6 tips for brudepike brudekjoler

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4771
  • 1127

Å være hushjelp er en ære. Faktisk, hvis du ble bedt om å være gudmor ved en vielse, paret valgte deg å være nærmest hovedperson på den viktigste dagen i deres liv. Det er et privilegium, uten tvil, men det er ikke unntatt protokoller og forpliktelser..

Så, selvfølgelig, a Elegant og upåklagelig kjole er et av de viktigste kravene for å leve opp til omstendighetene. Hvis du ikke aner hva du skal ha på denne eksepsjonelle dagen, må du ta råd til rådene vi vil gi deg i denne artikkelen..

Din plass som hushjelp av ære

Gudmorens rolle i et bryllup er en nesten uunnværlig tradisjon under seremonien.. Faktisk er hennes rolle ikke begrenset til å være "brudgommens mor", langt fra den. For tiden kan gudmoren være enhver kvinne som vanligvis blir valgt av brudgommen til å følge ham til kirken og forbli ved sin side under ritualet. Men brudene velger også ofte vennene sine å være brudepiker og hjelpe til med ekteskap.

Gudmoren vil gå ved siden av brudgommen til alteret, holder ham ved armen. Hun vil også sitte i første rekke og bekrefte sin viktige rolle i de nygifte liv. I tillegg vil hun senere innta et sete ved brudeparets bord, og bør ønske gjestene velkommen, takke alle for at de er en god vertinne..

Derfor kan det hende du merker det Det er veldig viktig å velge en passende kjole for å oppfylle alle disse funksjonene.. I denne forstand er det noen "regler" som må følges. I det følgende vil vi forklare noen.

Sjekk også: Hva gjør en groomsman?

Hvit nei

Gudmoren kan ikke bruke hvitt. Selvfølgelig, dette er fargen forbeholdt bruden. Husk imidlertid at du ikke bør velge lignende eller lignende tonefarger. På denne måten er det bedre å forkaste farger som beige eller elfenben. Bruden skal skille seg ut over alle gjestene. Det er hennes store dag!

Ikke svart heller

På den annen side skal heller ikke gudmoren ha på seg svart. faktisk, denne fargen er assosiert med begravelser og dårlige tegn, så det er bedre å unngå det fullstendig.

På dette tidspunktet er det selvfølgelig alltid et spørsmål: Hva skjer hvis gudmoren er i sorg? I dette tilfellet, Du kan alltid gjøre et unntak for å feire ekteskapet og foreningen til dine kjære, velge akkurat den dagen en annen farge.

For ikke å overdrive er det imidlertid bedre å velge en mørk farge - ikke svart - til respektere både sorg og ekteskapsfeiring.

Kjolen din skal være i tråd med bruden

Gudmoren må kjenne brudekjolen og velge en stil i henhold til den. Hvis bruden for eksempel bestemte seg for en klassisk kjole, skulle gudmoren følge den samme linjen..

Brudepiken skal ikke overdrive

Bryllupsdagen er parets dag, spesielt brudens dag. Derfor er hun hovedpersonen og som skal skille seg ut. I den forstand, det er bedre for gudmoren å avstå fra overbelastede modeller med mange steiner.

Du må ha en beskjeden stil

I følge det ovennevnte, må gudmoren bruke en veldig beskjeden modell. Spesielt hvis det er et kirkebryllup, bør vi ta hensyn til beskjedenhet og nøkternhet. Det ville ikke være aktuelt å ha en brudepikekjole med stor utringning mens du krysser midtgangen mot alteret med brudgommen?

Husk å lese: Arras in Marriage: What They Are?

Brudepike hodeplagg?

Spesielt i den spanske tradisjonen, bærer gudmoren vanligvis en hodeplagg. I tillegg kan det være hvilken som helst farge, selv om begrensningene for sted og dag må tas i betraktning. Det er imidlertid bedre å spørre bruden hva hun synes.

Avslutningsvis, ikke glem at det å være gudmor inkluderer å bli med i en protokoll. Derfor bør elegansen, beskjedenheten og foredlingen av hyggelige, men diskrete farger være egenskapene til drakten din. På den måten vil du skinne uten å blende de som er dagens hovedpersoner: de nygifte.

De ideelle neglene til bryllupsdagen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.