5 ingredienser for å rengjøre møbelstøv

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3678
  • 580

Det er nesten uunngåelig at møblene dine får støv. Partiklene er så små at det er nesten umulig å hindre dem i å komme inn i hjemmet vårt. Hver gang vi åpner døren til huset eller når vi selv kommer inn i det, kommer støv hengt opp i luften eller ligger på klærne og skoene våre. I et nøtteskall fører vi i mange tilfeller støv til møblene. Derfor vil vi i denne artikkelen snakke om 5 ingredienser for å rengjøre møbelstøv.

Hvis vi lar møbelstøv samle seg, vil det forringes raskere og bli dummere.. I tillegg har støvansamling alvorlige effekter på helsen vår, og forårsaker allergi og luftveissykdommer. Av denne grunn er det nødvendig å etablere en møblerengjøringsrutine..

Møbler støvrensingredienser

I dag skal vi snakke om 5 ingredienser til støvtørking av møbler. Husk at risting av støv aldri er effektivt, da det er best å plukke det opp og eliminere det, ikke få det til å bevege seg.

1. Hjemmelaget rengjøringsmiddel med eddik og olivenolje

Blandingen vi foreslår nedenfor er veldig enkel å lage. dessuten, For tilberedning av dette produktet trenger du bare elementer du allerede har hjemme..

ingredienser:

  • 2 s olivenolje (20 g)
  • ½ ts sitron essensiell olje (3 g)
  • ¼ kopp hvit eddik (60 ml)
  • 420 ml vann
  • 1 500 ml sprayflaske
  • 1 mikrofiberklut

Slik gjør du det:

  • Begynn med å blande olivenolje og essensiell sitronolje.
  • Tilsett deretter vann og hvit eddik. Bland godt. Når du har en homogen blanding, legger du den i sprayflasken.
  • Spray denne løsningen på overflatene og la den virke i noen minutter. 
  • Rengjør til slutt med en mikrofiberklut.

Denne løsningen er veldig effektiv, spesielt for overflater av glass, metall, tre og til og med skinn..

2. Håndklær for rengjøring av møbler

Dette er et annet element vi kan bruke for å holde møblene våre støvfrie.. Alt du trenger å gjøre er å rengjøre tremøbler en gang om dagen..

Disse rengjøringsproduktene finnes i svært rimelige supermarkeder.. Bruk av dem forhindrer ofte at støv samler seg opp og farger tremøblene dine.

3. natron

Støvet vi ser flyr i sollyset eller hviler på møblene våre, er ikke bare jordpartikler. Det inkluderer også hudcellene våre og mange bakterier. Disse bakteriene inkluderer midd og andre fiender for helsen vår..

Bruk av natron til å rengjøre overflater, spesielt av metall, kan også være effektivt når du støver møbler.. Rengjør med baksting som angitt her, og du vil se at møblene og inventarene dine vil være plettfrie.

4. Eddik eller sitronsaft

Eddik er et surt middel som hjelper til med å fjerne patogener fordi Den antiseptiske effekten bidrar til å fjerne støvdannende mikroorganismer fra møbler. I motsetning til denne utmerkede kvaliteten har den imidlertid en ikke så hyggelig egenskap. Det kan impregnere overflaten vi vil rengjøre med duften din.

Av denne grunn, Det anbefales å blande det med olivenolje og eterisk olje. Og hvis du ikke liker lukten av eddik, kan du prøve å bruke sitronsaft. Fukt saften med en klut og tørk den på overflaten til møblene dine. De vil se ut som nye!

Les også: 10 fantastiske ideer for å dra nytte av en sitron

5. Tørkeservietter

De er fuktige, antiseptiske og økonomiske.. I tillegg er de veldig allsidige når de brukes til å fjerne støv fra smale overflater. I tillegg er de ideelle for å etterlate en forfriskende aroma. Og hvis denne lukten ikke er til din smak, ikke bekymre deg, kan du velge tørketrommel.

Vi vet at du burde ha et triks hjemme som hjelper deg med å rense støv fra møbler. Del med oss ​​og fortell oss hva du synes om tipsene våre!

12 triks for å fjerne støv fra hjemmet ditt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.