Svøm en komplett øvelse for helsen din

  • Peter Sherman
  • 0
  • 4894
  • 1274

Svømming anses som en veldig komplett øvelse for helsen.. Det er imidlertid ikke en aktivitet som mange mennesker tiltrekkes av. Noen velger for eksempel fitness eller andre rettede aktiviteter som ikke inkluderer svømming.

Årsaken kan være den ikke alle treningssentre har basseng, eller vi tror vi er gamle nok til å lære å svømme. Men når vi først oppdager fordelene svømming har, vil det være likegyldig..

Svømming, den beste treningen for helsen din

Svømming kan betraktes som den beste treningen for helsen din fordi den får hele kroppen i gang.. Med denne sporten trener du både bein-, bagasjeroms- og armmusklene.

Svømming har andre fordeler som vi også kan finne i andre typer øvelser. Men svømming kan være et kompendium av dem alle. La oss se på noen:

La oss gjøre hjerte-arbeid

Svømming, i tillegg til å gå, løpe eller sykle, for eksempel, lar oss øke pulseringene for å øke motstanden vår og forbedre hjerte og lunger.

  • Takket være kondisjonstrening lærer vi å puste på en sunnere måte, og vi vil også ta lengre tid når vi utfører daglig aktivitet. Hvis vi for eksempel må klatre opp trapper, koster det oss ikke så mye som om vi aldri hadde trent.
  • Svømming hjelper oss også med å gå ned i vekt fordi svømming som sagt før er en kondisjonstrening. Så det vil hjelpe oss i de tilfellene hvor vi ønsker å miste noen ekstra kilo..
  • Likevel er det gode med denne sporten at vi ikke bare mister kilo, da det noen ganger skjer når vi går ned i vekt er at vi går tom for muskeltonus. men, svømming lar oss gå ned i vekt mens vi styrker kroppen.

Les også: 7 måter å øke daglig fysisk aktivitet uten å innse

Det er en trening med lav innvirkning.

Folk som driver med aerob trening, går eller løfter vekter, gjør innvirkningsøvelser. Dette betyr at de kan bli skadet, men tvert imot, det skjer ikke med svømming.

Ved svømming er kroppen i kontakt med vann;Det er en veldig skånsom trening med lav innvirkning som bare gir fordel. Hvis du har en høy risiko for skader, er svømming et godt alternativ for deg..

Svømming er ideell for ryggproblemer

Hvis du noen gang har hatt ryggproblemer, er det veldig sannsynlig at legen din har anbefalt deg å trene svømming. Årsaken er at den er det en idrett med lav påvirkning som vil trene overkroppen.

Ofte hvis vi lider av skoliose, for eksempel, kan svømming lette smertene våre..Selv i tidlig alder kan du forhindre at denne typen skader blir verre. derfor, er en uunnværlig øvelse hvis vi har ryggproblemer.

Svømming forbedrer koordinasjonen din

Det er mange mennesker som ikke koordinerer kroppsbevegelsene sine godt. Noe så enkelt som å heve høyre hånd og venstre fot samtidig, og deretter fortsette med motsatt arm og bein, krever mye innsats. Så svømming kan hjelpe dem.

  • Svømming krever ikke bare armer og ben, men også pusten. Dette kan virke veldig vanskelig i begynnelsen, men med trening og øyeblikket du svømmer, flyter alt.
  • Over tid, uten å innse det, vil du være i stand til å koordinere kroppen din av passende.

Svømming er gøy

En veldig positiv ting med svømming er at det er gøy. De lærte oss hvordan du løper, gikk, gjorde en serie hjerte- og karsøvelser som ikke var i kontakt med vann ... Så å legge til dette elementet kan være en ekstra motivasjon..

dessuten, som ikke har det gøy hver gang de går til bassenget eller stranden?

Vi oppfordrer deg til å prøve denne øvelsen som kan være ny hvis du aldri har øvd på svømming.

Du vil lære nye måter å svømme, puste skikkelig og få utholdenhet når du vil dykke i sjøen eller bassenget..

Du kan til og med innse at du liker å svømme så mye at du vil elske å registrere deg for turneringer. Har du noen gang praktisert svømming? I så fall vil vi gjerne fortelle deg om din personlige opplevelse! Legg igjen kommentaren din og fortell hvordan det gikk!

Finn ut hvordan svømming hjelper deg med å forbedre helsen din



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.