Mat som beskytter oss mot Alzheimers

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1891
  • 311

Vi vet ennå ikke årsaken til Alzheimers. Forskning forteller oss at det er assosiert med utseendet på senile plakk og tapet av et kjemikalie som lar nerveceller kommunisere..

Så hvordan kan man forhindre forverring av hjernen? Våre daglige vaner, mentale stimulering og riktig kosthold vil tillate oss å kjempe mot utseendet deres. Verdt å vite hvordan du bruker det.

Det er visse matvarer som reduserer kardiovaskulær risiko, det vil si at deres naturlige komponenter kan forhindre fremveksten av de fryktede amyloidplakkene til en viss grad..

De ville være beskyttende mat. Selvfølgelig vil ikke dette hindre oss i å lide av Alzheimers.

Det er bare et spørsmål om å opprettholde gode ernæringsvaner, sunn og riktig ernæring, som vi kan utfylle med noen riktige kognitive og atferdsvaner, som vi kan utøve hjernen vår, vår angst og vår nysgjerrighet så mye som mulig..

Matvarer for å forhindre Alzheimers

1. Sitrus

Hvorfor?

Sitrusfrukter som sitroner, appelsiner, jordbær, mango, blåbær, etc. har en fantastisk mengde vitamin C og gode antioksidantegenskaper.

Disse komponentene forhindrer at skadelige forbindelser samler seg i hjernen vår. De er gode purifiers og beskyttere.

2. Karri

Hvorfor?

Begynn å ta det med i oppskriftene dine, spesielt gul karri. Det er et deilig krydder med høyt gurkemeieinnhold..

Det har veldig interessante medisinske egenskaper for å forhindre Alzheimers som den inneholder antiinflammatoriske handlinger, påvirkningen på blodplateaggregasjon som er i stand til å oppløse litt blod, og dermed forbedre irrigering av hjernen.

3. Vin

Hvorfor?

Vin har betennelsesdempende egenskaper som forhindrer betennelse i hjernevev., forhindre eller redusere utbruddet av demens eller sykdom.

4. Vitamin D

Hvorfor?

Utmerket vitamin som vi kan få fra sollys og gjennom noen matvarer. Hjelper oss med å stimulere immunforsvaret til å eliminere beta-amyloide proteiner, som forårsaker hjerneskade som kulminerer med Alzheimers.

Les også: D-vitamin er nøkkelen til muskelfunksjon?

D-vitamin finnes i apotek eller helsekostbutikker, så vel som i fet fisk, østers, soya, egg og til og med korn beriket med dette vitaminet..

5. Kaffe

Hvorfor?

Nyere forskning publisert i Journal of Alzheimers Disease indikerer at koffein gir beskyttelse mot utbruddet av Alzheimers, noe ikke sett i andre drinker.

Oppdag: Hva er bra og dårlig med å drikke kaffe?

Kaffe ville forhindre ansamling av nevronskadelige proteiner i hjernen, til og med forsinke sykdommen hos de som allerede opplever sine første symptomer..

6. Vitamin B

B-vitaminer, ideell for å forhindre Alzheimers

Hvorfor?

Forbruk av vitamin B er viktig for helsen vår. Det tar et godt nivå for å ta vare på beinene, håret og tennene. Det er også ideelt for å forhindre premenstruelle symptomer..

I tillegg tillater inntak av vitamin B oss å senke nivået av homocystein i blodet, dette skadelige elementet i hjernen vår som får det til å forringes og får nervecellene til å miste funksjonaliteten..

Du finner dette vitaminet i alle matvarer som er observert i illustrasjonen: nnøtter, korn, banan, brokkoli, ananas, paprika, eple, egg, soyabønner, osv..

Sørg for å inkludere dem i kostholdet ditt..

De beste tipsene for å ha en vital ung hjerne



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.