7 Anti Aging-matvarer du bør innlemme i kostholdet ditt

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2966
  • 529

Visste du at det er noen aldrende matvarer som vi kan innlemme i hverdagen vår??

Aldring er en biologisk prosess som vi alle må møte på et tidspunkt i livene våre..

Selv om det finnes en rekke behandlinger og teknikker for å forsinke interne og eksterne signaler., sannheten er at ankomst er uunngåelig.

Hver person begynner å manifestere sin aldring i forskjellige former og aldre, vanligvis etter 45 år..

Noen ganger utvikler det seg imidlertid lenge før, fordi noen eksterne faktorer kan fremskynde begynnelsen.

Kontinuerlig eksponering for giftstoffer, dårlig kosthold og solens UV-stråler er bare en brøkdel av de ansvarlige for denne tilstanden.

Mest bekymringsfullt, i tillegg til hudrynker, kan disse vanene føre til utvikling av noen sykdommer som påvirker livskvaliteten..

Heldigvis, hvis vi integrerer ernæringsmessig anti-aldringsmat av høy kvalitet i kostholdet, kan vi reversere effekten av dem for å unngå disse konsekvensene..

Vil du møte dem?

De beste matene mot aldring

1. Gulrøtter

Gulrøtter er rik på antioksidantforbindelser som betakaroten, beskytte øyehelsen og motvirke de negative effektene av frie radikaler og solen.

Disse forbindelsene, kombinert med deres bidrag fra mineraler og vann, gir en beskyttende barriere mot oksidativ skade på celler..

Dermed forhindrer de for tidlig aldring og kroniske sykdommer forbundet med denne tilstanden.. Det ideelle er å spise dem rå, enten i salater eller juice.

Vil du vite mer? LES: Hvordan tilberede en gulrot og honningssirup for å fordrive slim

2. Avokado

Av mange anses for å være "ungdommens frukt", er avokado en av de beste allierte for å forhindre sykdom og aldringstegn..

Inneholder enumettet fett og essensielle aminosyrer som etter absorpsjon, stimulere cellegenerering til å ha en sunn og ungdommelig kropp.

Disse stoffene kontrollerer igjen ubalanser i kroppens inflammatoriske prosesser, noe som reduserer risikoen for ledd- og hjerte- og karsykdommer..

dessuten, inneholder en betydelig mengde vitamin E, en antioksidant som reverserer effekten av celleskader på huden.

3. Mørk sjokolade

Den mørke sjokoladen, dvs., en laget med mer enn 60% kakao, er en mat hvis antioksidanter og sunt fett bremser celle aldring.

Næringsstoffene gir ikke bare ekstra energi til kroppen, men fremmer også fornyelsesprosessen for å forhindre kroniske og inflammatoriske sykdommer..

Takket være sunne forbindelser gir den faktisk interessante fordeler for kognitiv helse, forbedre humøret og konsentrasjonen.

4. Melon

Meloner er sterkt anbefalt for alle diettplaner fordi de er kalorifattige og er rike på vann og antioksidanter..

Tilskrives meloner vanndrivende, avgiftende og betennelsesdempende egenskaper, som i kroppen er med på å bekjempe ansamling av væsker og giftstoffer.

Ved å innlemme dem i det vanlige kostholdet gir de kroppen støtte i celleregenereringsprosessen og effekten av tidlig aldring unngås..

5. Grønne bladgrønnsaker

Grønne bladgrønnsaker, i alle deres varianter, er ypperlige matvarer for den generelle beskyttelsen av kroppen..

Karakterisert av sin høyfiber, antioksidant og protein av høy kvalitet, er en støtte for cellulær aktivitet og immunforsvaret.

Betakarotenbidragene dine har en beskyttende effekt på huden og øynene fordi redusere forverring forårsaket av sollys og forurensning.

I tillegg hjelper vitaminer og mineraler med å senke kolesterolet og høyt blodtrykk, to forhold som øker kardiovaskulær risiko..

6. Vill frukt

Vill frukt inneholder store mengder C-vitamin, et antioksidant næringsstoff som hjelper til med å forbedre celleaktiviteten og kollagen og elastinproduksjon.

Inntaket forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer dermed prosessen med celleoksygen og forhindrer begynnelsen av tegn på alder..

Dens bidrag av vitaminer, fiber og mineraler støtter funksjonene i kroppens viktigste systemer ved å fremme eliminering av giftstoffer..

Besøk denne artikkelen: 4 deilige detox-vitaminer som kan tilberedes hjemme

7. Tørket frukt

Tørket frukt er mat med mange egenskaper mot aldring av de indre organer og hud, siden inneholder kollagen og andre aminosyrer som hjelper i celleregenerering.

Valnøtter og mandler er to gode eksempler siden de inneholder omega 3-fettsyrer og E-vitamin, kjent for sin beskyttende rolle mot betennelse og giftstoffer..

Oppfordres til å øke forbruket av disse anti-aldring matene som er nevnt. Suppler dem med et balansert kosthold og finn ut hvor gode de er for ditt velvære..

5 tegn på nakke aldring og hvordan du kan reversere dem



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.