Hjemmemiddel mot avdød paranasal bryst

  • Joseph Barber
  • 0
  • 2254
  • 577

Det er millioner av allergiske mennesker som lider av å desongestere paranasal bihulene, så vi skal snakke om noen veldig nyttige, praktiske og naturlige anbefalinger og behandlinger for å minimere de karakteristiske symptomene på nesetetthet.

Hjemmemiddel for å tømme paranasal bryst

Eple cider eddik

Blant de mange helsemessige fordelene, vi kan fremheve viktigheten av eplecidereddik for behandling av bihuleinfeksjoner.

Vet: Enkel og naturlig metode for å behandle bihulebetennelse

For disse formålene anbefales det å blande to ss eplecidereddik i 227 ml varmt vann og deretter tilsette en spiseskje honning. Denne blandingen kan tas en gang om dagen til infeksjonen er helt forsvunnet..

En annen ikke mindre effektiv strategi for avdekking av paranasale bihuler er å inhalere dampen som danner halvglasset vannblanding med eplecidereddik..

Preparatet skal kokes og dampen inhaleres før avkjøling med øynene og munnen lukket. Denne prosedyren bør utføres minst tre ganger om dagen..

safran

Gurkemeie har et kraftig næringsstoff kalt curcumin, dette næringsstoffet gir mange helsemessige fordeler ved å bekjempe betennelse i paranasal bihulene..

Egenskapene kan realiseres fullt ut når vi integrerer safran i krydderet av forskjellige retter..

Nesevask

Dette er en veldig gammel hjemmeprosedyre som ble brukt i mange generasjoner.. Det er en komplementær behandling, men hvis den gjøres i henhold til anbefalingene kan den oppnå svært effektive resultater..

For å gjøre denne nesevasken, bør vi blande en kopp varmt vann med en spiseskje havsalt og deretter skylle neseborene..

Det er en container som er mye brukt i indisk kultur for disse formålene, som også markedsføres i Brasil. I mangel av dette verktøyet, kan en stor sprøyte også brukes..

Sett sprøyten med løsningen i den ene siden av neseborene, vent til vann renner gjennom det andre neseboret, gjenta operasjonen på motsatt nesebor. For raskere resultater, gjenta denne operasjonen flere ganger om dagen..

Les også: Blødning i nesen: Midler som hjelper til med å stoppe det

Tilleggsanbefalinger:

Hvil hodet på puten slik at den blir hevet nok til å forhindre problemer som mangel eller redusert oksygenering under søvn..

Gjør varme saltvannskompresser vekslende stilling (i midten og på begge sider av neseborene) flere ganger om dagen eller etter behov.

Forbruk tilstrekkelig vitamin C og D daglig.

Drikk mye vann, siden det først og fremst hydrerer slimhinnen, og bidrar til å eliminere opphopning av slim som er tilstede i betennelse og hindring.

Hold hjemmet ditt (spesielt soverommet) og arbeidsmiljøet rent, luftig og fritt for allergifremkallende gjenstander..

Tungen og tommelen kan være to veldig nyttige verktøy for å hjelpe med å avdekke nesen..

Forsøk å trykke med tungen på den øvre delen av munnen (ganen), og trykk samtidig med fingrene på området mellom nesebeinet og øyenbrynene i tjue sekunder..

På denne måten vil du føle at paranasale bihulene begynner å avta.

5 medisinske oljer du kan bruke mot nesetetthet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.