos noen medisinplanter, som timian, eukalyptus og kanel, er det mulig å forberede en hjemmebehandling for å forhindre og behandle influensa..

I denne artikkelen vil du lære om fire enkle, hjemmelagde og effektive urtemedisiner. Du kan raskt forberede dem hjemme for en rask, effektiv og naturlig løsning på tidlige influensasymptomer..

Sjekk også ut tre andre rettsmidler for overbelastning og ubehag av influensa

Influensabehandling

Influensa er en infeksjon forårsaket av et virus som vanligvis ikke har noen alvorlige konsekvenser når den behandles tidlig. Ellers kan hun føre til mer alvorlige komplikasjoner, for eksempel bronkitt eller lungebetennelse.

Det er viktig å merke seg at det ikke er noen spesifikk medisin for å kurere influensa. Det er heller ingen vaksiner med påvist høy effekt. Det som er tilgjengelig på markedet er medisiner som kan lindre symptomer (feber, utflod, smerter, hoste, etc.)..

Det viktigste du må gjøre for å lette kroppens naturlige utvinning er å styrke immunforsvaret..

Viktig råd

For å forhindre influensa eller å behandle dem før de første symptomene, anbefaler vi å følge rådene:

  • Følg et vegetabilske og grønnsaks kosthold rik på salater og juice.
  • Det er viktig å opprettholde en god kroppstemperatur. Vi anbefaler å dyppe føttene dine i varmt vann så ofte som mulig..
  • Influensaen tvinger oss alltid til å hvile hjemme. Det gir ingen mening å tvinge kroppen til å utføre aktiviteter, da dette bare vil skade situasjonen ytterligere.
  • Drikk mye vann i løpet av dagen..

Influensa rettsmidler

1. Timian med honning

En av de eldste influensaene er infusjon av timian med bi-honning. Kombinasjonen av disse ingrediensene resulterer i en effektiv løsning for å bekjempe influensaviruset jevnt, men effektivt..

Timian er en medisinplante rik på oljer med antiseptiske og betennelsesdempende egenskaper.. Det kan bekjempe luftveis-, fordøyelses- og til og med urinveisinfeksjoner..

Beehoney er den beste ingrediensen for å søte en helbredende medisin, ettersom det er et naturlig antibiotika. I tillegg til å behandle forkjølelse og influensa, er honning en veldig næringsrik mat som bringer energi til raskere utvinning..

2. Eucalyptus Steam

Hvis du er veldig overbelastet og ikke klarer å puste ordentlig, kan du spraye med medisinske planter. Dette hjemmelagde naturlige slimløsende og dekongestant dampinhalasjonssystemet kan være en stor lettelse på få minutter.

Den mest passende planten er eukalyptus, anbefalt for sykdommer som påvirker luftveiene.. Eukalyptus favoriserer clearing av slimhinnen, reduserer betennelse og lindrer hoste.

som fordampning bør gjøres?

  • Forbered et konsentrert eukalyptusavkok og, om ønskelig, med andre influensa gunstige planter.
  • Slå av brannen.
  • Gå til kjelen, med en avstand på 30 eller 40 centimeter for ikke å bli brent.
  • Dekk hodet med et håndkle eller oppvaskhåndkle.
  • Pust i noen minutter.
  • Hvis du foretrekker det, gjenta flere ganger om dagen.

3. Krydderinfusjon

Aromatiske krydder er medisinske ingredienser med gode egenskaper for å stimulere kroppens forsvar. Derfor er de et av de beste og mest effektive anti-influensa rettsmidlene å ta..

Vi anbefaler følgende krydder for krydder og infusjon:

  • Ingefær: Stimulerer stoffskiftet, varmer og reduserer feber.
  • Kanel: bekjemper infeksjoner og reduserer irritasjon i halsen.
  • Fedd: Reduserer betennelse, behandler infeksjoner og lindrer smerter..

4. Cayenne Lemonade

Sitronen Det er et naturlig antibiotika som øker kroppens forsvar ved å eliminere skadelige giftstoffer.. Derfor kan vi også konsumere det daglig for å forhindre og behandle alle slags lidelser..

En enkel måte å ta sitronsaft på er sitronade. I tillegg er det mulig å forbedre egenskapene ved å tilsette en klype cayennepepper. Dette krydderet letter umiddelbar eliminering av slimhinnen og øker kroppstemperaturen, men vi må ta det gradvis for ikke å forårsake noen fordøyelsessykdom.

5 tips for å unngå vinterforkjølelse



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.