6 matvarer du bør spise hvis du har magesår

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 2730
  • 425
Magesår er lesjoner som utvikler seg i slimhinnen når det er overdreven produksjon av sure juice. Den vanligste årsaken er veksten av H. pylori-bakterier, selv om det også kan være forårsaket av overforbruk av noen medisiner. For å bekjempe dette problemet presenterer vi en serie med magesår.

Dets viktigste symptom er en følelse av smerte eller svie i mageområdet.; Imidlertid kan det være ledsaget av sur tilbakeløp, tyngde og intoleranse på grunn av irriterende mat..

De fleste tilfeller oppstår mildt og kan behandles med noen diettjusteringer. Noen ganger har det imidlertid komplikasjoner, og når det forårsaker oppkast og blødning, er det nødvendig med rettidig inngrep fra lege..

Det er et bredt utvalg av matvarer som kan bidra til å regulere pH i magen for å fremskynde lindring fra dette problemet. Deretter ønsker vi å dele topp 6 i detalj, så du bør prøve dem når du møter symptomene dine..

Gunstig mat for magesår 

Spisevaner er avgjørende i behandlingen av magesår. Mens noen matvarer gjør symptomer og skader verre, inneholder andre næringsstoffer og egenskaper som kan hjelpe med å reparere vev for rask lindring..

Dette er selvfølgelig et supplement til behandlingen foreskrevet av legen; selv om mange kontrollerer symptomene, de bør ikke betraktes som en erstatning for anbefalte medisiner..

Les også: Potet- og bananvitamin for å lindre magesår

1. Gulrot

Gulrot er en av de mest anbefalte grønnsakene for pasienter med magesår. du sAlkaliserende og helbredende egenskaper tilskrives ikke, som sammen hjelper til med å reparere mageslimhinnen, påvirket av overflødige syrer.

Hvis den tilberedes i juice, mos eller salat, kan denne fantastiske maten kontrollere ubehag som svie og sur oppstøt..

2. Apple

På grunn av sin høye konsentrasjon av essensielle næringsstoffer, er eple en av de mest populære medisinske fruktene.. Inneholder kostfiber og organiske syrer, som fungerer som regulatorer for fordøyelsessystemet.

Det anbefales for lindring av magesår, men også for gastritt, forstoppelse og diaré..

3. Aloe Vera

Krystallene i aloe vera-planten skiller seg ut for sin helbredelse og antimikrobielle virkning. Svelging av dem i tilfelle magesår kan kontrollere overdreven produksjon av sure juice og irritasjon i mageslimhinnen..

Midlene har evnen til å hemme gjengroingen av H. pylori-bakterier, den viktigste årsaken til denne sykdommen. dessuten, gir aleomodin og aleolein, komponenter som reparerer skadet vev.

4. Banan

Banan er en frukt rik på stivelse og alkaliserende forbindelser, som en gang assimileres av kroppen, hjelper til med å regulere mages pH.. Svelging forhindrer forverring av mageslimhinnen og reduserer tilstedeværelsen av sår..

Den er skånsom mot magen og næringsstoffene hjelper med å helbrede skadet vev. I sin tur reduserer det ubehaget forårsaket av acid reflux og gastritt..

5. Potet

Regnet som den beste syrenøytraliserende mat, er poteter en del av en utmerket matsårgruppe for magesår.. Fordelene tilskrives det betydelige bidraget fra stivelse, fiber og antioksidanter., som hjelper til med å optimalisere fordøyelsesprosessen.

Dets alkaliske salter reduserer den inflammatoriske prosessen og favoriserer helbredelse av syre-irritert vev. Det reduserer også mageforbrenningen, og slutter oppblåsthet og refluks..

6. Linfrø

Vanntrenne linfrø frigjør et gelatinøst stoff som er effektivt for å lindre magesår. Forbruket gjør det mulig å roe betennelsen og svie som forårsakes av dette problemet..

Disse er blant annet en viktig kilde til omega 3-fettsyrer, og kostfiber, anbefalte næringsstoffer for å fremme reparasjon av magevev ved skader..

Mat du bør unngå hvis du har magesår

Det er mange sure matvarer som kan gjøre situasjonen for magesårpasienter verre. Det er viktig å lære å identifisere dem fordi ikke praktisk å konsumere under gjenopprettingsprosessen.

Vil du være interessert i å lese ?: 10 symptomer som varsler deg om et magesår

De viktigste er:

  • Kaffe og koffeinholdige drinker
  • Søtsaker og produkter med raffinert sukker
  • Kullsyreholdige drikker
  • Krydret mat
  • Alkoholholdige drikker
  • Stekt mat og hurtigmat
  • Brød og industrielt bakverk

Husk at du bør behandle eventuelle tegn på magesårkomplikasjoner umiddelbart. Selv om det ikke alltid er alvorlig, Det er viktig å sjekke tilstanden din med hjelp av lege. Med disse magesårfôrene vil du i noen grad kunne lindre symptomer..

5 naturlige juice for å lindre magesår




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.