5 grunnleggende trinn for å redusere midjen på bare en måned

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2526
  • 640

For å redusere midjen, må vi ta hensyn til det overflødig fett akkumuleres ikke alltid i de samme delene av kroppen når vi går opp i vekt.

Fettakkumulering avhenger av faktorer som genetisk sminke, men også av kosthold, treningsvaner og hormonelle forandringer..

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de fem grunnleggende trinnene for å naturlig redusere midjen i løpet av en måned og fremme helse..

Reduser midjen og ta vare på deg selv på samme tid

Ingen bruk i restriktive dietter for å gå ned i vekt og redusere midjen. Hvis du har en tendens til å samle fett i magen, kan du miste vekt i andre deler av kroppen din, og mageregionen kan forbli den samme..

Les mer: Hvordan trene mageregionen med 6 grunnleggende øvelser

Av denne grunn er det viktig å følge noen grunnleggende trinn. Ved å vurdere mulige årsaker til dette problemet, vil du ikke bare kunne redusere midjen din, men det vil også forbedre helsen din og føle deg lettere, full av energi og vitalitet.

1. Spis opptil 80% av kapasiteten vår

Å spise opptil 80% betyr at vi bør venne oss til ikke å være mette på måltider, men til ender opp med litt sult.

Det ideelle punktet er et punkt der vi ikke lenger føler oss sultne, men vi kan fortsette å spise noe annet, for eksempel dessert.

For å kunne gjøre det, lære å spise ordentlig, tygge maten godt og spise rolig og avslappet, ubehagelig, sittende og uten store distraksjoner.

Så vi vil føle deg sated raskere og unngå overspising eller angst.

Å spise opptil 80% av kapasiteten hjelper oss gradvis å redusere midjen, i tillegg til å unngå oppblåsthet, få oss til å føle oss lettere og føle oss mindre søvnige etter måltider.

2. Mer protein og gode fettstoffer

Når vi ønsker å gå ned i vekt og volum, tenker vi ofte på å redusere kalorier og spise mye salat..

Imidlertid viser flere og flere studier det dietter med lite kaloriinnhold er usunne og har også en rebound-effekt så vi vanligvis gjenvinner tapt og til og med få noen ekstra kilo.

Å spise protein blir tynnere og hjelper oss med å senke midjen, men vi bør gjøre det med sunn fornuft.

Vi må alltid velge de fleste planteproteiner (belgfrukter, oljefrø, avokado) og konsumerer regelmessig egg, ost og fisk. Det minste proteinet vi bør konsumere er kjøtt, spesielt rødt kjøtt..

Forsikre deg alltid om at du spiser litt protein ved hvert måltid..

I tillegg aktiverer sunne fettstoffer metabolisme og hjelper oss å gå ned i vekt.. Derfor bør vi også innlemme dem i vårt vanlige kosthold: kaldpressede vegetabilske oljer, avokado, oljefrø og frø, etc..

3. Ikke bruk mer enn 45 minutter på rad sittende

Fysisk inaktivitet gjør deg feit, spesielt i mageregionen.. Å sitte i timer bidrar til vektøkning i mageområdet. I tillegg kan det være skadelig for langvarig helse..

Det burde vi still en alarm hvert 45. minutt for å få oss av stolen og gjør litt aktivitet eller trening mens du er på farten.

Det anbefales på det sterkeste å gjøre minst to ganger i uken en slags medium intensitetsidrett..

Vi må alltid opprettholde en god holdning. Hvis korsryggen svekkes, kan det også øke størrelsen på midjen..

4. Masser midjen

I noen tilfeller kan det også være dårlig sirkulasjon eller dårlig lymfedrenasje i midjeområdet. Så også vi kan redusere volumet i dette området ved å massere regelmessig.

Vi kan gjøre tørrbørsteteknikken eller bruke litt olje eller fuktighetsgivende fuktighetskrem.

Det kan vi også tilsett noen få dråper essensiell sitronolje, som hjelper til med å eliminere fett og rosmarin, noe som forbedrer sirkulasjonen for å øke effekten av massasje.

Les mer: 6 Great Body steder å massere

Clay poultices er også veldig effektive.. Vi kan bruke dem på et tidspunkt på dagen eller la dem handle om natten.

5. Regulere hormonene

Under overgangsalderen opplever kvinner ofte økt fett i mageregionen. Imidlertid er det mange kvinner som går gjennom dette i alle aldre, selv vedlikeholder god ernæring og trener..

Det er noen Naturlige kosttilskudd som kan hjelpe oss med å regulere hormoner:

  • Maca-rot
  • Vitex
  • Linfrøolje
  • fenikkel
  • yams
  • salvie
7 tips for å miste magen uten å lide



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.