Hvordan aromatisere hjemmet ditt på en naturlig måte?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1715
  • 436

Hvis dårlig lukt invaderer hjemmet ditt og du ikke aner hvordan du skal bekjempe det naturlig, slik at du ikke trenger å bruke miljøvennlige sprayer, fortsett å lese denne artikkelen. Lær hvordan du aromatiserer hjemmet ditt på en naturlig måte..

Noe hjemmelukt som eliminerer spray inneholder giftige stoffer som forurenser luften og påvirker helsen.

I tillegg til at de er dyre, har de ikke langvarig effekt, og av disse viktige grunnene er ingenting bedre enn å velge en dårlig lukt eliminator med naturlige ingredienser..

Du vil helt sikkert ha det som trengs for hjemmelaget mat på hjemmekjøkkenet. Og hvis du ikke har disse råvarene, vil det ikke være vanskelig å finne dem i en butikk eller marked i nærheten..

Naturlige luftfriskere for å aromatisere hjemmet ditt

Smak hjemmet ditt med vanilje

Fukt en bomullspinne med noen dråper vaniljeessens og legg i en beholder som er egnet for å puste ut (en diffusor) uten lokk og la den være i omgivelsene i omtrent fire timer..

Når du ikke lenger lukter det, må du fukte en annen bomullsull og legge den tilbake i beholderen.

Smak hjemmet ditt med sitrus og urter

Til dette luftfriskere trenger vi fem sitroner, 10 appelsiner, rosmarinblader, mynteblader, 250 ml vann og samme mengde alkohol..

Les også: Oppdag de utrolige fordelene og bruken av rosmarin.

Plasser appelsin- og sitronskallene i midten av et lommetørkle og elt med en kjøkkenhammer.

Tilsett deretter bladene av urtene og mos alle ingrediensene til alle er godt knust..

Hell ingrediensene i en sprayflaske og tilsett vann og alkohol.. Bruk dette naturlige luftfriskeren på gardiner, tepper og klær..

Smak hjemmet ditt med tørkede blomster

For tilberedning av luftfriskeren trenger vi noen rosenblader, eukalyptusblader og blomster, laurbærblader, valnøtt, timian, myrt, salvie, ingefær, kanel og vanilje.

Legg alle de blandede ingrediensene i en kurv i rommet, eller hvis du vil ha et preg av den aromaen i skuffene, legg blandingen i små lukkede silkeposer..

Når du ikke lenger lukter aromaen, kan du legge til noen dråper alkohol eller roseness over ingrediensene..

,

Fjern den dårlige lukten på kjøkkenet

Aromatiske planter er perfekte for å eliminere lukt fra stekt mat, fisk og til og med all rå eller tilberedt mat som har bortskjemt i kjøleskapet..

Det vi trenger er ganske enkelt å ha plantet i en gryte med jord noen av følgende urter: alfavaca, rosmarin eller timian. Noen av disse urtene kan bare oppbevares i en beholder med vann på kjøkkenet ditt..

I tillegg til å nøytralisere stanken, kan du også bruke dem når du lager mat. Når de brukes som en krydder i tilberedningen av mat, tilfører de en bedre smak..

Et annet godt alternativ for både dårlig lukt og gastronomisk bruk er lavendel..

kvede

Denne frukten høstes vanligvis om høsten og brukes til å tilberede syltetøy og gelé. Det kan de også være lagret i garderoben i noen dager for å lukte klærne.

Møt: 17 interessante ideer for organisering av garderoben og rom

Vær oppmerksom på hvor lenge du holder frukten i garderoben din, fjerner den når du innser at den er i ferd med å råtne, for når den først er råtten, kan den tiltrekke seg insekter..

Luftrenser laget med mild såpe

Når såpen er tom og vi ikke lenger bruker den på grunn av størrelsen, bytter vi den vanligvis ut med en ny.. Hvordan kan vi bruke disse små såpestykkene som ikke lenger er til badet?

Vi kan tilberede et utmerket luftfriskere. Det du må gjøre er å skjære den i veldig små biter og legge den i dine egne poser (med små perforeringer for å utstråle lukten) i skuffene til garderoben din, skap osv..

En annen idé med produkter som skal sluttføres er for eksempel parfymer som vi ikke lenger bruker, eller fordi de inneholder lite i flasken; til denne lille gjenværende mengden kan vi tilsette vann og ha blandingen i en bolle.

I løpet av dagene vil væsken fordampe og spre aromaen i hele miljøet..

Sodium Bicarbonate Odor Neutralizer

I en krukke med lokk, legg en halv kopp natron og 8-12 dråper den essensielle oljen du ønsker (du kan bare bruke en type eterisk olje eller kombinere flere oljer).

Lag noen hull i flaskehetten. For et dekorativt utseende, legg for eksempel en tyll på lokket. Dette preparatet kan brukes til å smake ethvert miljø i hjemmet ditt..

Gel aroma

Dette er en økonomisk måte og uten behov for å kjøpe dyre produkter. Du kan lage gel-luftrenser selv.

Bare legg to eller tre dråper kakefarging i en flaske og 30 dråper eterisk olje du ønsker.

Kok en kopp vann i en kasserolle og tilsett en uplavert gelatinkonvolutt.

Tilsett så en ny kopp vann og det samme målet salt..

Før det blir kaldt, legg blandingen i flasken med dråpene essensiell olje, og bland ingrediensene godt.

La det hvile om natten. Om morgenen vil du ha en luftfrisker som vil gi etter i omtrent en måned.

Luftrenser for bil

Bytt de industrialiserte luftfriskere for en hjemmelaget du kan tilberede selv. Kjøp en mal med designet du liker. Legg formen på et stoff og lag to identiske mønstre..

Legg dette stoffet allerede i form av tegningen og på en papp og lim begge. Tilsett 10 dråper eterisk olje på hver side..

La stoffet suge opp oljen og bore et hull i toppen av mønsteret som lar deg trekke og henge det i speilet.

Kok opp aromaer

Denne tilberedningsmetoden er fantastisk for å smake hjemmet ditt og ethvert miljø. Dessuten er det veldig økonomisk. Hell i vann og la det småkoke til det koker..

Begynn å koke, ha noen av disse ingrediensene: kanelstang, vaniljeessens, fedd, sitronskall, appelsinskall eller kaffebønner.

Når alle ingrediensene har kokt, hell i en vakker beholder uten lokk og legg i rommet eller omgivelsene til væsken er avkjølt..

Oransje aroma med nellik

Disse to komponentene vil gi en søt aroma i hele hjemmet. Oppskriften er veldig enkel.

Bare stell nellikene i appelsinskallet og legg den i en beholder som en dekorert tallerken eller et lite brett.

Den appelsinen med fedd holder seg i dager eller til og med uker.

Hjemmelagde smakstilsetninger. Hvordan gjøre



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.