Mat som akselererer aldring

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2757
  • 688

Hver gang du spiser maten din, reagerer kroppen din på en bestemt måte for å fordøye den. Noen ingredienser eller matvarer gjør aldringsprosessen raskere, mens andre har motsatt effekt..

Å forbruke det du gjør bra hver dag vil tillate kroppen din å være sunn, ikke bare den ytre, men også den indre.

Blant prosessene som foregår i kroppen som påvirker aldrings- eller ungdomsprosessen er oksidasjon, betennelse og glykering..

Vi snakker ikke bare om rynker eller hvitt hår, men også aldring av organer, muskler og ledd, noe som er mye viktigere enn estetikk..

Matene som bidrar til aldring

Følgende liste er utarbeidet for å gi deg beskjed om hvilke matvarer som avtar år i kroppens liv.. Ta en titt og prøv å konsumere dem mindre og mindre til du helt eliminerer dem fra kostholdet ditt:

Hvete (raffinert og hel)

Prosessen i dette tilfellet er glycering, som inkluderer både ytre og indre skader. Unødvendig å si, hvete er dårlig for helsen din.

Det har imidlertid vist seg at ikke engang fullkorn er bra, siden det har mange karbohydrater som øker glukosen mer enn bordsukker..

Brød, pasta, kaker og andre bakevarer forårsaker økt blodsukker. På den annen side, når vi kjøper melprodukter, møter vi også kreftfremkallende kjemikalier..

Vær forsiktig med chips eller fastfood-mat, ettersom de har hvete i mange tilfeller.

Corn Foods

Som korn, sirup og olje. Det er en av "skurkene" som angriper ungdom. Noe som ligner på hvete, når blodsukkernivået øker.

Dessuten er det verste at maisderivater finnes i mange ubemerkede matvarer, bearbeidede matvarer, krydder, tomatsaus, produkter som allerede er produsert, blant andre..

Dessuten, (som om ovennevnte faktum ikke var nok), maisoljer og sirup bidrar til å innlemme mye omega 3-fettsyrer, som i overkant ikke gjør det bra da de fører til oksidasjon og betennelse..

Raffinert sukker

Blodsukker er til stede igjen. I dette tilfellet ved å innta hvitt eller raffinert sukker og produkter som bruker det i store mengder.

Sukker er dårlig fordi det gjør deg feit og det kan også forårsake diabetes, men også fordi det eldes i kroppen.

I stedet er det bedre å bruke stevia eller til og med bake dine egne søtsaker eller desserter. Sett av alt som er kunstig sukkerholdig.

Lær mer: Lær hvorfor sukker i kroppen er dårlig

Vegetabilske oljer kan fremskynde aldring

Mange mener raps eller soyaolje er bra for helsen deres, men det er de ikke. Selskaper “selger” dem som en annen væske og er langt fra det.

For det første fordi råvaren ikke er av kvalitet, ettersom den i de fleste tilfeller er transgen (frø som er genetisk konstruert for å gi mer og motstå skadedyr).

For det andre fordi de gjennomgår en raffineringsprosess ved høy temperatur og kjemiske løsningsmidler som heksan tilsettes.

Oljen har sterkt oksidert flerumettet fett og er inflammatorisk for kroppen., da de produserer frie radikaler, skader cellemembraner og bidrar til utbruddet og utviklingen av hjertesykdommer og akselerert aldring.

Velg alltid sunne oljer som oliven, jomfru kokosnøtt, avokado og smør. Sett av soyabønne, mais og rapsoljer.

natrium

Salt er et nødvendig mineral for kroppen, men som alltid er antydet, anbefales det ikke ”overskytende”.

Forbruker saltrik mat ikke bare eldes, men blir også syk, dreper vev og celler, endrer stoffskifte og biokjemi.

Det forårsaker også betennelse, forårsaker væskeretensjon og påvirker elastin, slik at huden ikke lenger er skinnende.

kaffe

Å drikke mye kaffe er ikke bra fordi det genererer en økning i kortisolnivået, det såkalte “stresshormonet”; fremskynder aldring, opacitet av dermis og tenner ytterligere.

Det dehydrerer også og forårsaker søvnløshet. Ikke mer enn en kopp per dag anbefalt.

innlagt

Dette skyldes i grunnen at pølsene er laget av fett og salt. De hjelper til med å generere forbindelser som er ansvarlige for celleoksidasjon, skader vev, blant annet..

Det er mulig å spise et par ganger, men IKKE hver dag.

Les mer: Mat å ikke spise over natten

melk

Mye sies om melk og dets derivater. Noen indikerer at det er bra for helsen å konsumere kalsium fra meieriprodukter, men andre sier at de gir problemer..

Sannheten er at de produserer mer kviser fordi talgkjertlene "jobber" hardere, danner frie radikaler og er relatert til utseendet til kreft..

På den annen side, når du kjøper melk i markedet, har den mye hormoner som ikke er bra for menneskers helse. Det beste i disse tilfellene er å velge grønnsaksmelk .

Spisevaner for å bekjempe for tidlig aldring




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.