Den beste måten å desinfisere badet på

  • David Snow
  • 0
  • 4244
  • 767

Badet er et av de mest brukte områdene i huset, og også et av de skitneste rommene. For å unngå problemer er det flere anbefalinger for best å desinfisere badet.

De viktigste infeksjonsmidlene på badet er bakterier og mugg. Fuktighet er den første årsaken til det ovennevnte. Altså badene bør holdes ventilert og tørr.

En annen vanlig forekomst av forurensning er rester av urin eller avføring på badet. Så du bør venne deg til alltid gi en komplett flush.

Restene av såpe eller sjampo er attraktive for sopp. Det samme gjelder sløsing med tannkrem. I tillegg forårsaker de vedvarende flekker på vasken..

Badet skal desinfiseres grundig minst en gang i uken, selv om korrigerende rengjøringstiltak bør brukes daglig. Dette vil bidra til å redusere risikoen for infeksjon..

Hvor du skal begynne å desinfisere badet

For å begynne å desinfisere badet, den første er hansker. Dette forhindrer direkte kontakt med bakterier. Beskytter også hendene mot slipende rengjøringsmidler.

En annen ting å huske på er bruk spesifikke produkter for hvert område eller mål. Flekkfjerner, desinfeksjonsmidler og blekemiddel er det mest basale for rengjøring..

Det er nødvendig å feie hele området, da dette vil bidra til å forhindre at støvet blir vått. På denne måten vil den ikke samle seg på gulvet eller skade den ytterligere..

Det må passe seg for ikke å bruke de samme instrumentene for alle parter. Det er å foretrekke å ha en børste eller klut til hvert bad.

Badet og badekaret eller dusjen er de delene som samler flest bakterier. Du må være veldig forsiktig med gulvet og veggene.. Husk at avløpet samler seg såpe, sjampo og hår.

Alle typer rusk bør fjernes før du begynner å rengjøre dusjen eller badekaret. En fuktig svamp med blekemiddel eller flekkerfjerner vil bidra til å fjerne mugg fra veggene..

Badet må rengjøres med blekemiddel for best resultat. Det er viktig å være nøye med kanten der skitt samler seg. Setet kan rengjøres med et desinfeksjonsmiddel eller blekeklut.

Når det gjelder vasken, er det første du må gjøre å fjerne rusk fra tannkrem eller hår. Det kan også være vannsand. Med en svamp fylt med blekemiddel skal hele vasken desinfiseres. Rengjør deretter med mye vann.

Ikke glem gulvene og veggene på badet generelt. En klut med varmt vann, såpe og blekemiddel er effektiv i disse tilfellene. Det er viktig å fjerne alle rengjøringsrester etter påføring av produktene..

Feil ved desinfisering av badet

  1. Liten eller ingen ventilasjon. Noen mennesker har en tendens til å desinfisere badet med lukkede vinduer og dører. Åpne vinduer eller trekker forhindrer dannelse av mugg på grunn av fuktighet.
  2. Glem gardinene. På grunn av deres kontakt med vann, akkumulerer gardiner eller bokser mugg. Du kan rengjøre dem med blekemiddel fortynnet med vann..
  3. Ikke bytt ut håndklær. På grunn av fuktigheten akkumulerer håndklær bakterier. Ideelt sett bør du bytte dem en gang i uken. Det samme gjelder dusj og toalettmatte..
  4. Ikke rengjør tilbehør. Glasset der tannbørstene er plassert akkumulerer mye mugg. Denne soppen kan feste seg til børsten på børsten. Det anbefales å rengjøre alt baderomsutstyr med såpe og vann..
  5. Glem speilet. Eddik med vann er effektiv for rengjøring av speilet. Du kan også bruke en vanlig speilrenser..

Enkle triks for å desinfisere badet

  • Blandingen av eddik og vann er effektiv for fjerne akkumulert slim i dusjen. I tilfelle rust kan det tilberedes en løsning av varmt vann med sitron og salt..
  • For å fjerne flekker på avløpet, kan du bruke natron med vann. Det er viktig bruk veldig varmt vann for best resultat.
  • Ved vedvarende flekker, alkohol er veldig effektivt. En porsjon alkohol bør blandes for hver sjette varmt vann. Påfør på beiset område og la det virke i noen minutter. Rengjør deretter med vann.
5 miljøvennlige løsninger for å desinfisere badet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.