7 Fordeler med gurkemeie i overgangsalder og postmenopause

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1283
  • 295

Kjenne til fordelene med gurkemeie i overgangsalderen, en avgjørende fase i hver kvinnes liv, spesielt med tanke på deres evne til å få barn. I løpet av dette stadiet slutter eggstokkene å produsere østrogen og progesteron.

Det vises vanligvis mellom de siste årene av 40-tallet og begynnelsen av 50-tallet for kvinnen. Postmenopause er hele stadiet i resten av livet når du slutter å gå gjennom menstruasjonen.

I overgangsalderen kan det oppstå forskjellige helseproblemer. forårsaket av fall i hormonproduksjonen.

heldigvis, det er alternativer for å minske problemene. I dag skal vi snakke om fordelene med gurkemeie i overgangsalderen.

Du vil oppdage at dette er en veldig nyttig ingrediens og vil ønske å inkludere den i kostholdet ditt fra nå av..

Fordelene med gurkemeie i overgangsalderen

1. Antikoagulerende effekt

Den første av fordelene med gurkemeie i overgangsalder og etter overgangsalder har å gjøre med kardiovaskulær helse. Det er velkjent at hjertehelsen påvirkes under og etter overgangsalderen, spesielt koagulasjonsforstyrrelser..

Selv om det er flere typer medisiner som kan bekjempe denne typen sykdom, kan de forårsake overdreven blødning eller blødning.. Gurkemeie har en antikoagulasjonseffekt uten bivirkninger.

2. Gurkemeie er rik på fytoøstrogen

Fytoøstrogener er avledet fra planter som simulerer aktiviteten til østrogener som kroppen utskiller.. En av fordelene med gurkemeie er den høye mengden fytoøstrogener..

Hvis legen din allerede har gitt deg noen østrogenerstatninger, kan det være fytoøstrogenbaserte kosttilskudd. Et godt alternativ til å få denne erstatningen naturlig er ved å inkludere en liten mengde gurkemeie i kostholdet ditt..

3. Bekjemp smertene

Overgangsalderen kommer vanligvis med forskjellige typer smerter og betennelser. De vanligste smertene er muskel og hodepine, selv om de ikke er de eneste.

En av fordelene med gurkemeie er at det hjelper til å bekjempe smerten forårsaket av betennelse.. Den smertestillende effekten gjør den perfekt for å gjenvinne mobiliteten uten å legge til ekstra medisiner. ditt daglige liv.

Blant smertene som gurkemeie bekjemper best er:

  • Migrene;
  • Leddsmerter;
  • Tvillingene i musklene;

4. Bekjemp depresjon

Selv om du har vært en glad person hele livet, alltid det er en risiko for at overgangsalderen kan være ledsaget av depresjon.

Hvis du opplever humørsvingninger, bør du vite at en annen av fordelene med gurkemeie er det hun forbedrer humøret.

For noen kvinner er denne endringen mer alvorlig og er direkte relatert til overgangsalder. I andre tilfeller er dette en mindre biologisk forandring og mer tilpasningsdyktig til den nye scenen..

Uansett, bør du passe på overgangsalder symptomer for å iverksette passende tiltak. Symptomer du bør vurdere inkluderer:

  • Problemer med å få sove
  • stresset
  • Intens varme (hetebølger)
  • Konstant ønske om å gråte
  • Følelser av underlegenhet

5. Unngå hetetokter

De fleste kvinner i overgangsalderen opplever fryktede hetetokter minst en gang. I utgangspunktet er de en følelse av ekstrem varme som oppstår til tider..

de forårsake hjertebank og overdreven svette. Årsaken til dette problemet er nedgangen i østrogennivå..

En av fordelene med gurkemeie er at den er det rik på antioksidanter som bekjemper fremveksten og hyppigheten av hetetokter.

6. Reduserer risikoen for å lide av vaginale infeksjoner og urininkontinens

Nedsatte østrogennivåer og vaginal atrofi øker risikoen for vaginale infeksjoner..

Når en kvinne går over i overgangsalder og etter overgangsalder, Det er normalt at du har uvanlig irritasjon, kløe og utflod i skjeden. Du kan også begynne å ha urininkontinens.

Blant fordelene med gurkemeie er dets antimikrobielle, soppdrepende og antiinflammatoriske egenskaper. Faktisk er gurkemeie et av de mest brukte midlene for å bekjempe disse problemene..

7. Reduserer brystsmerter og risiko for brystkreft

Hormonnivåer kan påvirke utviklingen av brystkreft under og etter overgangsalderen. En av fordelene med gurkemeie og fytoøstrogener er at sistnevnte redusere risikoen for å lide av denne sykdommen.

Husk at du bør være oppmerksom på symptomer, inkludert:

  • Brystsmerter
  • ubehagelig
  • Tilstedeværelse av små baller

I denne forstand skyldes virkningen av gurkemeie det faktum hemmer vekst av kreftceller. Av denne grunn anbefales det å konsumere litt gurkemeie hvis du gjennomgår kreftbehandling..

I tillegg forårsaker noen behandlingsstadier kvalme, som også elimineres ved hjelp av gurkemeie..

Nyt fordelene med gurkemeie i overgangsalderen og etter overgangsalderen

Nå som du vet alle disse fordelene, har du helt sikkert mer grunn til å inkludere det i kostholdet ditt. Alternativene er mange, og det er sikkert et for deg:

  • Tilsett 1 ts gurkemeiepulver i din grønne juice.
  • Ta en gurkemeie kapsel om morgenen.
  • Legg et 3 cm stykke gurkemeie til vitaminene dine..
8 ting du bør vite om overgangsalder



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.