7 kraftige medisinske urter

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1517
  • 324

Visste du at kuren mot ulike sykdommer kan være i hagen til hjemmet ditt? I denne artikkelen kan du sjekke ut 7 kraftige medisinske urter.

Noen av dem er velkjente, andre ikke så mye. Sjekk navnet på noen medisinske urter, husk at gravide bør unngå dem, bortsett fra på medisinsk råd!

blåbær

Blåbæret har mørkegrønne blader og sterk aroma.. Det er brakt fra Afrika, og dets medisinske egenskaper inkluderer behandling av gastrointestinale symptomer som kolikk, lunger og gass..

Det kan også gi fordeler i tilfeller av alkohol bakrus, søvnløshet og hodepine.. Blåbæret bør konsumeres i teform.

Gorse

Native til Brasil, kan carqueja brukes til å behandle diabetes type II. Dette er fordi det virker på bukspyttkjertelen, stimulerer produksjonen av insulin og normaliserer den glykemiske indeksen i blodet..

Det virker også på milten, blæren, leveren, nyrene og i behandlingen av gallestein og tarm ormer..

Det er veldig indikert i detox-programmer rettet mot vekttap. Flavonoider som finnes i carqueja er effektive i å senke fettnivået i blodet og bekjempe arteriosklerose.

Les også: Arteriosklerose: Årsaker og behandling

kamille

Den er kjent for sin beroligende kraft, og hjelper mennesker med søvnløshet og andre sovevansker..

Kamille brukes også til å behandle hudirritasjoner, forkjølelse, nesebetennelse og bihulebetennelse. Kan konsumeres i teform eller ved innånding av varmt vann..

Lemongrass

Også kjent som hellig gress og sitrongress, har det beroligende, bakteriedrepende og vanndrivende egenskaper. Den essensielle oljen har sitronella-komponenten, et naturlig insektmiddel.

I tillegg utstråler den en sitronlignende duft og kan brukes i forskjellige kulinariske oppskrifter.. Det kan konsumeres i form av te eller, for å bekjempe muskelsmerter, i form av varme komprimeringer..

fenikkel

Fennikel er mye brukt i hudbehandlinger.. Hjelper vekttap og kan gi en jevnere natt når den er innebygd i smaksatte puter.

Det kan også brukes til matlaging for å tilberede kaker, brød, salater, juice, drikke, blant andre..

Sitronmelisse

Sitronmelisse er indikert som beroligende, lindrer søvnforstyrrelse og angst.. Det kan også være til stor hjelp når det gjelder gastrointestinale problemer av emosjonell opprinnelse..

Denne urten bør konsumeres i teform, som kan tilberedes med sterkere konsentrasjon og brukes i bad..

Les også: Rens ditt gastrointestinale system og kontroller diabetes med denne saften

mynte

Mynte er indisert for tilfeller av lever- og galleblæren lidelser, gass, kvalme, oppkast, irritabel tykktarm, forkjølelse av nevralgi, tannpine og forebygging av luftveisinfeksjoner..

Essensiell olje kan brukes til å behandle luftveisproblemer som influensa og hoste..

Det kan konsumeres i form av te, munnvann, innånding og ansiktssauna. I tillegg til bladene og oljen finnes mynte i essens og skjærform..

Medisinske urter som gir oss energi



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.