6 tips for å opprettholde en vanlig yogapraksis

  • Richard Robertson
  • 0
  • 888
  • 143

Det er mange faktorer som kan forstyrre vanlig yogapraksis. Selv om helseeffektene er bemerkelsesverdige, klarer ikke noen å avansere fordi ikke har nok tid til å være konstant eller foretrekker å gi opp når de føler seg “harde”.

Som med enhver form for fysisk aktivitet, er alt imidlertid et spørsmål om tilpassing, tankesett og innsats. Faktisk, Det er ikke engang strengt tatt nødvendig å se etter et treningsstudio; Det er flere muligheter for å gjøre yoga hjemme. Kjenner noen tips!

Råd for en vanlig yogapraksis

1. Angi tid

Det har ikke noe å si om du bestemmer deg for å gjøre yoga på et spesielt treningsstudio eller hjemme; hvis det du ønsker er å gjøre det til en del av livsstilen din, må angi en eksklusiv tid for din daglige praksis. Hvis du på et tidspunkt ikke kan møte den, er det ikke et problem.

Det vesentlige er å gi et spesifikt "rom" i rutinen for å bli en skikk. Ellers vil det begynne å bli humpete av klasser og en følelse av frustrasjon vil komme over deg for at du ikke får endringene du ønsket.

tips:

  • Planlegg minst 20 minutter om dagen for å trene yoga.
  • Slutt å be om unnskyldning. Hvis du er sliten eller stresset, vil effekten av yoga tillate deg å føle deg bra..

2. Ha det materialet du trenger

For å trene yoga krever ikke mange materialer. Imidlertid, hvis du holder tredemøllen eller teppet dypt i skapet ditt, er du kanskje ikke motivert for å gjøre det. Det er derfor, Hvis ideen din er å opprettholde en vanlig yogapraksis, er det best å ha alt for hånden.

Se også: Hva er de vanskeligste yogastillingene?

tips:

  • Først må du holde matte og holdningsstropp der du enkelt kan oppdage dem.
  • I tillegg, hvis mulig, tilpasse litt ledig plass i huset med alt som trengs for trening..

3. Hold deg unna distraksjoner

Distraherende elementer og yoga er fiender. Det er avgjørende å forstå at denne disiplinen krever mye konsentrasjon og mental styrke. Så for å mestre det og gjøre det til en del av rutinen, må du bevege deg bort fra alt som distraherer.

Hvis du bestemmer deg for å gjøre det hjemme, søk et rolig, rent sted vekk fra støy eller teknologiske apparater. På denne måten blir du levert til øvelsen og vil ikke ha så store problemer med å mestre.

tips:

  • Forbered først et lite hjørne “av yoga ” på det roligste stedet i huset. Hvis du ønsker det, kan du glede deg over det med naturlige aromaer og beroligende musikk..
  • Unngå rotete eller skitne mellomrom helt. Be også familiemedlemmer om ikke å distrahere deg.

4. Øk intensiteten gradvis

Du kan ikke late som du praktiserer yoga som en proff når du bare har tatt noen få klasser. Selv om jeg føler at du har nok fleksibilitet, Det er best å øke intensiteten gradvis uke etter uke.

Det er sikkert mange enkle holdninger som er perfekte for å komme i gang med å praktisere denne disiplinen. Senere, når du har mer utholdenhet og erfaring, kan du prøve de som er mer sammensatte..

tips:

  • For det første, unngå å anstrenge deg for å prøve å lage en veldig vanskelig holdning. Hvis du ikke er forberedt nok, velg enklere alternativer..
  • Det overskrides heller ikke i tide: hvis du gjør det for lenge, risikerer du å bli sliten og slutte.

Ikke gå glipp av det: Alt du trenger å vite om yoga

5. Varm opp før du begynner

Oppvarmingsøvelser kan være dine allierte for å opprettholde en vanlig yogapraksis. disse hjelp til å frigjøre muskler fra spenning og forbedre leddets mobilitet. Så når du først har gjort dem, er det ikke lenger så vanskelig å holde holdningene dine.

tips:

  • For det første kan du prøve å lage en solhilsen å varme opp før din vanlige rutine. Dette aktiverer musklene og lar pusten renne.
  • En annen god oppvarmingsøvelse er kattekyrens holdning.

6. Hvil etter behov

Under og etter en yogakurs bør vi ta oss en forsvarlig tid til å hvile. Å ta hensyn til signalene kroppen sender er avgjørende for å forhindre skader eller langvarig tretthet. Det er derfor, Hvis du føler deg veldig sliten eller puster hardt, er det best å stoppe.

tips:

  • Ta noen minutters hvile mellom kroppsholdninger. På samme måte kan du prøve å få en rolig hvile mens du sover..
  • Når du stopper en trett trening, ta pusten dypt og prøv å koble deg godt sammen før du gjør det igjen..

Avslutningsvis, hvis du prøver å opprettholde en vanlig yogapraksis, må du huske å følge alle disse grunnleggende rådene. Forsøk å få hver klasse til å ha et formål og ta det veldig positivt. Ikke glem at en av de viktigste grunnleggende tingene dine er å føle deg bra fysisk og mentalt..

Yogastillinger: Slangen og dens fordeler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.