6 sunnere drinker enn vann

  • Peter Sherman
  • 0
  • 1953
  • 323

Vi hører stadig om fordelene med denne drinken. Planeten er vann, kroppen vår er laget av vann. Derfor er det kritisk for helsen vår å drikke det regelmessig..

I tillegg vil vårt fysiske utseende også takke for oss. Vi vil holde huden vår glatt, frisk og ungdommelig.

Men tilfeller av konvensjonell medisin i mer tradisjonelle midler, og samtidig høyden på naturopatisk forskning, førte til at vi oppdaget at det er sunnere drikke enn vann.

Dette er gode nyheter for folk som ikke liker å drikke vann, men som gjør det for å ta vare på kroppen..

Alle drikkene vi skal introdusere er av naturlig opprinnelse, ikke industrielle. Som mange vet, inneholder sistnevnte alltid smaksforbedrende, konserveringsmidler eller kostnadseffektive stoffer. På den måten blir de skadelige for kroppen vår.

Derfor kan vi konkludere med det enhver naturlig drikke er bedre enn bearbeidet.

Oppdag de 6 sunneste drikkene enn rent vann

1. Rødbetsaft

Det var en tid da det i noen land var vanskelig å kjøpe rødbeter utenom konserver. Men i dag kan nesten alle i verden finne det i supermarkeder. Benytt anledningen og smak på den næringsrike saften.

Foruten å være veldig velsmakende, du vil konsumere vitamin A, B og C, antioksidanter, kalsium, aminosyrer, kalium, magnesium, sukker og vann.

Ikke bekymre deg for forberedelsesmodus. Den er identisk med all annen juice. Til tross for rødbets sterke farge, vil du ikke synes det er vanskelig å rengjøre blenderen.

Vil du vite mer? Les: Fordelene med betesaft du ikke visste

2. Kokosnøttvann

Kokosnøttvann er en veldig komplett mat på grunn av sine høye kaliumnivåer.

Dette mineralet gjør hydrering mye kraftigere..

Selv om store supermarkeder selger kokosnøtt vann i hyllene sine, anbefaler vi at du bruker naturlig vann direkte fra frukten..

3. Aloe vann

Hvis noe ble gjenoppdaget i det 21. århundre, var det aloe. Hver dag blir nye funksjoner identifisert: fra helbredelse til reduksjon av kolesterol og triglyserider i blodet.

Takket være antioksidant og rensende egenskaper begynner vi å trekke ut saften for å rense tarmfloraen og forhindre aldring av cellene..

Så hvis du har problemer med fengsel, kolesterol eller til og med sirkulasjon, er dette drinken din..

4. Sunnere enn vann fruktdrikke

Vi snakker ikke om juice. Det kompletterer vannet med frukt. De beste er kanskje jordbær, vannmelon, basilikum, agurk eller blåbær.

Det er best å tenke på hva du leter etter og bruke fruktens egenskaper i tråd med målet ditt. Denne vanen vil også gjøre vannforbruket ditt morsommere..

5. Te

Det handler om en av de mest konsumerte drikkene i verden, Noen er imidlertid fortsatt uvitende om fordelene..

Hver smak gir spesifikke fordeler, men alle av dem:

  • Forhindre tannproblemer;
  • Forbedre sirkulasjonen;
  • De er betennelsesdempende;
  • De forhindrer bakterier i å utvikle seg i kroppen;

De er også mye brukt i dietter for å gå ned i vekt, spesielt grønn te, for sin rensende kraft. Dette gjør det mulig å eliminere fett og giftstoffer lettere..

Se også: Hvordan drikke grønn te til alle fordelene?

6. Bear Grape

Denne drikken er fremdeles ukjent, men den er ikke mindre sunn. Vi snakker om en plante fra den ecuadorianske jungelen rik på koffein og teobromin, et annet sentralstimulerende stoff.

Energikraften ligner den på kompis. Takket være klorogene syrer er det veldig gunstig for hjertet..

Energikraften gjør det interessant å starte dagen, enda mer enn kaffe. Stimuleringen den tilbyr vil hjelpe oss med å forbrenne kalorier da det vil øke hastigheten på stoffskiftet..

Dette er den smarteste og mest fordelaktige måten å gå ned i vekt på. Det vil si forbrenning av fett gjennom forbruk av drikkevarer og matvarer som letter fordøyelsen og metaboliseringen..

Fra nå av vil hydrering ikke lenger være en aktivitet som utføres av forpliktelse. For nå vet du forskjellige måter å gjøre det på, med forskjellige smaker, og alt gjennom sunnere drikke enn vannet i seg selv..

Ved å kombinere dem vil du ha et mye mer komplett kosthold som vil ta vare på kroppen din som få mennesker gjør.

Effekten av dysleksi på barn



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.