8 Atferd som hjelper deg å gjenkjenne hvis en person spiller offer

  • Richard Robertson
  • 0
  • 3225
  • 749

De fleste av oss søker å omgi oss med mennesker som gir oss følelsesmessig velvære, ikke bare gir oss støtte, men også gir god energi når vi har muligheten til å dele øyeblikk ved deres side..

Vi er imidlertid ikke unntatt fra å møte giftige mennesker som langt fra får oss til å føle oss bra, kan stjele energiene våre med tankene og problemene deres..

Selv om det ikke er ille å hjelpe noen når de trenger det, er det avgjørende å vite om de virkelig prøver å manipulere oss..

Og så, å trekke på vårt gode hjerte, mange begynner å bli offer for medfølelse eller lette skylden.

Oppførselen deres får dem til å skylde på andre for deres sykdommer, og da de har en tendens til å finne noen som har medfølelse med dem, kan de knapt løse livet på egen hånd..

Det er derfor, Det er viktig å vite hvordan de oppfører seg, og hvilke strategier de bruker for å generere den følelsen hos mennesker, for alltid å måtte hjelpe dem.

Oppdag de 8 skiltene.

1. Hvem som spiller offer tror at verden er imot ham

Selv om noen ennå ikke er klar over, personlighetene til de som blir ofre er relatert til en paranoid lidelse, som fører dem til å deformere virkeligheten på en pessimistisk måte.

Den enkelte omvender seg stadig, og for å være defensiv, tror at alle er imot ham.

Det er vanlig at de snakker tårevått når de snakker med dem og sørger for at ingen elsker dem, eller at ingen kan forstå situasjonene de opplever.

Les også:  Kronisk ofre: mennesker som sørger kontinuerlig

2. Ikke påta deg deres ansvar

Unnlatelse av å ta ansvar er en av de viktigste oppførselene til de som alltid ønsker å bli ofre.

I hodet er de så overbevist om at andre kan hjelpe dem at de til og med ufrivillig later som andre vil ta på seg problemene..

For dem er det veldig enkelt å ignorere rollen de spiller i problemene sine, noe som kan peke på andre, uavhengig av konsekvensene..

Faktisk blir de så manipulerende at når du først har tjent din tillit, får de deg til å føle deg skyldig når du ikke kan hjelpe dem..

3. De overdriver problemene

Som det sies, "de skaper storm i et glass vann".

Vanen med å føle seg skjøre får dem til å overdrive situasjoner som de ikke liker, eller problemene deres.

Som de alltid vil vekke andres medlidenhet, gråter de eller blir sinte over at de skulle aggressor føler seg skyldig og beklager.

4. Det skjer alltid dårlige ting med dem

Å snakke med slike mennesker kan føre til tretthet, ikke bare på grunn av deres negative tankegang, men også fordi historiene deres alltid er en tragedie..

De vil alltid fortelle deg hvor dårlige de har med arbeidet sitt, familieproblemene og hvor dårlige er de andre menneskene rundt dem..

De ser aldri mulighetene som kan bringe mennesker motgang, og tankesettet ditt er helt lukket for å tro at alt kan bli bedre hvis du jobber for det.

5. Unnskyld aldri

den unnskyldninger av en person som blir et offer er vanligvis ikke oppriktig. dessuten, de gjenkjenner sjelden feilene sine, eller beklager de de fornærmer.

Deres manipulasjonsmekanismer blir så effektive at de alltid finner en måte å rettferdiggjøre seg selv eller forbli de gode gutta i filmen..

6. De synes synd på seg selv

De som blir vant til å være ofre for andre, bringer ofte manglene sine til overflaten, og har en sterk selvkritikk .

Vanen med å synes synd på seg selv får dem til å se ut som hjelpeløse barn, eller skjøre mennesker i samfunnet.

Når de ikke klarer å skape sympati eller empati hos andre, konspirerer de for å bli enda mer innelukket i sin rolle som ofre..

7. De ser livet fullt av savn

Selv når noe bra skjer med dem, vil offeret finne en viss unnlatelse av å ikke legge til side sin negative og giftige tankegang..

Uansett hvor mange muligheter de har, livet ditt er alltid fullt av funksjonshemminger, fordi de ikke føler seg lykkelige over noe.

De vil klage hvis de har, hvis de ikke har det, hvis de har igjen, eller hvis noen kan gjøre mer enn seg selv. De forblir i en syklus som forhindrer dem i å transcensere betydelig.

Besøk denne artikkelen: Uflaks? Finn ut hvordan du kan gjøre negative tanker om til positive tanker.

8. De er pirrende

For ikke å slutte å lide, disse menneskene husker fortidens hendelser hvor kanskje noen eller noe forårsaket dem en slags skade.

De klarer ikke å etterlate seg tingene som forårsaket smerte og gleder seg nesten alltid over alt muligheter å bringe dem tilbake til i dag.

Kjenner du noen med denne oppførselen? Forsiktig! Selv om det er veldig nært og du vil hjelpe, er det viktig å huske på det mange av handlingene dine er allerede en vanskelig vane å gi slipp på.

Ikke la dem stjele energien din og prøv å holde deg på avstand fra problemene dine for å unngå å manipulere den..

Kronisk ofre: mennesker som sørger kontinuerlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.