6 råd for å forhindre for tidlig aldring

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2551
  • 617

Aldring av huden er en biologisk prosess som på et tidspunkt i livet alle vil måtte godta. Selv om det nå er mange teknikker for å utsette signalene dine, er sannheten at det vil komme en tid hvor fremveksten av dem vil være uunngåelig. Se tips for å forhindre for tidlig aldring.

Når denne prosessen skjer naturlig, blir det nesten alltid lagt merke til fra fylte 40 år, med utvikling av små rynker som gradvis blir mer synlige. Dette skyldes en hormonell reduksjon som går ut over hudceller, i tillegg til kollagen og elastinproduksjon..

På den annen side, Det er en type aldring som kan forhindres og reduseres mest effektivt.. Vi snakker om den som oppstår tidlig som et resultat av dårlig livsstil og andre eksterne faktorer som påvirker hudens helse..

Det må vi vite absolutt alle av oss er utsatt på en eller annen måte for disse tidlige hudskadene.

For å redusere risikoen din, er det verdt å følge noen anbefalinger og prøve å forbedre din generelle livsstil..

1. Sov godt for å forhindre for tidlig aldring

I løpet av timer med søvn frigjør kroppen forskjellige stoffer som støtter regenerering av celler for å holde huden yngre. Når vi ikke sover, hindrer vi denne aktiviteten, og på mellomlang og lang sikt kan det merkes i hudens tilstand..

Å sove 7 eller flere timer om dagen uten avbrudd gjør at kroppen kan reparere seg selv ordentlig., og det er en lavere risiko for å utvikle tegn som mørke ringer og under øyeposer.

2. Balansert kosthold for å forhindre for tidlig aldring

Huden er det største organet i kroppen vår og krever derfor spesiell ernæring for å nyte optimal helse..

Vet: Tørr hud: 10 fantastiske faktorer som forårsaker det

Gjennom et godt kosthold kan vi tilby antioksidantforbindelser, vitaminer, mineraler og mange andre næringsstoffer. delta i restaurering og unngå oksidasjonsskader forårsaket av frie radikaler i miljøet.

På denne måten bør kostholdet være basert på mat av høy kvalitet som:

  • frukt
  • grønt
  • grønnsaker
  • Omega 3 fettsyrer
  • oljefrø

3. Beskytt deg mot solen

Ultrafiolette stråler fra solen er hovedårsaken til for tidlig aldring av huden. og mange andre hudforhold.

Som det i mange øyeblikk er uunngåelig å holde seg borte fra dem, er det viktig å alltid ha en solkrem, i tillegg til hatter, visirer og luer, blant andre elementer som tjener til å beskytte huden..

Les også: Hvordan regenerere hår, hud og negler “inni”

Skadene som solen forårsaker på de overfladiske og dype lagene av huden blir ikke alltid lagt merke til umiddelbart, men over tid er de vanligvis ganske synlige. I tillegg er det vist at de øker også risikoen for hudkreft.

4. Tren regelmessig for å forhindre for tidlig aldring.

Det stemmer! I tillegg til å være en utmerket vane å holde seg i form, fysisk aktivitet støtter også hudregenerering og hjelper deg med å holde den i perfekt stand lenger.

Gjennom denne praksisen eliminerer kroppen forskjellige giftige stoffer som påvirker helsen og som påvirker den tidlige utviklingen av aldring..

Lagt til det, dette er den beste måten å forhindre sagging, som er en annen faktor som får rynker til å vises.

5. Røyking forbudt for å forhindre for tidlig aldring

Det er påvist at alle mennesker som har en dårlig vane med å røyke, eldes raskere sammenlignet med de som opprettholder en sunn livsstil.

De giftige stoffene i sigaretter blir absorbert av forskjellige kroppsrensende organer og havner i blodet, noe som påvirker hver av kroppens celler..

Resultatet er en sykere organisme og rynket hud med pletter og andre hudlidelser som påvirker skjønnheten..

6. Estetisk omsorg for å forhindre for tidlig aldring

Sist, men ikke minst, er det bra å regelmessig utføre noen skjønnhetsbehandlinger som vil forbedre tidligere resultater for å sikre en hud fri for urenheter og ufullkommenheter..

Friluftsprodukter gir næring til huden og stimulerer cellereparasjon for å redusere og forhindre rynker og flekker.

I tillegg er de egnet for å eliminere døde celler, toning og gi dyp hydrering for å bevare fastheten i huden..

For å ta hensyn til!

Å redusere aldringstegnene er mye vanskeligere enn å forhindre dem. Derfor, i stedet for å vente på at de skal vises, er det best å begynne å handle tidlig for å redusere den negative effekten av faktorene som utvikler dem..

7 anbefalinger for håndpleie og forhindring av aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.