8 matvarer for å forbedre immuniteten og eliminere giftstoffer

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4197
  • 868

Kroppen vår jobber kontinuerlig med å rense blodet og fjern alle giftstoffene som kan påvirke helsen. Og dette arbeidet forstyrrer direkte immuniteten vår..

Likevel byr det noen ganger på vanskeligheter i hovedsystemene sine. Dermed er det litt etter litt en ansamling av tailings som forstyrrer deres funksjoner..

Problemet er at det ikke manifesterer seg med stumpe symptomer. Derfor er det vanskelig å tilby behandling for å unngå komplikasjoner eller mer forsiktige effekter..

Som en konsekvens, immunitet svekkes. I sin tur øker risikoen for å lide av en lang rekke sykdommer som påvirker livskvaliteten..

Det er derfor viktig at vi forbedrer vanene våre og øke forbruket av noen matvarer som på grunn av deres ernæringssammensetning stimulerer renselsen av kroppen.

Så ved denne anledningen deler vi de 8 mest fremtredende, så husk å legge dem til i strømmen din. Sjekk det ut.

1. Hvitløk

Brukt i gastronomi for sin spesielle smak og aroma, er hvitløk en av de medisinske matvarene som ikke kan gå glipp av i vanlig kosthold..

Denne fantastiske ingrediensen Den er rik på antioksidanter og betennelsesdempende stoffer. som for eksempel stimulerer rensing av lever og blod for å forhindre utvikling av sykdom..

Dens svovelforbindelser fremmer eliminering av giftstoffer og utøver samtidig en vanndrivende effekt for å lindre betennelse forårsaket av væskeansamling..

dessuten, Inneholder viktige vitaminer og mineraler som bidrar til å forbedre kroppens immunrespons overfor forskjellige typer mikroorganismer.

Les også: 9 matvarer for å fjerne arterier og årer

2. gurkemeie

Gurkemeie er et av de mest kjente naturlige krydderne for sin ernæringsmessige verdi og medisinske egenskaper..

Rik på antioksidanter, betennelsesdempende forbindelser og essensielle næringsstoffer, er et av de beste løsningene for å fremme avgiftning av kroppen.

Den aktive forbindelsen, curcumin, gir den interessante fordeler, som sirkulasjons-, lever- og nyrehelse..

Takket være dette hjelper en liten mengde per dag til å eliminere beholdte giftstoffer samtidig som de motvirker de negative effektene av frie radikaler..

3. Rødbeter

Rødbeter er en av de mest ernæringsmessige sammensatte grønnsakene. Den inneholder for eksempel fiber, antioksidanter og andre lever- og blodrensende stoffer..

Det hjelper også med å gjenopprette kroppens pH-balanse., som er nøkkelen til å regulere inflammatoriske prosesser og fremme eliminering av avskjær.

Til slutt tilbyr det også betain og pektin, to forbindelser som forbedrer deres avgiftende egenskaper takket være deres evne til å forbedre fordøyelsen..

4. Avokado

Det er bevist at forbruket av ett stykke avokado om dagen kan hjelpe deg med å gå ned i vekt og redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom..

I tillegg reduserer denne deilige frukten, rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter, tilstedeværelsen av giftstoffer i blodet og forbedrer cellulær oksygenering..

Leverer essensielle fettsyrer som letter rengjøring av dårlig kolesterol (LDL)og regulering av kroppens inflammatoriske mekanismer.

Inneholder også glutation, et stoff med kreftpåvirkning som også reduserer ansamlingen av avskjær..

Husk å lese: Avocado Remedies Perfect for Body Care and Health

kål

Kål og andre grønne bladgrønnsaker er et godt ernæringstilskudd for å stimulere til avfallshåndtering..

Antioksidanter hjelper med å bryte ned skadelige stoffer som samler seg i blodet., inkludert medisiner og plantevernmidler.

I tillegg forbedrer dens naturlige fibre avføring og hjelper til med å forbedre leveren clearance prosessen..

6. Sitron

Både sitron og annen frukt sitrusfrukter er ideelle for forbedre immunitets- og avgiftningsprosesser.

De inneholder mye C-vitamin, pektin og betain, alt nødvendig for rensing av lever, nyrer og tykktarm..

I tillegg inneholder de også vitamin A og E, to antioksidanter som reduserer den negative virkningen av frie radikaler på celler..

7. Agurker


Agurk er en rensende mat på grunn av det høye vanninnholdet hjelper til med å forbedre funksjonen til kroppens utskillelsesorganer.

Næringsstoffene bidrar til å alkalisere kroppen mens de reduserer surhetsgraden og forbedrer evnen til å fjerne giftstoffer..

De er utmerkede for å forbedre sirkulasjonen og styrke kognitive funksjoner..

Besøk også artikkelen: 6 grunner til å drikke agurkvann hver dag

8. Aubergine

Denne fantastiske grønnsaken er rik på antocyaniner. Disse, i tillegg til å gi sin karakteristiske farge, har en interessant antioksidanteffekt som bidrar til å rense kroppen..

Regelmessig forbruk forbedrer fordøyelsen av fettet og reduserer overflødig surhet i blodet..

Klar til å legge dem til kostholdet ditt? Som du kan se, dette er veldig sunn mat som du kan spise flere ganger i uken for å nyte fordelene..

Til slutt, konsumere dem regelmessig og supplere dem med daglig vannforbruk for å forbedre rensegenskapene.

4 gode vaner som hjelper til med å øke immuniteten



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.