6 grunner til at det er bedre å faste varmt vann enn kaldt vann

  • Henry Lester
  • 0
  • 4215
  • 264

Har du en vane å drikke fast vann? Kanskje med noen dråper sitron for å redusere kroppens surhet? Det er bra, siden denne praksisen har flere fordeler med helse og velvære, som vi vil snakke om i denne artikkelen..

Varmt vann er også bedre enn kaldt vann fordi det er nær kroppens indre temperatur, er morsommere å drikke i løpet av de tidlige timene av dagen og gir flere fordeler, som vi beskriver i detalj senere..

Mange mennesker har startet denne vanen med å gå ned i vekt, hjelpe fordøyelsen, redusere morgenens sult og "rense blodet" ved å avgifte kroppen..

Som mange også har for vane å evakuere om morgenen, Ved å eliminere avfall og giftstoffer fra kroppen, hjelper varmt vann kroppen med å eliminere det den ikke lenger trenger..

Sjekk i detalj alle disse fordelene ved å våkne opp med et glass rent varmt vann, med eller uten sitron:

1. Forbedrer fordøyelsen

Ayurveda, en vidt respektert gren av indisk medisin i verden, hevder at varmt vann, med eller uten sitron, bidrar til "fordøyelsesbrannen" (jataragni) og for å metabolisere mat om morgenen.

Kinesisk medisin tydeliggjør også at varmt vann hjelper fordøyelsen ved å holde magen varm, noe som letter handlingen av magesafter på maten..

Det er praksis for mange mennesker å spise varm te etter måltider, kanskje på grunn av dette..

Oppdag: 4 fiberrike oppskrifter for å ta vare på fordøyelsen din

2. Hjelper å gå ned i vekt

Kroppen trenger ekstra krefter for å absorbere vannet om morgenen og la det ligge ved kroppstemperatur, som er 37 ° C i gjennomsnitt..

Når vi drikker varmt vann på omtrent 30 ° C, kroppen vil bruke kalorier for å stabilisere temperaturen igjen.

I tillegg anses fastende varmt vann som vanndrivende, da det favoriserer tap av væsker, som kan bli lagt merke til i balansen og i reduksjonen av målingene. Vane letter eliminering av urin med giftstoffer og annet avfall.

Varmt vann hjelper deg også med å gi kroppen en metthetsfølelse, noe som betyr at du vil føle deg mindre sulten før frokosten.. Så drikk varmt vann før de tre viktigste måltidene på dagen for å få fart på resultatene..

Enten du er i diett eller ikke, kan du drikke et glass varmt vann om morgenen hjelpe deg med å nå din ideelle vekt raskere.!

3. Fastende varmt vann reduserer forstoppelse.

Varmt vann letter avføring og mykgjør veldig hard avføring som forårsaker forstoppelse (eller "forstoppelse"). I tillegg bidrar det å drikke rikelig med vann, samt holde kroppen fuktig, også til mykere, bulkere avføring som lett kan elimineres..

Les også: Forstoppende menyer du vil like

For å forbedre resultatene, drikk varmt vann og vent en halvtime før du spiser noe annet for at kroppen skal reagere..

I tillegg for å bekjempe forstoppelse, må du spise et kosthold med mye fiber, grønnsaker og frukt, med mindre kjøtt og meieri, og flytte kroppen din regelmessig.

4. Etterlater huden vakrere

Ved å bidra til å balansere kroppens pH, hjelper varmt vann kroppen med å eliminere frie radikaler, som er hovedårsakene til aldring av huden.. I tillegg bidrar den avgiftende kraften til å faste varmt vann til å eliminere giftstoffer som gjør huden din sliten og kjedelig.

5. Balanserer kroppens pH

Inkludert en halv sitronsaft i 100 ml varmt vann og faste hjelper også til med å balansere kroppens pH, som bekjemper for tidlig aldring og hjelper immunforsvaret å bli sterkere for å bekjempe infeksjoner og andre trusler..

Sitron er også snerpende, og sammen med varmt vann, hjelper det å løse opp fett i mageveggene og avgifte leveren.. Hver kropp har fordel av denne enkle vanen fordi den gir mange fordeler og koster nesten ingenting..

6. Bidrar til nye sunne vaner

Å ta i bruk en sunn vane hjelper oss å ta i bruk annen praksis som er bra for helsen vår. Morgen er den beste tiden å trene, gjøre litt meditasjon eller investere i et sunt måltid, da det forbereder oss på dagen..

Om ettermiddagen og kvelden har vi en tendens til å være mer slitne, og det kan bli vanskeligere å endre vaner. Å faste varmt vann, spesielt med sitron, har også stimulerende kraft, forbedrer blodsirkulasjonen og gir mer energi..

Hva skjer i kroppen din når du drikker kokosnøttvann regelmessig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.