8 tips for å holde huden glatt etter 40

  • Peter Sherman
  • 0
  • 4806
  • 865

En av de største ønskene til kvinner etter 40 år er å holde huden glatt og smidig. Selv om det er uunngåelig at for tidlige tegn på alder vil bli generert, vet mange at de med litt forsiktighet kan utsette denne prosessen for å se yngre ut lenger..

Faktisk er det for tiden mange kosmetiske produkter og prosedyrer tilgjengelig som tar sikte på å minimere rynker. Imidlertid de fleste er veldig dyre og må kompletteres med andre vaner.

Heldigvis er det noen generelle retningslinjer som kan brukes for å opprettholde skjønnhet til tross for aldersforandringer. I denne artikkelen, vi ønsker å dele 8 interessante anbefalinger slik at du kan utføre dem i praksis nå. Legg merke til!

De beste tipsene for å holde huden jevn etter 40

Etter 40 år er det en nedgang i produksjonen av kvinnelige hormoner (østrogen og progesteron).. Denne plutselige endringen gir en rekke endringer hos kvinner., inkludert hudforringelse.

Selv om de ofte overses, er riktig segregering av disse hormonene nøkkelen til å opprettholde muskeltonus og hudhelse. Siden det er en ubalanse på grunn av alder, er det vanskeligere å holde huden glatt og smidig..

Faktisk, kollagenproduksjonen reduseres og vev er mer utsatt for angrep UV-stråler og giftstoffer fra solen. Hvordan unngå alt dette?

Møt disse 4 urteteene for ungdommelig hud

1. Øk vitamin C- og E-forbruket

Å tilsette matkilder til vitamin C og E er avgjørende for å holde huden glatt etter 40. Selv om disse næringsstoffene bør konsumeres fra barndommen, når de når dette stadiet, er de avgjørende for å lindre hudforverring..

  • C-vitamin har en antioksidant effekt som minimerer virkningen av frie radikaler på vev. Det hjelper også i syntesen av kollagen og gir fasthet og elastisitet i ansiktet.
  • På sin side er E-vitamin en naturlig beskytter mot ultrafiolette stråler og giftstoffer. Din riktige assimilering stimulerer blodstrømmen og letter vevsregenerering.

2. Ta isoflavontilskudd

Isoflavontilskudd, spesielt soyatilskudd, er en god alliert for å redusere virkningen av hormonelle forandringer..

Siden de er beskyttende plantehormoner, gjør de det fukte og revitalisere overhuden, enda mer effektivt enn E-vitamin.

3. Forbruk mye vann

I alle livsfaser er det viktig å konsumere vann for å beskytte huden. Når du fyller 40 er det imidlertid riktig å øke inntaket, spesielt når det ikke er så regelmessig.

Denne viktige væsken minimerer hudens dehydrering og hjelper til med å opprettholde fasthet.

Vet du hvordan du holder huden hydrert, glatt og ungdommelig?

4. Påfør en krem ​​mot rynke

Et stort antall krimp og kosmetikk mot rynke er tilgjengelig i markedet. selv ikke nødvendig å kjøpe det dyreste, Det anbefales å velge en.

På denne måten kan vi gi ekstra næring til de sarte områdene i huden..

5. Bruk en ansikts-tonic

Bruken av ansikts-tonic har vært undervurdert i mange år. Likevel er det i dag katalogisert som et av de viktigste produktene for å bevare glatt og fast hud.

Takket være komponentene øker det tonen i vevene og forhindrer dem i å svekkes..

6. Bruk daglig solkrem

Hudforandringer etter fylte 40 år får solen til å akselerere forverringen. For å forlenge det ungdommelige utseendet ditt, er det viktig å bruke solkrem med en SPF på 50 eller mer..

  • Alle utsatte områder skal dekkes. dessuten, skal brukes både sommer og vinter.

7. Lag en peeling å regulere

den peeling Det er en intensiv og rensende peelingbehandling som lar deg gjenopprette huden når den er angrepet. Gjennom forskjellige syre og snerpende produkter, hjelper med å avgifte vev og unclog porene.

Den vanlige bruken, som kan være profesjonell eller hjemmelaget, renser talgrester fra ansiktet og minimerer ufullkommenheter. Det anbefales faktisk når små flekker eller fine rynker begynner å dukke opp..

8. Øv på ansiktsøvelser

Å uttale høye vokaler, blåse opp kinnben eller blinke raskt er enkle ansiktsøvelser som bidra til å holde stoffene faste og elastiske.

  • Denne typen aktivitet forbedrer sirkulasjonen og forhindrer at huden "henger", slik at du ikke har for tidlige rynker.

Er du bekymret for ikke å kunne holde huden glatt etter fylte 40? Følg deretter disse tipsene. For best resultat, begynn å integrere dem i din daglige rutine fra ung alder..

8 kroppssignaler når du ikke drikker nok vann



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.