Mat som hjelper til med å bekjempe dårlig pust

  • David Snow
  • 0
  • 3662
  • 780

Hos noen mennesker er dårlig ånde så vanlig at du ikke en gang merker det lenger. Når dette skjer, må du raskt oppsøke en tannlege.

Men akkurat som det er mat som forårsaker dette problemet, er det også mat som kan etterlate munnen med et mer behagelig pust. Så la oss sjekke?

Boldo te

Pusteproblemer skal ikke assosieres med munnen alene. Noen kan være forbundet med dårlig fordøyelse.. Dette oppstår når gasser som produseres i tarmen blir feilledet til magen og frigitt i luftveiene..

For å lindre kan boldo-te være veldig nyttig da den stimulerer denne prosessen og forhindrer ubehagelig lukt.

Husk å lese: 3 naturlige skyllinger for å lindre dårlig ånde

ingefær

Vi vet allerede at ingefær har antioksidantegenskaper, antikoagulantia, blant andre. Imidlertid er det en utmerket naturlig snerpende fordi den stimulerer noen fordøyelsesprosesser.. Et godt alternativ for å eliminere dårlig ånde er å bære pepperkaker eller til og med legge det til måltider.

Les også: 13 grunner til å bruke ingefær daglig

Vann for å bekjempe dårlig ånde

Vann er bra for mange prosesser i kroppen vår, inkludert for god pust, da det stimulerer spyttkjertlene og til og med hjelper til med å eliminere avfall fra hele kroppen, også fra munnen..

mynte

Mynte er mye brukt i fordøyelsessystemets problemer, siden den har egenskaper som er i stand til å stimulere dette systemet, for ikke å nevne dets store aroma.

Ved å tygge bladene på denne planten, dirigerer du saften som dannes av spytt til magen., påskynde fordøyelsen.

Dessuten får den den lille smaken av friskhet i munnen. Av denne grunn er den til stede i karameller, munnskyll og tannkrem.

Eple, gulrot og agurk

Når du spises rå og skrellet, eple, gulrot og agurk utføre en slags tannskraping. Dette forhindrer opphopning av bakterier og frigjør oss fra mulig uønsket lukt..

Sitronsaft for dårlig ånde

Sitron har snerpende og bakteriedrepende virkning, og kan eliminere bakterier som er tilstede i munnen og i fordøyelsessystemet.. For ikke å nevne at den fungerer som en regulator av tarmen, ansvarlig for å produsere forskjellige gasser som ofte ender opp med å bli eliminert gjennom luftveiene..

Usøtet Natural Yogurt

En av de vanligste årsakene til dårlig ånde er det høye nivået av hydrogensulfid i kroppen vår. Dette er resultatet av kroppens anaerobe metabolske prosesser.. yoghurt naturlig sukkerfri fungerer ved å redusere nivåene av denne gassen.

Likte du denne artikkelen? Så fortsett til siden vår med flere tips for din helse, skjønnhet og velvære..

6 triks for å forhindre dårlig ånde hos barn



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.