4 Hjemmelagde triks for å stoppe allergier

  • David Snow
  • 0
  • 3027
  • 193

Minst to ganger i løpet av året lider vi av en slags allergi. Hvis du har prøvd alt og ikke er tilhenger av kommersielle medisiner, tilbyr vi 4 Hjemmelagde triks for å stoppe allergier som du kan bruke når du har dette irriterende problemet.

Allergisk reaksjon oppstår når immunforsvaret overreagerer på visse stoffer i kroppen.. Disse stoffene er kjent som allergier..

Immunsystemet hjelper til med å beskytte og forsvare kroppen mot utenlandske midler, men overreagerer noen ganger i situasjoner som vi kanskje anser som normale..

I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til det Det er flere typer allergier, og de har konsekvenser som behandles individuelt:

  • Matallergier
  • Insektrelaterte allergier
  • Sesongens allergier
  • Øyealergier
  • Allergier forårsaket av latexintoleranse.

Noen av disse allergiene kan kureres ved hjelp av noen av disse hjemmemidlene. Her er noen enkle triks for å hjelpe deg med å bli kvitt irriterende allergier..

Møt 4 hjemmelagde triks for å stoppe allergier

Her vil du oppdage 100% effektive små hemmeligheter:

1. Eukalyptus, en flott alliert

Det er kjent for sin store slimløsende kraft.. I hele Amerika, som i andre regioner i verden, er det vanlig at folk koker og inhalerer bladene for å lindre allergiene og forkjølelsene..

Den lager også en konsentrert olje som kan påføres brystet for å massere. det hjelper til med å tømme luftveien. I tillegg er de fantastiske dekongestante effektene av denne planten kjent..

Eukalyptus inneholder citronella, som har smertestillende og betennelsesdempende effekter; Det fungerer også som en slimløsende, og hjelper til med å rense kroppen for giftstoffer og skadelige mikroorganismer som fungerer som allergener..

Allergier er veldig irriterende, men de kan heldigvis behandles med naturlige ingredienser..

2. Eple cider eddik

Apple Cider Eddik er utmerket for å fordrive slimhet, noe som forårsaker lindring av luftveiene.

Det brukes ofte mot sår hals, bihule og forkjølelse. Men pass på: du bør ta 2 ss eplecidereddik fortynnet i 1 kopp vann 3 ganger om dagen, og unngå overspising.

Dette enkle, men nyttige trikset kan brukes hjemme når du anser det for nødvendig.

Husk: Det er ingen kontraindikasjoner knyttet til bruk av disse naturlige rettsmidlene. Derfor er det opp til deg å prøve dem og vurdere effektiviteten de kan ha for å forbedre din allergiske tilstand..

Lær mer: Sesongens allergier: Årsaker, symptomer og behandling

3. Nok en gang sitronsaft

Sitronsaft hjelper til med å drenere lymfesystemet og overvinne luftveisproblemer. Daglig konsum av sitrus bekjemper bakterienes vekst og øker også immunforsvaret..

Vi kan bruke sitronsaft og skallet, tilsette litt vann og deretter spray hjemme for å desinfisere miljøet..

Den essensielle oljen kan drepe bakterier og eliminere allergiutløsere i luften. Dette gir den absolutte fordelen av både juice og konsentrat som er utvunnet fra skallet (oljen)..

Les også: Hvordan forhindre respirasjonsallergi? 6 råd

4. Basilikumolje

Basil Essential Oil reduserer allergeners betennelsesreaksjon. I tillegg er den kompatibel med binyrene, som er involvert i produksjonen av over 50 hormoner som øker nesten alle kroppslige funksjoner..

På denne måten den essensielle oljen av basilikum hjelper kroppen med å reagere ordentlig på en trussel forårsaker blod til å strømme til hjernen, hjertet og musklene. Det hjelper også med å avgifte kroppen av bakterier og virus mens du bekjemper betennelse, smerter og tretthet..

Ikke glem: Hyppig bruk av basilikumolje gir 100% effektiv antimikrobiell kraft mot bakterier og mugg som kan forårsake astma og luftveisskader..

Hva venter du på? Prøv disse hjemmemidlene å stoppe allergier og nyte fordelene uten å lide av ubehagelige bivirkninger.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.