8 bruk av røkelse essensiell olje du vil vite

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4468
  • 112

Flere bruksområder av essensiell olje med røkelse har blitt brukt siden antikken som del av alternativ medisin og naturlig kosmetikk.. Dette produktet er oppnådd fra treharpiks. Boswellia Carterii eller Boswellia Sacaravokst stort sett i de arabiske regionene. Faktisk er det en av de mest ærverdige ingrediensene i Midt-Østen, ettersom den har blitt brukt i tusenvis av år i religiøse seremonier..

Bruksområdene har spredt seg over hele verden og i dag er oppført som en av de beste oljene for helsen. De fortsetter å bruke det i hjemlandet, men det har også spredd seg til andre deler av verden..

Bruk av røkelse essensiell olje du må kjenne

Essensiell olje med røkelse kan brukes ved innånding eller absorpsjon gjennom huden. Den er nesten alltid kombinert med en baseolje da den kan være veldig sterk på egen hånd..

I mange århundrer har det blitt brukt til å slappe av nervesystemet. tilsynelatende, din spesielle duft har en positiv effekt på overføring av meldinger til det cerebrale limbiske systemet. 

Noen få dråper olje kan være tilstrekkelig for mange fordeler. Imidlertid bør det ikke inntas i store mengder, da det kan være giftig.. Vi vil se nærmere på noen av de viktigste bruksområdene. så du har flere grunner til å inkludere det i din kit av essensielle oljer.

1. Bad for stress

En av de viktigste bruksområdene av essensiell olje med røkelse er behandling av angst og stress. Når du legger den i et badestamp, gir en hyggelig følelse av ro som bremser følelsene.

2. Husrenser

Folk som foretrekker organiske desinfeksjonsmidler til husholdningen kan finne en utmerket alliert i essensiell olje med røkelse.. Dets antimikrobielle egenskaper fjerner mikroorganismer fra enhver overflate., enda bedre enn andre konvensjonelle produkter. Å blande den med andre oljer, eller fortynnet med vann, er tilstrekkelig til å deodorisere og dypt rengjøre husets indre rom..

Vi anbefaler å lese: 5 essensielle oljer og deres fordeler 

3. Løsemiddel mot fordøyelsesbesvær

En av de mest anerkjente medisinske egenskapene til denne ingrediensen er dens evne til å lindre ubehag i fordøyelsen.. Det er betennelsesdempende og krampeløst, som gir fordel for kontrollen av fordøyelsesbesvær.. For dette formålet kan det konsumeres fortynnet i vann uten å overskride en dose på tre dråper. Det kan også kombineres med honning for å forbedre den beroligende effekten..

4. Naturlig antiseptisk middel

Mange er ikke klar over at en av bruken av essensiell olje med røkelse er desinfisering av små sår.. Dens egenskaper eliminerer tilstedeværelsen av smittsomme mikroorganismer og akselererer hudgjenvinningsprosessen. I disse tilfellene er det nødvendig å blande det med en baseolje som oliven eller jojoba, da den direkte bruken kan være litt aggressiv mot huden..

5. Kuldebehandling

De aromatiske kreftene til denne ingrediensen kan brukes til å behandle forkjølelse og andre luftveisproblemer.. Innånding gjennom fordamping eller massasje har en beroligende effekt på brystet og lungene, opptrer positivt mot lunger.

Damp kan oppnås ved å tilsette olje i kokende vann. Hvis du velger å massere, kan du bare kombinere noen dråper med mandel- eller kokosnøttolje..

6. Antiinflammatorisk og beroligende

Pasienter med ledd- og muskelsykdom kan ha fordeler på flere måter takket være denne essensielle oljen. Inneholder aktive forbindelser med betennelsesdempende og smertestillende virkning som reduserer smerte.. Søknaden din reaktiverer sirkulasjonen og reduserer bevegelsesvansker.

Det er også en effektiv løsning for hodepine og ryggsmerter. Bruken av den i aromaterapi bidrar til å redusere spenningene for å roe ned disse ubehagene..

Sjekk også ut disse essensielle oljene for å roe ned

7. Sovemedisin

Røkelse essensiell olje slapper av nervesystemet og bidrar til å redusere følelser som påvirker søvnkvaliteten på en eller annen måte.. De naturlige aktivitetene åpner luftveiene og forhindre ubehag som overbelastning og snorking. Den er perfekt for å hjelpe kroppen med å oppnå en passende sovetemperatur..

8. Kosmetisk hud

Kombinert med en fuktighetsgivende olje eller krem ​​kan denne essensielle oljen forbedre hudkvaliteten ved å redusere tilstedeværelsen av kviser, flekker og ufullkommenheter.. Dens forbindelser toner vevene og forhindrer utseende av for tidlige rynker..

Takket være bidragene fra fettsyrer og antioksidanter er den ideell for herding og minimering av solskader.. Disse bruken av essensiell olje med røkelse har ingen bivirkninger. Likevel bør det legges til at det har blodfortynnende effekter. Derfor er bruken ikke praktisk i tilfelle hemorragisk sykdom eller antikoagulerende medikamentbruk..

Klar til å dra nytte av eiendommene dine? Husk å kjøpe det i urtebutikker eller naturlige butikker. Velg 100% naturlige, duftfrie presentasjoner.

Hvordan bruker du røkelsepinner for å endre vibrasjonen i hjemmet ditt?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.