4 Ukjente medisinske bruksområder av auberginevann

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4503
  • 569

Foruten å være veldig allsidig når det brukes på kjøkkenet, har aubergine blitt brukt som for eksempel et supplement for de som ønsker å gå ned i vekt, kontrollere kolesterolet, senke blodsukkeret og til og med for å bekjempe revmatisme..

I denne artikkelen vil vi snakke mer detaljert om hver av disse egenskapene. I tillegg, også vi vil dele auberginevannoppskriften. Så sørg for å forberede deg hjemme og nyte fordelene.

Ernæringsmessige og medisinske fordeler med aubergine

Det fant forskere ved et universitet i São Paulo aubergine var i stand til å senke kolesterolnivået med 30% hos kaniner. Imidlertid kunne dette resultatet ikke påvises hos mennesker. Fremdeles er aubergine kjent for å gi mange helsemessige fordeler, inkludert:

  • Den er rik på proteiner, A- og B-vitaminer, kalsium, jern, fosfor og alkaloider..
  • Bra for å senke blodtrykket.
  • Forhindrer arteriosklerose og sirkulasjonsproblemer.
  • Hjelper mot å bekjempe leddgikt symptomer.
  • Det senker blodsukkernivået, og blir mye brukt av de med diabetes. Men den skal ikke brukes på lang tid av ikke-pasienter, da det kan forårsake hypoglykemi og anemi..
  • Renser leveren og letter fordøyelsen.

1. Kolesterolreduksjon

I dag er høyt kolesterol et av problemene som berører folk mest. På grunn av stress, fysisk inaktivitet og utilstrekkelig kosthold.

I tillegg krever regulering av kolesterolnivået medisinsk overvåking. Du kan imidlertid snakke med en spesialist for å finne ut hvordan du kan supplere din naturlige middel..

Den viktigste fordelen med auberginevann er at den har en aktiv forbindelse som kalles klorogensyre, noe som letter eliminering av dårlig fett.. Det er også en kilde til flavonoider som forhindrer forskjellige hjerteproblemer relatert til høyt kolesterol..

2. Revmatisme

Klorogensyre har også betennelsesdempende og antibiotisk virkning som hjelper til å behandle forskjellige smerter, for eksempel revmatisme og leddgikt..

Pasienter med revmatisme kan drikke auberginevann hver dag for å bekjempe betennelse, alltid med medisinsk tilsyn..

Kan interessere deg: 5 matvarer som lindrer smerte ved revmatisme

3. Væskeretensjon

Aubergine er et kraftig vanndrivende middel, som fremmer eliminering gjennom urinen av overflødig væske i kroppen.. Derfor liker de som vil miste vekt vanligvis å ta auberginevannet for å "desinfisere" kroppen og fremme metthetsfølelse, raskt reduserende tiltak..

4. For å redusere magefettet

I tillegg til å være en kraftig vanndrivende middel, renser auberginejuice også vann, og renser kroppen for giftstoffer, noe som hjelper oss å miste vekt..

Med renere blod, fri for overflødig glukose, fett og andre skadelige elementer, føler vi oss mindre sultne, kraftigere (til og med spiser mindre), og vi har også mindre lyst på fetende matvarer som søtsaker og stekt mat, og foretrekker de sunneste. Med andre ord tiltrekker velvære mer velvære.

også Regelmessig forbruk av auberginevann antas å bidra til at leveren og galleblæren fungerer, to veldig viktige organer for metabolisme..

For å gå ned i vekt er det selvfølgelig nødvendig å kombinere forbruket av denne drikken med et balansert kosthold og et godt treningsprogram. Se nedenfor hvordan du tilbereder det berømte auberginevannet.

Aubergine vannoppskrift

ingredienser

  • 1 middels aubergine
  • 1 liter vann
  • Halv sitronsaft

forberedelse:

  • Vask først auberginen godt og skjær den i små biter. Ta en liter vann til bålet i en kjele, og tilsett auberginen når den begynner å koke.
  • Deretter la det småkoke i 25 minutter til grønnsaken er mør. Etter at det er gjort, la stå i minst en time.
  • Etter denne tiden, filtrer væsken med en sil.
  • Til slutt, oppbevar i en mørk glasskrukke, tilsett saften av en middels sitron og bland godt.

Tips: For å fjerne den bitre smaken av aubergine, legg litt salt på dem før du steker stykkene. Etter omtrent to timer vil du merke at grønnsaken frigjør en mørk væske, ansvarlig for den bitre smaken..

Vask bitene grundig for å fjerne alt salt før du steker stykkene ved å følge trinnene ovenfor..

Se også: Hvordan forbrenne fett og kontrollere kolesterolet med auberginevann

Hvordan ta auberginevann

Drikk til slutt tre glass auberginevann hele dagen. Ta et fastende glass, et nytt etter lunsj og en middels kopp på ettermiddagen eller før sengetid. Denne behandlingen anbefales i syv påfølgende dager, en eller to ganger i måneden..

5 grunner til å konsumere auberginevann med sitron



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.